Fladdermus!

Vi hade en fladdermus i kaminen nyss.
//Juuuss

Yay

Jag gillar vårt schema. Dock måste jag nog flytta min pianolektion. SUCK!
//Juuuss

Confused!

Jag har beslutsångest, som vanligt. Jag har ingen datorväska tills imorgon. Men det är inte säkert vi får datorerna imorgon. Om jag tar pappas fula datorväska (ryggsäck) så får vi dem säkert inte. Men om jag inte tar med mig den kommer vi få dem. Fast nu när jag tänker då det är det ju LBS vi snackar om. Så vi får nog inte dem. Jag tar inte med mig väskan, och om vi nu skulle få dem får jag helt enkelt vänta tills tisdag och ha en snygg väska redo. Alltså blir det väskjakt imorgon efter skolan.

Nu ska jag måla naglarna och kolla på tv. Sedan blir det duschen och sängen osm gäller
//Juuuss

Drive to the city

Jag har nyss varit och övningskört en runda med mammsi. Det var första gången och det gick ganska bra. Nu sitter jag och syster i soffan med chips och lite cider. Båda sitter för övrigt med en laptop i knäet.
//Juuuss

Koppar och fat

Då har jag och mina kusener varit på loppis. Jag kom hem med en polaroid kamera, dock utan film. Men jag tror jag hittat en som ska passa på scandinavianphoto, men jag vill ju itne slösa 250kr på åtta bilder utan att det passar. Det var mest för jag ville ha väskan till kameran. Men jag får väl sätta den på en hylla som prydnad i värsta fall. Nu har jag i alla fall en kameraväska inköpt för 20kr. Dessutom köpte jag en Tekanna, sockerskål, mjölkkanna, tre koppar och fem fat. Imorn ska jag tvinga familjen till Lönsboda på loppis. Jag behöver fler koppar och fat. Och varför inte en till kanna.
//Juuuss

Loppis

Dålig uppdatering. Svar: ja! Men skit samma. Just nu sitter jag i sängen och ska snart åka ner till byn för att inhandla lite block och stift. Möjligen en ny penna också. Igår vade vi överraskningsfest för min moster som fyllde 40 för någon vecka sedan. Men då rymmde hon med familj till Turkiet. Snacka om att hon blev paff! Slänger kanske upp någon bild senare idag efter loppisen. Japp, ni läste rätt. Jag ska på loppis. Nu ska jag sminka mig lite innan vi drar.
//Juuuss

Fin sovmorgon

Idag börjar skolan inte fören halv ett. Så jag gick upp för cirka en timme sedan. Just nu sitter jag i köket och samtalar med Syrran och Axel. De sitter och äter frukost och jag försöker fundera ut vad jag ska göra med mitt hår idag. (Axel hälsar att getter är awesome), so weird.
Nu måste jag nog fixa mitt hår.
//Juuuss

Tiiisdag

God morgon gott folk. Ute regnar det som bara den, vilket gjorde det omöjligt för mig i somna. Det gck till slut och nu sitter jag här. Då var det dags för skolan igen. Igår låg jag i sängen HELA dagen med tvn på. Jag vaknade nu på morgonen och var jätte hes. Det är ju bra att man knappt kan prata när man ska till skolan.
//Juuuss

Klaga, klaga, klaga.

Jag ligger hemma i sängen och kollar på tv, medans de andra i klassen spelar brännboll i tivoliparken. Schemat har försvunnit från adela så nu är jag allmänt förvirrad. Dessutom är jag trött men jag kan inte somna igen. Plus att jag är lite hungrig. Och, ja, jag bara klagar på allt just nu. För det är inte bra. Milla smsa mig innan i morse och sa att de hade ändrat schemat. Bea sa samma sak på facebook. Att det var mycket bättre och så. Men! Jag kan inte se något schema. Putts veck! Så nu undrar jag va fan de håller på med. Jag måste i alla fall äta något nu.
//Juuuss

that did not just happen?!

Om man känner för att se hur hemskt mitt schema är. Feel free to take a look.

As usual

Skolan har börjat vilket betyder att nu är Josefin Svensson förkyld. Allt är precis som vanligt.

Safe little house

Safe little house,
safe little friends,
safe little thoughts to keep you safe,
from all those big,
bad wolves that eat you up.

Om cirka en timme ska jag åka hem till Hanna och kolla på lite film med flickorna små (och André). Igår kväll fiskade vi kräftor igen, så snart blir det kräftskiva. Inte för att jag äter kräftor men räkor däremot. Slänger upp en bild jag tog idag i skogen på andra sidan vägen.
//Juuuss

Lat

Lördag efter elva och jag har precis ätit frukost. Pellie sitter och piper i sin bur. Nu stack han för övrigt ner till matskålen. Jag ska nog sätta mig i solen och läsa lite. Det ser varmt ut. Men först ska jag lyssna på musik.
//Juuuss

Sorligt och glatt

Och så var man tillbaka i skolan igen. Vid halv 10 mötte jag upp Bea, Milla, Elin, Sigge och Anya innan vi drog oss mot skolan. Jag kan ju inte säga annat än att den är fin. Men, den är mer som en skola nu. Det blev upprop i matsalen och alla lärare presenterade sig. Det känns som att jag inte kommer kunna lära mig allas namn. När alla radade upp sig var det första man tänkte på vem som var vår nya mentor. Men vi märkte fort att Linus saknades bland dem. Då gick det upp för oss att han inte var kvar. Så det blev två nya mentorer istället. Dessutom ny idrottslärare och istället för Thomas i svenska blir det Banafshe. Men nu var vi i alla fall igång igen.
//Juuuss

Sista dagen av frihet

Avslutade det andra inlägget i all hast. Vi var tvungna att packa ihop våra saker innan Beas pappa kom och hämtade oss. Sigrid han precis med sitt tåg medans jag gick lugnt bort till mitt. Idag var sista sommarlovs dagen. Sorligt, men det är väl lika bra. Imorgon blir det upprop, träffa nya lärare, kolla in de nya lokalerna och ettorna.
Nu ska jag sätta kameran på laddning och läsa en bok.
//Juuuss

At Millas house

just nu sitter jag och Milla i sängen medans Sigge och Bea sover. Idag har vi hoppat på höbalar och lekt kurragömma. Nu ska vi hem
//Juuuss

kakmonster

Igår var jag och Sigge i stan. Vi åkte även hem till henne i Bromölla en runda. Sen gick vi och såg Eclipse. Haha. Vi är lite efter om man säger så. Den var inte särskillt bra. Jag förväntade mig inget så jag blev inte besviken heller.
Nu har jag bakat 45 amerikanska sirapskakor och 34 havreflan. Fast jag har även ätit en av varje.
//Juuuss

Smile for me

Om tre timmar är måndagen över. Trevligt trevligt. No, not so much. Men imorgon beger jag mig till K-stad med Ziggey.
Hämtade mitt busskort innan och eftersom det började gälla idag så kan man ju passa på att åka lite gratis tåg. Dessutom hoppas jag att det har kvar ett par blåa pumps på nilsons för 99kr. Syrran var där tidigare idag och berättade om denna fantastiska nyhet nyss. Jag har tittat på de skorna i flera månader. Men de har varit dyra och jag har varit fattig. Nu är de billiga och jag är rik. Bättre kan det inte bli!

//Juuuss

Light up the sky


Dessa måsten!

Söndag kväll och på fredag börjar skolan igen. Jag vill inte. Jag vill inte! Jag vill inte!!
Nu vet ni vad jag tycker om det. Det är bara...lite för tidigt för det ännu. Jag vill inte börja gå upp klockan sex på morgonen igen. Men jag kan nog inte göra mycket åt det. Jag får helt enkelt finna mig i att jag inte kan sova till elva om dagarna längre. Det är sorligt, men jag antar det är dags att återgå till verkligheten lite. Och ju snarare skolan börjar dessto snabbare kommer oktober. Det kommer vara det som drar mig upp ur sängen. Men sen?
Oktober betyder höst, regn och kyla. Sånt jag inte gillar. Jag kan inte förstå hur jag klarade mig igenom förra läsåret. Men jag gjorde det. Även fast jag inte är så nöjd med betygen. Jag får se till att bättra mig. Jag bara måste. Jag vet att jag kan bättre än så, men jag måste visa att jag kan också.
Det slog mig nu att jag inte har spelat piano på hela sommaren. Det är riktigt dåligt av mig. Jag kan inte sätta fingret på varför, jag älskar spela piano. Nu vet jag vad jag ska göra imorgon! Tills dess dyker jag in i cdskivornas värld.
//Juuuss

Shopping humör

Lördag efter fredagen den trettonde. Som tur var hände inga större missöden. Bara ett halsband som skulle gå sönder för mig, plus lite missöden med hemfärden från Malmö. But I'm all good. Dock skulle ju pappa åka till England igår. Flyget var väldigt väldigt försenat. Tror mamma sa han landade vid tre i morse. Kul!
Men idag ska jag ta det lugnt och kolla lite på Glee boxen jag har lånat av Emmy. Lyssna på musik och läsa Rock sound, alltså bara vara allmänt glad.
Igår fick jag med mig ett par nya jeans hem och på måndag ska jag beställa nya hörlurar. Förmodligen även en externhårddisk. Får passa på när jag har pengar. Men jag tänker inte slösa med än 1700. ;)
//Juuuss

Skog så långt ögat når

En styck Josefin sitter i sängen och slöar en torsdag klockan tolv. För det är väl torsdag? Så bra koll har jag när det är lov. Men det är så det ska vara. Dock börjar skolan snart igen. På ett sätt längtar jag tills dess men ändå inte. Jag är lite skeptisk när det gäller de nya lokalerna. Jag gillade de gamla. Litet och...mysigt. Men nu slipper vi i alla fall äta på äckelfyran! :D
Nu ska jag ut i skogen med syster min. Kameran följer med ;)
//Juuuss

På glatt humör

Snart så ska jag dra hem till en kär vän på hjortronvägen. Men innan dess tipsar jag om ett intrumentalt band från Borås(?), Moonlit Sailor. Och slänger upp en bild på mig. Idag kännde jag mig för att klä upp mig lite och fixa håret. Så jag tvättade håret och fönade det med tratt. Satte i mitt nya finfina hårband och vipps.
(Syster min är fotograf)
//Juuuss

Stop wishing for the sunshine

Jag skulle kunna sova nu. Jag och syrran har städat hemma hos våra kusiner hela dagen. Från 11.00 till 17.00. Hoppas de blir nöjda när de kommer hem på torsdag.
Nu ska jag lyssna på musik och drömma mig bort.
//Juuuss

Fint ska det va!

Söndag och klockan är snart 17:00. Idag har jag flyttat min cd-hylla och bytt plats med den och sängbordet. Det blev fint, men nu saknas bara en ny säng också. Seden är allt perfekt när det gäller möbler. På höstlovet ska det målas grått. Men jag hoppas på lite innan dess. Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag kolla lite på tv.
//Juuuss

Glad och fattig!

Och så var jag 352kr fattigare! Men jävlar vad de pengarna känns bra att spendera. You me at six och Kids in glass houses, here I come!
Hoppas ni gillar den nya designen. Det tog ett tag att fixa ;)
//Juuuss

Untidy

Ursäkta att det ser ut som det gör här just nu. Men det ska fixas, dock hinner jag inte göra det klart nu. Vi ska fiska kräftor.
//Juuuss

Ghaaaa!

Okej, så jag har tråkigt som bara jag kan ha. Sitter i soffan och tittar på en avstängd tv. Funderar på att kolla på en film men det låter tråkigt även det. Fast nu tänker syrran göra efterrätt. Mums! Och om cirka två timmar är det friidrottskväll på tv. That will be the highlight of my day. Men nu kom jag på att vi är inte hemma imorgon så jag kan inte kolla på DN-galan! Veckans stora katastroff! Snacka om att jag blev ledsen nu.
Kom att tänka på att min bloggdesign har varit såhär länge nu. Ska nog fixa lite med den! :D
//Juuuss

Sleepy

Nu är det bara en dag kvar när det gäller jobb. Det känns skönt, med tanke på att jag har haft konstant huvudvärk sedan igår morse. Dessutom ska vi fiska kräftor imorgon eller på lördag. Vi väntar och ser hur vädret blir. Nu tänker jag ta en tupplur
//Juuuss

Segish

My head hurts! Bara så ni vet ;)
För tillfället sitter jag i uterummet och chillar. Pappa har lagt på köttet på grillen och mamma kokar potatis. När va har ätit ska jag försöka dra med syrran ut i hästhagen och fota lite. (Frågade henne och hon sa kanske.)
Jag har jobbat även idag. Fast nu är det bara två dagar kvar och jag längtar tills jag får sova lääääääänge. Dock har jag sovit lite nu på eftermiddagen med lite musik på. Jag var så trött och mitt huvud höll på att göra mig galen. Så jag sov i cirka tre timmar. Det var gött men nu är jag extremt seg.
Ska fota lite innan maten med :D
//Juuuss

Shrink the world tonight

Klockan är bara lite efter nio på kvällen och jag är dödstrött! Idag ville alla ha min hjälp på jobbet. För en gågns skulle var det massor att göra. Men det som tar tid är att flytta böcker och damtmorka. Ska fortsätta med det imorgon till och med. Jag gillar mitt jobb men det är skönt att det snart är slut. Är ledig i två veckor sen börjar skolan igen. Fick brev från LBS idag, vi börjar tydligen den 20 och inte den 19 som alla har trott. Ettorna börjar då men inte vi. Skönt att börja en fredag! Dessutom är det ju bara upprop så det tar inte alls lång tid. Det är bra med en liten slapp start. Dock har man gått upp klockan sju i snart tre veckor, så det kommer i alla fall inte som en chock.
Nu ska jag bannemig sova!
//Juuuss

Äntligen.

Det blev (typ) officiellt igår. Yellowcard är tillbaka. När jag inte kan må sämre får de mig att må bättre. Jag somnar med deras musik i öronen och vaknar med den i öronen. Jag gör allt med deras musik i öronen.
Snart blir det förhoppningsvis All time low i Göteborg och i oktober You me at six och Kids in glass houses. Musikåret kan knappt inte bli bättre. Nu ska jag ta en tupplur för den som vill veta.
Edit: Såg detta nu The return of yellowcard
//Juuuss

RSS 2.0