Gloooria

Hey Gloria.
Are you standing close to the edge?
Look out the setting sun.
The brink of your vision.

Drogar Green Day idag och peppar inför lördag. Längtar så infanaliskt mycket. Det går knappt att beskriva. Okej, det går inte. 

Idag var jag hemma tidigt. Redan vid 12! Det var jätte skönt. Håller på att lägga upp multimedian på adela men det går inte så fort. Det är en ganska stor fil så det kommer ta ett tag. Under tiden ska jag redigera några av bilderna jag tog i går på syrran hemma hos farmor och farfar och titta på top model. 

//Juuuss
 

Summerish!

Ändrade precis utseendet på bloggen till lite mer sommrigt. Det var dags att byta till något nytt. Men jag håller mig till blommor. Hope you like it! Nu ska jag redigera lite bilder som kanske poppar upp här senare idag. Får se om jag hinner, har massor att göra och så ska vi till farmor och farfar ikväll på middag. Dessutom ska jag gå ut i skogen och fota lite innan också.

//Juuuss

Make my year please

This is probably gonna make my year!Såg detta på Joshs (you me at six) twitter nyss.

Update: såg detta nu!


Tåg, tåg, tåg!

Jag äter godis och lyssnar på Green Day!
   Jag har nyss städat mitt rum mega noga och ska snart göra klart mitt projekt i multimedia. Idag ska jag få saker gjorda. Först ut var att städa. Sorterade alla papper som låg i högar, hittade alla matteproven så imorgon ska jag plugga matte.
   Igår somnade jag i soffan vid halv nio! Igår var inte riktigt min dag. Tog tåget till skolan 07.03 men kom inte längre än till Hässleholm. Det stod ett havererat tåg på spåret mellan Hässleholm och Kristianstad. De sa i högtalarna att tågen skulle ersättas med bussar men det kom inga bussar, så jag tog bussen hem igen. När jag tillslut kom till skolan hade klockan hunnit bli halv tio. Jag beslutade i slutet av dagen att stanna kvar på resurs och räkna matte. Vilket bettyde att jag missade pianolektionen som skulle ha varit den sista innan sommaren. Ångrar mig lite men var verkligen tvungen att räkna matte. Fattar nästan vad vi håller på med nu! Ett mirakel har inträffat.

//Juuuss


Gubbar och liknande

Idag har varit en stressig dag om något. Började bra med lugn mattelektion och sedan bar det iväg mot friskis och idrott. Gjorde vårt rörelsepass, vi var tvungna att dra över på tiden vilket gjorde att vi missade bussen. Två gånger. Jag blev jätte irriterad och fick like halvt panik. Studiofotograferingen blev fösenad och vi han inte äta lunch. Det blev jordgubbar medans vi fotade och senare på resursmatten. Omprov på ekvationer efter det och tja det gick inte sådär bra precis.
    Men nu är jag i alla fall hemma, jag har ätit middag och redigerat bilder. Såg även Usain Bolt springa 300m nyss. Jag är ju lite friidrottsnörd så det blir nog dagens höjdpunkt. Han är en gud på att springa!
   Här kommer lite bilder från fotograferingen med Milla idag:
Alla bilder tillhör juuuss.blogg.se och millaismyname.blogg.se!

Alla är inte redigerade ännu. Slänger upp fler imorn efter pianolektionen. Nu ska jag umgås med min familj.
//Juuuss

Vem e de som kommer å går?

Tjo! syrran aka Zandra som skriver. Berättade precis en anekdot för Juuuss och hon bad mig att dela med mig lite till hennes fanbase:P So here it goes...

Jag hade som uppgift att välja en låt på spanska och sedan översätta den. Redovisningen gick till på följande sätt (fast talat delvis på spanska ;)):

"Jag hittade en låt som heter Viene y va."
Jag spelade upp låten för klassen och alla fick ett papper med texten så att de kunde följa med. Sen skulle jag läsa upp översättningen. Allt går finemang ända tills
" Ja eh, nu e de en bit som är lite osäker här då va. De e nån som kommer in genom fönstret, men jag vet inte vem. Jag tror att det är en han." 
Min lärare: "Läs den biten på spanska igen." Jag läser men fattar ändå inte.
Läraren: "Det är turen." 
Jag:"Vem?"
L:"Turen, du vet turen kommer och går."
J:"Nämen vänta nu lite jag fattar hela låten nu ju!"
 
Hela skiten handlade alltså om att turen kommer och går, jag satt hemma och överatte hela texten utan att fatta det. "Viene y va" betyder "kommer och går". 
Själv tycker jag inte att det var så kul men när söstra min fick höra det så låg hon dubbel.

Döm själva;) 
puss å kram skumbanan från Zandra    

All gone

Det blir inga bilder. Hade lagt alla på en dvd. De finns på skivan men jag kan inte se/öppna dem. Där är 1 Gb ledigt, vilket betyder att bilderna är på skivan men jag kan inte se dem. Nu ska jag gå och bryta ihop lite. Flera hundra bilder är borta.

I'm back. And I am alive

Har varit lite inaktiv på senaste tiden. I torsdags hade vi ingen ström tack vare åskan. Vårt modem gick även sönder innan vi han dra ut det. Så igår hade vi inget internet. Men pappsen fick köra till Älmhult och köpa ett nytt modem eftersom alla hemma i Osby var slut. Det måste ha varit mångas modem som gick sönder! Men nu är jag tillbaka. Tänkte lägga upp lite bilder idag. Tex. från modevisningen, Emmys 17årsfest, torsdagens estetlektion i tivoliparken och gårdagen hos Hanna. Kanske även lite andra bilder från de senaste veckorna som inte kommit upp. Ska bara redigera lite först.

//Juuuss


Tar det aldrig slut?!

Tänkte lägga upp några bilder men syster min har ockuperat deb andra datorn så det blir inte mycket med det. Jag har nyss suttit och spelat piano ett bra tag. Hade svårt att slita mig men har annat att göra. Måste läsa klart min bok till engelskan. Vi ska börja skriva recensioner nästa vecka. Jag som inte ens är halvvägs i min bok! Får nog lägga på ett kol i helgen.
   Tänker på idrotten och får allmänt mycket ångest över det. Det är meningen att vi ska genomföra våra rörelsepass imorgon. Men vi får se hur det blir med det. Vi kan inte vårt och behöver mer tid på oss. Men det känns som att Johan kommer säga till och att göra det ändå. Men det går absolut inte. Vilket han faktiskt måste förstå. Vi har inte mer lektionstid på oss men vi hinner inte efter skolan. För mig är andra ämnen än idrott viktigt. Man kan säga att jag nästan skiter i idrotten. Hoppas vi slipper imorgon. Jag vill helst ha mitt VG. 

Nu ska jag läsa
//Juuuss 

En ros i vatten

Jaha, då var det måndag idag. Synd det...

Jag har bara varit aktiv på en av dagens lektioner. Multimedia. Men det är bara för att det är kul. Håller just nu på med min tidning. Dock har Jonas sagt att vi itne ska lägga ner så mycket tid på det egna projektet. Ops! Det har inte jag hört någonting om. Säger vi.
   Började nyss på min svenska redovisning. Tror jag är klar med den också. Fast vill inte hålla den imorgon för jag vill hinna öva lite med mamma som publik först. Man ska ju inte läsa inantill, och jag har bara ett A4 med stolpar. Men det ska nog gå bra. Borde kunna hålla det på onsdag. Det är bra att få det gjort så slipper man ha det efter sig.

Inte mycket uppdatering på senaste tiden men så är det. Jag har annat för mig om dagarna. Blir lite bättre med det på torsdag. Nu ska jag spela lite piano innan jag ska sova.
   //Juuuss

Time to speare

Just nu har jag lite tid över innan jag sticker hem till kusin Jacob, så slänger upp lite bilder. Tre på Doris från i torsdags och en på syrran sedan igår. Får se när jag lägger upp från modevisningen. Kanske ikväll eller imorgon.//Juuuss

Yeah!

Har inget kul att skriva idag. Men jag har i alla fall varit ute och gått med Doris. Ska snart sminka mig lite.
   Igår var det fest hemma hos Emmy. Laddar upp bilder imorgon tror jag. Hinner inte idag. Ikväll kommer Emmy, Linda och Björn för vi ska kolla på film. Vet inte om Hanna kommer, vi får se. Nu blir det till att städa.

//Juuuss


Travel back in time with you.

Sitter hemma i sängen och kollar på Yellowcard - beyond ocean avenue. Den bästa dvdn i min hylla. Såg precis klart på All time low - MTV unplugged. Den kommer på andra plats. Idag stannar jag hemma från skolan. Min hals gör ont, även mina öron! Mamma trodde jag hade fått öroninflammation igår men det känns bättre nu. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Inte för att jag vill göra nationella men lika bra att få det gjort. Kanske åker hem när jag är färdig. Får se hur det blir.
Nu ska jag sova och vänta på att syster kommer hem. Jag är hungrig och vill att hon ska laga mat till mig. Jag orkar inte göra det själv.
//Juuuss

Food of love

Slänger upp ett Shakespeare citat. Bara för att det är så bra, och för att jag precis läst ut min bok. Shakespeares hemlighet. Skriven utav Jennifer Lee Carrell. Den rekomenderas.

If music be the food of love, play on,

Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die.

//Juuuss

If it's love that she wants.

Love that she needs. Don't come looking for me. Cus I'm so far gone.   

Har du någonsin tänkt att en dag var så onödig att du hade kunnat hoppa över den. Att det hände absolut ingenting och den var slöseri med tid. Så känner jag idag. Man kommer till skolan, en lärare är sjuk och på nästa lektion har man inget att göra för man blev klar med arbetet för länge sedan. Man är så desperat att man frivilligt hjälper en klasskompis. Jag hade lätt hoppat över denna dag. Idag var en värdelös dag. Den har gett mig inget. Jag har inte lärt mig ett skvatt idag. Hur lönt känns det att gå till skolan när man inte lär sig något. Man går i skolan för att lära sig saker. Lärde jag mig något idag? Nej.

//Juuuss


Världens bästa låt är?

Behöver lite hjälp med ett skolarbete.

Vilken är världens bästa låt enligt dig och varför? Svara och du kommer med i tidningen jag håller på med.

//Juuuss

Lets go!

Datorsalen idag igen.
   Alla är sjuka idag. Milla, Sigge, Malin, Bea med flera. Känns ganska så ensamt faktiskt. Vi ska snart ha estetisk verkasamhet. Har  ingen aning om vad vi ska göra men det blir nog ps övning eller eget arbete. Men jag kan inte göra något på mitt egna arbete för Milla är inte här, och hon ska vara modell åt mig. Hoppas det blir ps, även fast jag är klar. Då kan jag bara göra en till.

//Juuuss

Take, take, take, take, take it away!

Hejhopp!

Man kan tro att jag är glad, men nej nej så fel man kan ha. Har jätte meaga fruktansvärt ont i min nedre tandrad! FY FASEN VAD ONT DET GÖR! Känner för att slita ut all denna jäkla metall ur munnen och kasta det i soptunnan. Bryter snart ihop! "Vill man vara fin får man lida pin." Det är en underdrift! "Vill man vara fin får man lida så in i helvete". Det passar mer. Ska kolla i frysen om vi har lite glass kvar men jag har nog redan ätit upp all. Får nog bli en alvedon. Har en skål med maltesers på skrivbordet men just nu gör det för ont att äta dem. Får spara dem till en annan dag. Ord kan inte beskriva så ont det gör!

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv. Ha en bra onsdagskväll!
//Juuuss

It was golden when the day meet the sun.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Är fruktansvärt trött och svälter nästan lite. Det har varit en jobbig dag. Nationella i engelska på morgonen, vilket resulterade i att vår kära sovmorgon togs bort. Var nervös hela morgonen innan provet och vågade knappt gå upp ur sängen. Jag kunde känna den enorma pressen av att vara tvungen att prestera bra så jag får mitt MVG. Hoppas, hoppas verkligen jag klarade. Dock var ju listening delen inte så lätt som jag hoppades. I början kom svaren på frågorna inom loppet av säkert 30 sekunder. Jag fick lite panik om man säger så. Jag och Malin tittade på varandra och hon såg väldigt chockad ut. Hennes face var priceless. Jag kan fortfarande se det framför mig.

Somnade med musik i öronen igår lite efter nio. Vaknade sedan vid tre av att iPoden dunsade i golvet. Hoppsan! Nu ska jag komma på artiklar till min tidning jag ska göra på multimedian. Känner mig fantasilös idag, men men. 

//Juuuss

Butterfly

Jagade fjärilar runt huset.//Juuuss

This is the Blackout

Kom hem från Göteborg igår vid klockan 6. Var hemma och åt sedan körde mamma och pappa mig till Rebecca i Sibbhult. En mycket trevlig kväll med favisarna i mpkr09, dock fattades några utav dem. Vi tittade på Paranormal Activity och efter det var vi lite uppspelta och skakis så då blev det Upp. Felix blev kär i Rebeccas tv och ljudsystem, vi skrek lite och snackade om konstiga saker.

Har precis varit ute och fotat med min nya kamera. Råkade få med mig en hem från Göteborg. Det var inte meningen men så blev det. En Sony a330 för den som vill veta.

Nu ska jag lägga in bilderna och göra de sista på historian.
//Juuuss

RSS 2.0