Fun, fun, fun

Kom hem med bussen för en timme sedan. Igår åkte jag till Åhus för att grilla och sova i Beas stuga. Jag, Bea, Sigge, Johanna, Malin och Joel tog bussen från stan och mötte upp Milla, Sandra, Plag och Felix. Vi började elda när grillplatsen blev ledig och som tur var fanns det glöd kvar. Plag åkte hem innan dess men ingen vet varför. Felix dumpade oss när vi skulle hämta ved och kom inte tillbaka. Milla och Sandra åkte hem och senare på kvällen var det bara jag, Bea, Sigge och Johanna kvar.
   Vi satt kvar på stranden hela natten. Jag och Johanna låg och sov och jag vaknar av att Bea nästan skriker Anton Åfelt. De hade tydligen kommit tre killar i skogen och de blev rädda som fan för att det skulle komma och prata med oss. Men det var bara vår klasskompis som ville ha en tändare. De blev väldigt lättade över att det inte var någon läskig främmande snubbe.
   Innan på kvällen hade Bea och jag stött på två killar.
Kille: Hej
Bea: Hej
(Antar han inte hörde)
Kille: Varför svarar ni inte?
Bea: (Något i stil med, kommer inte ihåg) Säg det du.
Kille: Vad heter ni?
Bea: Beatrice och Josefin
(Vi går där ifrån)
Kille: (När de har cyklat en bit) You break my heart!
   Men i alla fall så gick solen till slut upp och vi fotade som galningar! Vi packade ihop och stack till stugan för att sova och steg upp vid middag. Köpte mat på ica kvantum och for vidare till stranden.
   På vägen hem när bussen skulle köra in i Broby körde han fel. Han var nog sommarvikarie eller något sånt.

Nu ska jag redigera bilder sedan kommer det upp fler bilder från midsommar och sen Åhus.
//Juuuss

Sleepy not

Nu äntligen har jag sovit en hel natt. Gick inte och la mig fören 23:30 men ändå. Fattar nåstan inte hur jag lyckades vara uppe så länge utan att ha sovit något natten innan. Men men, jag och syrran kollade på tv och så skickade jag bilder till Bea via msn. Nu sitter jag för övrigt vid tvn igen. Pappa kollar på motorcross. Tror det är vm. Snart kommer Bea med parents och hämtar mig, jag ska följa med henne till Ikea och sedan ska vi till Åhus vid sex tiden.

//Juuuss

Fint ska det va!

Bilder från i torsdags när Sigge sov här.


//Juuuss


Helt slut

Lördag morgon och jag är svin trött.
   Igår var nice, dock blev det inte mycket sömn. Jag och mina vänner satt i skogen och pratade till klockan var 03:00. Vid 01:00 var jag sjukt trött men det gick över och sedan kunde jag inte somna. Antar att de andra inte sov så mycket heller. Blev nog max tre timmar för min del.
   Nu stter Felix, Plag, Sandra och Sigge (hon sover tror jag) i min soffa och spelar wii. Slänger upp bilder när de har åkt hem!

//Juuuss

Sun

Torsdag och jag ska snart hoppa in i duschen. Igår var en bra dag. Det råkade vara en positiv sak att tandställningen gick sönder. Plast saken togs bort helt för gott! Jag kan tugga som en normal människa och det känns great! Njöt av en glass när jag och Emmy cyklade hem efter att ha hämtat Hannas tält. En Pigilin har nog aldrig smakat bättre. 
   Jag har nyss solat lite och innan dess städade jag hela huset. Desstom lagade jag lite mat till imorgon. Nu ska Jag duscha och redigera bilder innan Siggis kommer.

//Juuuss

Not good!

Min tandställning har dålig timing! Den är sönder. IGEN! Sånt är livet antar jag. Så snart ska jag fixa mat till oss och sedan hämtar vi Emmy och kör till Kristianstad. Måste städa rummet nu. Måste se fint ut till Sigge kommer imorgon.

//Juuuss
(Syrran hälsar att hon har tråkigt)

G'night

Måndag, kväll lite efter 22.00. Jag har inget att göra, det är inge bra på tv och jag orkar inte göra något fysiskt. Funderar på att sova men det är lite tidigt för det än. Dagen har varit bra. Jag och syrran cyklade till Lucas och bakade. Dessutom använde jag hans longboard lite med. Jag kände mig cool efter ett tag! I början såg jag bara klumpig ut tror jag.
   Fotade Jacob när han hoppade stuttsmatta, våra lyckokakor, syrrans brännsår efter en liten olycka med bakplåten. På vägen hem stannade vi vid träbron vi cyklar över varje gång vi ska ner till byn. Dock glömde jag mitt ena memory stick hemma så det blev knappt några bilder. Så på onsdag släpar jag dit henne igen!
   Imorgon ska jag redigera bilderna och städa huset. Är lite för trött för att fixa med bilderna nu. Hade gärna gjort det men hade nog inte blivit så bra då.

Slänger upp en annan liten bild från en annan tråkig kväll.
 

Believe I am gonna sleep now.
//Juuuss

music time

Delar med mig av en låt jag hör för för första gången just nu. Hittade den genom absolutepunk.net. De har en lista varje vecka där de lägger upp band som läsarna tipsar dem om. Där hittar jag ofta små godisar. Jag har bland annat hittat Danger radio och Empires där.

Nu till låten. lägger upp en spotify länk: Satellites & Sirens – Anchor

Lägger även upp Kids in glass houses nya video. Jag och syrran är lite smått kära i låten!



//Juuuss

Fint

Söndag och solen skiner. Nästan. Jag sitter inne på mitt rum och kollar på lag em i friidrott. Men jag har en känsla av att det är repris från gårdagen. Viserligen stod det i tidningen att det skulle vara live men jag vet inte. Herrarnas höjd pågår på tvskärmen men vad jag vet var den grenen igår. Jag är allmänt förvirrad! Och för övrigt sugen på chokladbollar. Får nog nästan göra några.
   Dessutom tänker jag bjuda på bilder på vår efterätt syrran slängde ihop för några dagar sedan. Kanske onsdags om jag inte minns fel.


//Juuuss

Yellowcard is my true love

Just nu sitter jag inne på mitt rum och är överlycklig! En disskution om Yellowcard och vilken som var deras bästa skiva lades precis upp på absolutpunk. Jag är så glad övar att ingen har glömt bort dem. Trodde nästan jag är den enda som fortfarande är helt förälskad i dem. Men det visar ju sig inte vara så!
   Jag kommer fortfarande ihåg dagen då jag upptäckte dem. Det är märkligt enligt vissa men sant. Jag satt vid pappas dator och kom över Only One på youtube av en slump. Det var i februari 2007 och idag står deras album på högsta hyllan i cd-pelaren. Där endast de bästa får äran att vara! De står även där ensama. Inte ens You Me At Six förtjänar att stå där än. Men snart flyttas de nog upp ett hack!

Idag har jag varit i Kristainstad hela dagen med Syrran, Axel och Lucas. Det råkade bli så att jag köpte en ny smurf till min samling och ett linne med texten Rock is my true love. Mot kvällningen blev det bio och jag kom hem för cirka en timme sedan.

Imorgon ska jag hjälpa mamma måla garaget och bättra på solbrännan.
//Juuuss

Parmesanost?

Sommarlovets första tisdag. Jag sitter i köket och har ätit lunch med syster, snart ska vi kolla på HP. Blir den fjärde filmen idag. Vi har redan sett de tre första och imorgon ska vi säkert kolla på den femte. Det är synd att vi inte kan se den senaste men får väl köpa den på torsdag när vi ska till stan med kusinerna.
   Igår var jag hos frisören (aka min mamma), är inte så blond längre. Klippte mig för första gången på evigheter! Gjorde det när jag blekte håret vilket var ett riktigt bra tag sedan. Innan påsklovet i alla fall. Vet inte när. Slänger kanske upp en bild, men inte idag.

//Juuuss

I think I'm in love...

with a dress!

Söndag och jag har ont i halsen. Inte bra, inte bra! Men jag har precis gjort lite te och sitter nu i köket.
   Igår var vi i rinkaby och köpte tyg till syrrans och Tuvas balklänningar. Tuvas mamma ska sy dem så det var lika bra att sätta igång. Själv vill jag ha en vintage från 50 eller 60-talet. Jag och syster satt och kolla lite på internet igår och jag hittade några riktigt fina. Dock var de flesta sålda eller så fanns de i usa med dyr frakt. Några var även trasiga. Men ni ska få se en av mina favoriter. Men den var ju såklart såld.



Hittade en som inte var såld men inte gick att beställa än. Det stod Comming soon. Så jag har ignen aning om priset.



//Juuuss

Avslutningen i bilder

Bilder från avslutningen!


© Juss, Milla, Bea, Sigrid och Linnea

Orkar inte ladda upp fler ;)
//Juuuss

Schools out for summer!

Sitter hemma i köket och firar att det är sommarlov. Har precis ätit middag med familjen och Bea skickar just nu bilder till mig via msn. Jag ska snart ladda upp bilderna från avslutningen så fort jag fått alla. 
   Efter avslutningen på LBS drog vi vidare till Domus och köpte engångsgrill, korv, bröd och 4 liter mer. Jag, Bea, Milla, Elin, Felix, Sandra, Malin och Sigrid gick till tivoliparken och grillade. Hur mysigt som helst!
   Imorgon blir det tandläkaren för både mig och syster. Båda våra tandställningar har gått sönder! Så hon ska dit 10 och jag 11. Sedan blir det nog en liten runda på stan.

//Juuuss

BILDER

Här kommer lite mer bilder från Göteborg!

Under insläppet

Green Day

Johnossi

Kvällen innan konserten utan för vårt rum




Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det ju skolavslutning!
//Juuuss

Whiskey shots and cheap cigarettes!

Tisdag, tisdag, en tråkig och seg dag.
  Idag gjorde jag efter många om och men två av mina omprov i matte. Dock kom jag på för någon timme sedan att jag gjort fel på en uppgift. Jag glömde dela med två! Men det får va så. Imorgon är inte Jenny där och på torsdag är det avslutning. Jag sätter inte mig och gör prov samma dag som vi slutar för sommaren! Aldrig! Hon får skylla sig själv att jag inte fick något formelblad och att jag inte fick göra ekvationesprovet. Not my problem! Bara jag fick vg på nationella så ska det nog bli bra.

Nu ska jag sätta mig och läsa en bok innan maten. Behöver verkligen ta det lite lugnt.
//Juuuss

(Har Green Day på huvudet därav dagens rubrik)

sista

Idag är det måndag. Vilket innebär att sista veckan i skolan hsr påbörjats. Känns enormt bra. Idag har jag redan hunnit vara i skolan men åkte hem lika fort igen. Var där i kanske en timme eller så. Lagom onödigt det ja. Men snart ska jag och syrran (som redan har lov) laga lite mat. Innan dess bjuder jag på lite bilder från helgen.

Min finfina konfetti från konserten!

Bille Joe i röda byxor där ja :D

Don't steal them people!

//Juuss

Home again

Nu är jag hemma i mitt rum i skåne igen och vägrar återgå till verkligheten. Det känns onödigt att göra det. Ska sätta upp biljetten hos de andra på gardroben och titta på den varje dag som kommer, and never forget.
   Igår var jag på min första arenakonsert. Bra är en underdrift. En bit konfetti ligger nu i säkert förvar i min plånbok. Där ska den sitta ett bra tag! Det är svårt att skriva en sammanfattning över kvällen men ni ska helt enkelt få se för er själva. Youtube ska få ta emot ett eller två vedeoklipp om en stund.

//Juuuss

Awesomeness

Green day var så fruktansvärt fantastiskt sjukt mega underbara. Tre korta timmar på Ullevi stadion med många moments att komma ihåg. Tex den 13årige killen som fick gå upp på scen. Billie Joses kommentar till hans ålder. "Your 13? You look like your nine!"
   Fyrverkerierna, fansen som fick sjunga på scen, konfetti, låtarna, Tré cools ''dans'', musiken, stämmningen. Jag kan fortsätta i evigheter! Bille Joe moonade publiken. När man av stor besvikelse trodde det var slut, så var det inte det. Skratten åt hur andra bettede sig.

Skriver mer när jag kommer hem. Då blir det även lite bilder.
//Juuuss

Luften är fylld av Green Day

Just nu sitter jag på Scandic Euorpa i Göteborg fylld av förväntan. Om cirka en timme går vi mot Ullevi och kvällens konsert, Green Day. Med vy från sektion C rad 11. I lobbyn på hotellet spelas tro det eller ej Green Day.

I'M SO EXCITED, I JUST CAN'T HIDE IT!

//Juuuss

MpKr09 i Tivoliparken

Av någon anledning kan jag inte ladda upp fler bilder! Men jaja. Här kommer tre i alla fall!



Imorgon bär det av till Göteborg och Green Day! Se ya on sunday i think. Nu måste jag packa
//Juuuss

Jag har blivit ersatt av en bild?!

Jag tror Beatrice Nilsson har ersatt mig i egen hög person till en bild. Hon satt nyss och kramade datorskärmen! Fast nej, hon är inte besatt. Bara lite. Kanske då. Jag blir nu tvingad att ha bilden som profil på facebook. Och antar att jag får gå med på det.

Måste skriva en artikel nu. Vet inte om vad. En bild på en uteliggare ska vara min inspiration! Lätt. Lätt. Inte lätt!
//Juuuss


Barn i glas hus!

Solen skiner och jag orkar inte öppna matteboken. Men det är ett måste så det ska nu göras. Tar med mig den ut i solen tillsamans med min käraste iPod. Jag tror den är min bästa vän. Den förstår alltid mig och spelar den bästa musiken. Nu ska jag droga Green day och Kids in glass houses. Ses någon gång i kväll kanske? ;) Om inte matten har dödat mig.

//Juuuss

Det var tider det!

Har precis letat som en galning efter kvittot till mina hörlurar. Hittar inte det någonstans! Det är sjukt frustrerande. Så typiskt att slarva bort ett kvitto när man behöver det. Jag har alla andra kvitton på elektronik saker köpta på onoff men inte det till hörlurarna. Men antar att jag får vara glad över att jag hittade ett presentkort på 100kr på bokhandeln. Och så blev jag jätte nostalgisk. Kom över ett häfte med dikter sedan nian och läste den vår lärare skrev. Det var precis innan vi slutade.

Inte gunga på stolen eller sitta och chilla
Mina dåliga vitsar tycktes ni inte gilla
Verb, adjektiv, subjekt eller tjat om predikat
har svischat förbi med väldig fart
Snart är gubbens traggande ett minne blott
men trots allt har ni mycket kunskap fått
Nu väntar gymnasiet med ännu högre krav
tänk då på de råd som lärarna gav
Slutligen mina vänner ber jag er
ta noga vara på allt vad livet ger

Billy

//Juuuss

Lilli rose

Sitter i köket och lyssnar på Kids In Glass Houses och väntar på bättre tider. Nej men jag har inget att göra. Hoppas klockan kan bli halv 11 så jag kan cykla ner till sationen. Japp, ni läste rätt. Josefin Svensson ska cykla till bussen. Det är ovanligt men kommer nog bli vanligare de sista veckorna i skolan nu. Och det känns bra! Funderar på om jag ska dra redan nu. Mamma sa att det skulle regna och det har inte börjat än. Så kanske borde cykla innan det börjar. Men då får jag sitta hos mamma och tråka, dock är det bättre än att bli blöt och sabba den snygga frillan jag fått till idag.

Ska packa ihop mina saker och plocka fram cyklen. Den står i det NYA garaget! Det är snart färdigt, bara fönster och dörrar kvar om jag inte har fel.
//Juuuss


RSS 2.0