Springtime

Okej så idag var det nationella. Kasst tema iår om något! Kan det inte vara något kul för en gångs skull?! Tror det gick ganska bra. Har även valt profiler inför tvåan och trean. Efter många om och men blir det foto och event. Inget webb jag vet, jag är själv lite förvånad men det känns bra med event just nu. Lånade hem en kamera idag med. När jag kom hem från biblan gick jag ut och fotade. Satte kameran på självutlösning för att syrran inte är hemma, så det blev till att fota mig själv. På första försöker fastnade min mössa i ett träd! Ni ska få se resultatet.

'
Var även hos mormor en runda och fotade hennes hundar. De är så sjukt söta!

Nog med bilder för idag. Kanske kommer fler imorgon. Får se. Nu ropar kudden mitt namn
//Juuuss

Tomorrow is the D day

Today my post is gonna be in english, just because we have a test tomorrow. A pretty big one to for that matter. And I HAVE to get an A!
   Today it was the first time in three weeks we saw Malin. She is finaly back in school after a very long visit in America. We suprised her quiet a bit when she arived at school. Bea ran to greet her outside the building, but what she did not know was that a ''small'' group of people was waiting on the other side of the door. Her face was priceless when she stepped inside and saw us running down the stairs to hug her. She actually almost ran outside again!

Now I have to work on the history hometest that is due tomorrow. I have two questions left, and I have to write more on the other ones. Wish me luck!
//Juuuss

Jag är en vårälskare!

Bjuder på en bild innan jag ska sova. Fotade lite innan idag efter middagen. Jag älskar våren bara så ni vet!
Dessutom är jag rik just nu. Och om cirka tre veckor är min kära kamera införskaffad. Snacka om att jag ska fota loss då! LÄNGTAR!//Juuuss

Take off your colours

Det är måndag ingen och alla är lite allmänt sega. Morgonen började med att jag inte vaknade utav klockan så steg upp 20 minuter senare än vanligt. Och såklart skulle tåget vara sent just idag. Som tur är det sovmorgon imorgon. Då börjar vi inte fören vid tolv. Hur gött som helst! Jag fick definitivt inte nog med sömn i helgen. Och igår satt jag uppe och gjorde multimedia. Jag vet att jag borde ha gjort det under dagen men det var så fint väder ute. Så det blev inte av. Satt och läste i solen istället. Det var dumt gjort. Men skönt för tillfället var det i alla fall. Nu blir det åter till skolarbetet och multimedia. Vi har egentligen engelska men eftersom jag är trött på att öva inför nationella lägger jag energin på något viktigare. Ifall man inte kan engelska nu är det lite sent att plugga på det. Andra nationella är på onsdag. Det gör även så att vår sovmorgon på onsdagar fösvinner. Vi borde få kompensation för det så jag hoppas vi får det. Tror vi skulle sluta tidigare den dagen. I really hope so!

//Juuuss

We survived!

Steg upp för 1,5 timme sedan ungefär. Känner mig som en zombie idag! Jobbade på rinkdansen igår. Massa packade vuxna människor man känner/vet vilka är. Och de skyller på ungdomar när dem är fulla och säger att de beter sig som svin. Då ska bara se sig själva! Vissa var  så fruktansvärt äckligt fulla. Men men, jag syrran och Bea tjänar på att de vill bli fulla och dansa i en hockyrink. Det blev cirka 400kr var inklusive driks. En snubbe gav oss en hundring att dela på. "Det blir en pizza var" han precisa ord.
   Det var värt pengarna men vi frös ganska mycket mot slutet. Det blev även en jäkla röra när vi skulle dela ut alla jackor igen. det blev lite strul med nr som blandades ihop men det fixade sig. Några tappade bort sina lappar, jackor ramlade av hängarna så vi visste knappt vilken hängare de tillhörde. Alla fick rätt jackor och ingen blev kvar till slut. Vi lyckades! 
   Kom hem ungefär vid 2 skulle jag tro. Bea blev hämtad av sin mamma vid halv 3. Jag somnade så fort jag nuddade kudden.

Idag ska jag göra de sista bilderna till multimedian och sedan ska jag läsa en bok. Kanske sätter mig i växthuset, det verkar vara varmt ute.
//Juuuss

Vad är det för dag imorn...

Vad är det för dag imorn? Det är ingen vanlig dag för det är Josses födelsedag!

Precis övat på pianoläxan. Känns som det äntligen går bättre med den där jäkla låten. Jag är stolt över mig själv nu faktiskt. Efter en fika spelar jag nog lite till. Syrran kanske vill sjunga nu när jag kan låten i alla fall. Kan ju inte garantera att det blir rätt men bättre än innan är det minnsan! Måste även städa rummet innan det blir sängdags också. Det kommer ju gäster imorgon! Vet fortfarande inte vad jag vill ha som efterrätt. Får kolla på lite recept innan kvällen är slut.

//Juuuss

Can we prenend?

Can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars?
I could reslly use a wish right now,
wish right now, wish right now.

Sitter i skolan och ska snart ha estet. Sedan slutar vi för dagen. Ska bli fruktansvärt skönt att åka hem. Men innan dess ska jag gå till biblan och kolla vad jag har för arbetstider i sommar. Vet att det är 5h/dag men inte mer än så. Nu ska vi leka lite i photoshop!

//Juuuss

Fan ta askmoln!

God morrgon!

Läste precis på facebook att Malin kommer NOG hem från USA tidigt nästa vecka. En vecka senare än det var tänkt. Visst Malin har nog inget emot att stanna där längre, men jag vet att det finns flera stycken som vill att hon kommer hem nu. Tex jag! De känndes fruktansvärt tomt igår i skolan. Ingen Malin, Milla eller Kryger.
   Nu ska jag göra mig redo för skolan och äta lite gröt. Det ni!

//Juuuss


Pictures of me, pictures of us!

Bjuder på lite bilder från i lördags! Fick Sigges bilder för någon timme sedan. Just nu sitter jag i skolan och har multimedia. Senare ikväll blir det konsert på musikskolan. Syrran ska sjunga så jag tänkte jag skulle filma det. Kanske lägger upp Finders Keepers på youtube så alla kan se hur bra hon är! Om det går riktigt bra tänkte jag spamma alla i you me at six på twitter och på deras hemsida! :D De borde ju se det någon gång i alla fall.


//Juuuss

Today is sunday...

Men jag ser ingen sol!
Som sagt firades min födelsedag igår. Här är de saker jag fick.Med godis i!
Och inte för att skryta, men det var inte allt. Fick mer godis, en glass, muffins, halsband och en mascara.
Tack för att ni kom allihopa!

//Juuuss

Emmy 17år!

Bea påminnde mig nyss om att Malin inte kan komma hem från USA! Det går ju inga flyg på hela helgen. Nu blev jag deppig som fan...
  Men ikväll ska vi ha kul! Har städat det sista på rummet, fixat så det ser snyggt ut i uterummet och nu ska jag gå och duscha. Om cirka tre-fyra timmar kommer Siggey, Bea, Milla, Sara och Rebecca. Vi ska göra mat och fixa till oss inför kvällen.

//Juuuss

Grattis på födelsedagen Emmy! <3


Lite blommor jag fota för kanske två veckor sedan.

Volvo fanskap!

Det är fredag och alla är glada! 

Klockan är lite över 20:00 och jag har precis städat mitt rum skinande rent. Det har det inte varit på länge kan jag erkänna. Nyss var det en blå volvo som hade lite kul på vår väg utanför huset. Spann och körde lite rally. Asfalten har blivit förstörd. Asfalten vi som bor här har betalt själva! Jäkla idioter det kan finnas. Dessutom hade inte bilen någon registreringsskylt heller för den delen. Inte första gången det händer. Kanske tre till fyran gånger i veckan. Lite jobbigt när man ligger och ska sova tex en onsdagskväll mitt i veckan. 
   Men nog om det. Var i mormors affär efter pianolektionen. Kom hem med ett nytt klädesplagg! Min påskpresent som jag ännu inte hade valt ut. Tror jag ska ha på mig den imorgon. Får se hur det blir. Sigge, Bea, Milla och Sara kommer vid tre-fyratiden. Vi ska baka kladdkaka och förmodligen göra pastasalladen också. Jag är taggad!

//Juuuss

It's gonna be hard when I'm gone

Tar en liten mini paus från mattepluggandet. Jag orkar verkligen inte plugga. Speciellt inte matte för den delen. Vill ha tillbaka min gamla lärare och mitt stadiga VG/VG+ från högstadiet. Jag kämpar förgäves för att hålla det. Det går bara inte. Allt som har med matte att göra skriker G, G, G! Jag vill inte ha ett G! Jag är helt enkelt inte nöjd med det. Jag vet att jag är bättre än så, men Jennys udda provupplägg sabbar allt. Jag vill ha vanliga hederliga poängprov. Jag bryr mig inte om att hon tycker att det inte mäter kunskaperna rättvist. Det gör det visst! Det har alltid funkat innan så varför skulle det inte göra det nu? Det driver mig till vansinne. Orkar inte försöka mer, det känns så onödigt. Det går ju ändå inte.
   Nu sattsar jag min föredetta matte-energi på engelskan. Det borde gå bättre. Om inte bryter jag ihop.

//Juuuss


In the computersal!

Milla och jag (hela klassen) sitter i datornsalen och har estet. Milla hälsar! :D
Vi ska snart göra en uppgift i ps. Vi ska lägga in vårt eget ansikte i ett konstverk. Kan bli intressant, eller hur?

//Juuuss


Money, money, money!

Jag har fått ett jobb, jag har fått ett jobb!

Men det betyder att jag måste flytta min födelsedagsfest till denna veckan. Suck! Det betyder även att Emmy inte kommer kunna komma för det är på hennes födelsedag och Malin W är fortfarande i USA. Damn it! 
   Den 24/4 ska jag, syrran och Bea stå i gardroben på rinkdansen. Lön: 300kr var, plus mat. Har bra sällskap så det kan nog bli kul.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
//Juuuss


Tiger Teeth

Måste dela med mig utav detta underbara sjukt sköna band. Paper route. Det är allmänt mysig och chill musik. Många som känner mig tror nog inte att jag gillar det men det gör jag. Enormt mycket faktiskt. Lyssnar på en av deras låtar varje kväll innan jag ska sova. Oftast blir det Tiger Teeth. När jag såg dem spela med Paramore i Köpenhamn tyckte jag inte det var något speciellt, de kräver bara en extra lyssning sedan är man fast. So enjoy it!


So when you hear Absence, you are hearing Andy, Gavin, JT and myself coming together, figuring out how to make an album for the first time.  You are hearing drums in the living room...guitars in a bathroom, and vocals in the bedroom.  We made this album ourselves.  I recorded it and mixed it in my bedroom while JT did the album artwork.  We trust that despite the imperfections, and maybe because of the imperfections and flaws, you hear the four of us trying to best capture something internal and convert it to something external.  This album is for those that stumble upon it and claim it as their own, just as we have.  

-Chad

10.07.09Hittade bara liveversioner på youtube men det är ganska bra kvalité.

//Juuuss

I'm changing trains, but the station remains.

Back to school again. Tyvärr. Det har varit en chill dag och det kommer fortsätta vara det tills den är slut. Nu har vi multimedia och Jonas är sjuk. Undrar hur mycket som kommer bli gjort idag tro? Inte mycket skulle jag gissa på. Eller vad tror ni? Men i alla fall så är jag enormt sugen på en glass, men nej köpförbud!

//Juuuss

Say what you need to.

Solen börjar krypa fram bland molnen vilket betyder att jag ska sätta mig i växthuset med matteböckerna. Har tänkt hela lovet att jag ska plugga men som vanligt har det inte blivit så. Samma sak med pianospelandet. Men eftersom det är söndag idag så ska det hända saker, och jag börjar med matten. Sedan blir det lite piano och möjligtvis fixar jag även lite med bilderna till multimedian. Forhoppningsvis är det inget jag har glömt som ska vara klart. Matten är i alla fall akut. Det kommer inte bli något VG för mig, det får nog bli bra med ett G. Det är lite sorligt faktiskt.
    Men... jag fyller år om 12 dagar vilket gör mig glad. Fast som sagt önskar jag mig inget annat än pengar. Dock har jag funderat lite. Jag fick sommarprao på biblan så jag ska kanske vänta med kameran. Men då är problemet att jag får inte lönen förren i augusti, och det är länge tills dess. Om jag köper den i maj när man fått studiebidraget har jag inga pengar på hela sommaren. Det är inte heller så kul. Jag har ignen aning om hur jag ska göra. Några ideér kanske?

//Juuuss


How much longer are we gonna wait?

Tänkte lägga upp lite bilder från skåneresan innan jag ska kolla på film, med...mig själv.


Jag sitter och ska få ihop min sovsäck...det gick inte bra.


Waiting for tha buss


Lund
Fika

Väntar på tåget


På tåget


Malmö


Entré
//Juuuss

What are ya' doin' with you life?

Vad gör du med ditt liv egentligen Longineu W. Parsons III ("LP")? Han får nog mycket betalt i alla fall hoppas jag. Kom igen nu Yellowcard, er paus har varat i två väldigt långa år nu. Är det inte dags att ta paus från pausen snart?//Juuuss

........This could be heaven or this could be hell

Orkar inte lägga upp bilder idag. Tröttare än igår... Vet inte varför dock. Imorgon får jag ta tag i skolarbeten och sedan blir det grillning med lite people på kvällen. Lördag är det isshow (är det två s?) och städa rummet antar jag. Allt innehåll i väskan från skåneresan ligger på golvet. Lets just say, jag gillar inte att packa upp när man varit iväg. Skrivbordet är täckt med saker, påskägg, kamera, pennor, vantar, böcker, ipod, av någon anledning ligger även syrrans mobil här. Hon har en vana att lämna sina saker på mitt rum. Upptäckte nu även att sängen är fylld med prylar. Får rensa den för nu vill jag sova.

//Juuuss

The random

I am home!

Resan blev inte som planerat men det var kul ändå. Det började med att Bea gick och skämmdes med en rockbandgitarr på rese i stan. Beas precisa ord "Täck mig! Täck mig!" Det var kul. Jag kan även ge er ett råd. Åk inte till Hörby utan att veta vart du ska hoppa av. Vi hoppade nästan av en hållplats för tidigt, men tack vare en snäll tjej som hörde oss snacka stoppade oss. "Om ni ska av vid torget är det nästa hållplats". Om hon inte hade sagt något hade det blivit väldigt mycket fel.
   När vi väl var framme, gick vi fel eftersom Plag,Felix och AD inte kom och hämtade oss direkt. Man släpper inte lös fyra tjejer i Hörby om de aldrig varit där i hela sitt liv. Men ja, de kom till slut. Plagmans hus var fint, och stort. 
   Adrian kom när vi (Plag,Ad och Felix) lagade mat. Kvällen bestod utav rockband, film som vi inte tittade klart på, upptäcktsfärd i Hörby, med mera.

Bilder från bussen/kvällen:
Fler bilder kommer imorgon... Jag vill sova. Sov kanske bara i 3-4timmar inatt. Det är Felix fel med för den delen. Man ställer inte klockan på sju när bussen går 09.50. Det gör man bara inte!

//Juuuss

Bye for now.

God morgon folket!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan packa ner det sista. Väskan är ganska så proppad med saker, tog bara den gröna jag har som skolväska. Och en mega påse med sovsäck och kudde. Hade lite problem igår med sovsäcken. Trodde alla var nere i morfars sommarstuga men som tur var hade vi en hemma. Inte den jag ville ha dock. Men men, tror inte jag kommer sova så mycket ändå.
   Nu på morgonen innan mamma åkte till jobbet kom hon in med 40kr till mig. Matpengar tydligen, jag som inte ens bad om det. Föräldrar är jäkligt bra att ha!

Have it nice. Skriver nog på onsdag när jag kommer hem. Bjuder kanske till och med på några bilder. Vem vet, vem vet. För övrigt hoppas jag att Malin har det bra på andra sidan havet (USA), vi blev lite oroliga igår pga jordbävningen och så.
//Juuuss

I love the way that you move

Ja, vad har jag gjort idag? Inte ett skvatt om jag ska vara ärlig. Men det känns skönt. Igår och i lördes drogade jag Yellowcard. Så idag var det dags att droga lite The Audition. Deras tre skivor har gått på repeat hela dagen medans jag har läst. Beslutade mig för att förbereda mig inför de nationella i engelska framöver och började läsa en av min engelska böcker. Tänkte jag skulle hinna med alla innan proven, det vill säga innan 28 april om jag inte har fel för mig. Det lär bli svårt men eftersom jag inte ska spendera pengar på en månad kan jag ju lika gärna läsa. Och nu ska jag fortsätta med det!

Ha det bra. Bloggar igen innan jag åker till stan imorgon. The random gänget ska sova hos Plagmans och sedan blir det en Episk Skåneresa på onsdag. Kommer hem på onsdagkväll vid nio om inget går fel på vägen. ;D

//Juuuss


The skåneresa

Igår satt man och snackade med folket på msn i över 6 timmar. Men det blev aldrig drygt! Det ni. Mycket saker diskuterades men mest den episka skåneresan som äger rum tisdag-onsdag. 

Juuuss säger:
sen hem?

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
toppen

Juuuss säger:
blir ju fin fint

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
FOLK VI HAR RESPLANEN!

Juuuss säger:
JAG ÄR SÅÅÅ SMART

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
SÅ JÄVLA SMART JUSS!
fan va underbart
SKÅNE PÅSKLOVET 2010 HÄR KOMMER VI

beatrice säger:
förlåt för att jag har varit off 

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
hahah

beatrice säger:
tycker ni kan ta hela resplanen

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
du missade allt bea
you go Jusse

Dock ändrades planen flera gånger om efter det. Tack vare en viss Felicia, aka Felix.
Hoppas ni hade en bra lördagskväll. I know I did. Nu ska jag städa klart mitt rum.

Bara för att det var kul (Felicias msnfest)

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
nej, de är svårt att gruppdricka på msn

Juuuss säger:
hahaha

Felix säger:
Haha, nä, men det hade varit ett bra festupplägg
Ingen hade kunnat slåss
Alla hade bara kunnat däcka på sin säng

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
om vi dricker?

Juuuss säger:
jag slåss inte jue

Felix säger:
Och alla hade i princip kunnat sitta nakna för ingen hade sett en
Det hade varit den bästa festen ever

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
okej, då vet vi vad du drömmer om felix

Juuuss säger:
hahahhaha
det blir nästa påsklov

 Felix säger:
Ingen hade märkt någon skillnad i stavning för alla hade samtidigt börjat skriva fel
Man hade kunnat lyssna på vilken musik man ville


//Juuuss


I have decided!

Tog ett kanske lite förhastat beslut nyss. Men jag ska klara det! Och det kommer en jäkligt fin belöning efter. Jag ska inte köpa en liten ynka sak innan min födelsedag. Förmodligen inte heller tills maj någon gång. Det är inte så himla länge så det borde gå bra.
Wish me luck!

För övrigt får jag snart reda på om jag har fått något sommarjobb på komunen. Förra året fick jag inte men i år måste jag ha ett så är det bara.

//Juuuss


Bye bye...for now.

Bra dag idag. Plagmans kompis Adrian kom till LBS och hälsade på. Behöver inte nämna mer än så. Det har i alla fall varit en intressant dag minst sagt. Var ute och fota en runda efter jag kommit hem, satt och redigerade några av bilderna och surfade runder på Youtube efter det. Nu sitter jag i köket och har nyss ätit middag med familjen.

DET ÄR PÅSKLOV NU! Haha, jag är enormt glad över det. Så glad påsk på er!

Sa hejdå till Malin W idag, hon åker till USA i natt! Snacka om att jag tycker det är orättvist. Hon kommer hem om två hela veckor. Kommer sakna henne. <3

//Juuuss


RSS 2.0