Ain't it fun!

Nu har vi jobbat i tre dagar, och fan vad skönt med helg. Det är ganska jobbigt att sitta framför en dator åtta timmar om dagen och bara göra samma sak hela tiden. Tur att det är Wimbledon så man kan ha tvn på i bakgrunden. Jag är glad för Laura gick vidare idag. Murray spelar just nu så om man förlorar är jag inte glad längre. Ferrer vann innan till min stora glädje. Vinner inte Murray hela skiten så vill jag att han ska göra det. Men vi får se hur det blir med det. Tycker det är lite spännande och mer öppet när så många topseedade spelare redan har åkt ut. Det är ju självklart lite synd men jag tycker om skrällar. Om de inte drabbar mina spelare det vill säga. Vilket det typ har gjort. Fick sms av pappa när vi var på Paramore att Nadal förlorade i första omgången. Vamos Rafa :( Men jag överlever. Murray är ju kvar än så länge. Nu ska jag sluta babbla tennis. Ska duka bordet så vi kan äta middag. Imorgon bär det av till stan med mamma, syrran och Axel. Vi ska åka till Stallet, solhaga och lite annat skojsigt. Ha det fint!

Paramore 24/6 2013

Igår var en fin dag. Den inleddes med ett sista besök på tandregleringen i stan för att officiellt avsluta min behandling. Sedan hängde jag en stund på Make up store och pratade med min kära moster innan Sigge kom för att hämta upp mig. En snabb runda på Hemmakväll och sedan styrde vi bilen mot Hyllie med Paramore i stereon. Vi åt på Subway och gick en runda på Emporia innan vi tog tåget över bron till Köpenhamn där Paramore väntade på oss. Kön var förvånadsvärt lång när vi kom fram två timmar innan dörrarna skulle öppnas. Konserten sulle vara på Stora Vega och kön ringlande sig runt husknuten och bort till Lilla Vegas ingång. När vi väntade blev kön bara längre och längre. Det var första gången jag var på en slutsåld spelning på Stora Vega så så mycket folk har jag aldrig sett där. När dörrarna väl hade öppnats kom vi in snabbt och fick bra platser. Alla som stod framför oss var huvudet kortare. Men som alltid så ska sikten skymmas så jag såg inte mycket när förbandet spelade och i början av Paramores set. Men vi hamnade längre fram mot slutet. Brukar ju vara så att man flyttas bak eller åt sidan men vi kom längre fram. Det har aldrig hänt mig innan. Och det var välkommet! Jag tyckte Hayley sjöng mycket bättre denna gången än när jag såg dem i december 2009. Hennes röst är så sjukt jävla underbar. Åh, gåshud! Såg nyss att någon har lagt upp hela konserten på Youtube. Så om vi vill se så finns den där. Fattar inte varför man får för sig att filma hela konserter. Det sabbar ju upplevelsen asmycket. Anyway. Älskar att de inledde med Moving on. Så chill och awesome och inte alls vad jag hade förväntat mig. En jävligt bra kväll!

Student 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 

And I will believe

God morgon! Fast det är kanske lite sent för det. Har faktiskt varit uppe i några timmar nu. Just nu gör jag inte så mycket. Väntar på att pappa ska komma hem med nyckeln till brevlådan. Jag väntar nämligen på post. Men det förstod ni kanske. Under tiden ska jag sätta mig ute i solstolen och läsa. Jag har bunkrat upp med många böcker under läsåret och man har inte riktigt tid att läsa annat än kurslitteratur under terminerna. Ska slänga upp lite bilder här från de studenter jag varit på. Alla två! Måla naglarna skulle också behövas.

You rock!

Long time no see. Typ. Sitter i köket och tittar på syrran när hon gör pizza. Tro inte att jag inte hjälper till. Jag smulade faktiskt jästen. Det är ju så svårt ni vet. Men i alla fall. Vad har hänt sedan sist? Jo, jag har varit på bio i stan med syrran, Axel, Milla och Elin. Vi såg Den store Gatsby och den var riktigt bra. Så se den. I övrigt så har vi bakat massor, typ kakor och gjort egen glass. Jag har tittat på ett antal avsnitt Gilmore Girls. Köpte säsong ett innan bion. Imorgon ska jag till stan igen för att gå på Plags student. Efter han har sprungit ut så åker jag hem en rund för att byta kläder innan jag drar vidare hem till Björn på hans studentfest. Ska kanske äta med tjejerna innan festen men det vet jag inte säkert än. Vi får se. Nu ska jag städa matbordet så vi kan få plats att äta där.

Ledig!

Jag har haft sommarlov sedan i fredags vid halv elva, på kvällen då alltså. Lämnade in det sista skriftliga arbetet för detta läsåret och har där med klarat ett helt år på universitetet utan att göra en endaste omtenta. Det firades med en promenad hem till mormor med syrran och Axel innan vi gick till Parkskolan och gungade. Igår fick jag mitt betyg i den sista kursen och jag lyckades få till ett finfint VG (högsta betyg på universitetet för den som inte vet) och ett felfritt omdöme. Det firade jag med vin och tecknad film. Haha. Just nu tittar på jag finalen i Franska Öppna men matchen har inte kommit igång riktigt än. Så jag lär ju sitta i tv-soffan ett antal timmar nu. Hoppas det blir en spännande match.

Sommarlov nu? Nej, men snart!

Sista dagen i skolan för detta läsåret. Så jävla skönt! Tänk att jag redan har gått ett helt år på universitetet. Det har gått så fruktansvärt snabbt. Tiden har, som man säger, sprungit iväg. Jag kan inte riktigt fatta det. Jag har klarat ett helt år utan att skriva någon omtenta och fått godkänt i alla kurser. Har inte fått betyg på den sista för den är slut på fredag men det ska inte vara några problem. Skrev precis mina sista ord på vår projektansökan så nu har jag "bara" en tre sidor lång individuell rapport att trixa ihop. Kommer jag lyckas med det? Tvekis. Men 2,5 borde räcka. Kvalitet före kvantitet. Det har varit en lång dag så nu ska jag faktiskt sova. Imorgon ska vi hämta syrran i Götet. Fast jag kan inte bestämma mig om jag ska med eller inte. Men jag tror faktiskt det. Får fundera lite till. Den där dumma rapporten ligger ju och gnager i bakhuvudet.

RSS 2.0