Äntligen FREDAG!

En efterlängtad fredag är nu kommen.
Gick till skolan som vanligt och hade matte på morgonen. Vi fick tilbaka våra prov på procent och jag hade bara ett fel så slipper omprov denna gången. Jag fick även reda på resultatet av mitt omprov på aritmetik och det visade sig att det gick skit bra. Nu gillar jag matte lite mer än innan. Hoppas nästa prov går bra med.
   På svenskan var klasen med i en reklamfilm som några i tvåan höll på med. Vi skulle kasta papper, slås och ta stryptag på varandra. Faktiskt riktigt kul.
När vi hade slutat gick jag och Sandra till min moster, hämtade en påse till mormor och gick sedan vidare till forex. Ni kanske undrar vad jag gjorde där. Jo jag växlade pengar believe it or not. På tisdag åker man till Köpenhamn för att gå på Paramore, You me at six, Paper Route och Now now every children. Den stora frågan är om man ska ha med sig kameran? Har inte varit på KB hallen innan så vet inte om de är hårda på sånt där. På vega är de i alla fall inte det.

Snart blir det till att kolla på Idol med familjen och käka glass.
Ha en bra fredag och helg
/Juuuss

Never gonna let this go!

Idag var det idrott på friskis. Jäkla styrketräning. Det är inte min grej precis. Fast jag behöver det så jag får leva med det.

Idag hade jag med mig gitarren till skolan. Jag fotade Malin när hon spelade lite till en uppgift på mediaproduktionen. Vår lärare var hemma för vård av sjukt barn så jag stack hem lite tidigare och slapp springa till pianolektionen.
Ikväll blir det att skriva en personbeskrivning som ska lämnas in imorgon. Det blir nog även lite glass, som alla andra dagar.

/Juuuss

Ps. På tisdag blir det Paramore i Köpenhamn :D vet inte om jag ska ta med mig kameran, om inte så blir det att fota med mobilen. Bilder kommer upp här dagen efter i alla fall.

Ur balans

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli fyra. Då blir det matte prov och sedan bär det hem mot Osby efter en långa dag.

Imorse kom jag till stationen lite innan sju, och såklart så skulle tåget vara mega försent idag. Jag fick stå där i cirka 40 jäkla minuter! Mina tår var som is när tåget äntligen kom redan packat med folk så man fick stå och trängas en massa. Det var väldigt ovant för min del. Så tidigt som jag åker är det inte särskillt många på tåget. Bara de människor jag ser nästan varje dag.

Vi har precis haft estetiskverksamhet och börjat på en ny uppgift.
En av åtta olika bilder till uppgiften :/Juuuss

New Moon

Igår var jag och såg new moon med Sandra och syrran i k-stad. Nu mera har jag och syran gått över till team Jacob. Hela filmen bestod utav ett enda stort publikfrieri dvs att de gick runt med bar överkropp hela tiden utan någon riktig anledning. Det störde mig. Fast förrutom det så var den bra antar jag.
   Efter bion hämtade mamma mig och syrran och vi körde hem till morfar. När vi var på bio hade mamma,pappa,farmor,farfar och morfars bror ätit middag. Det slutade med att vi stannade där tills klockan han bli cirka tjugo över två och kom i säng vid halv fyra. Vilket gjorde att jag sov till halv tolv idag.
Jag gick upp, åt och satte mig med samhällsboken ända fram tills nu. Jag tog endast små pauser för att äta och vara lite social med resten av familjen.

Snart blir det middag och tv resten av kvällen, nu orkar jag inte med mer pluggande för idag.
Imorrn blir det skola och multimedia :) I like! 

Hoppas ni haft en bra söndag
/Juuuss

Vad har hänt?!

Någon som vet vad som har hänt med mig?
Jag har nästan helt slutat bry mig som skolan, i alla fall matte, svenska, samhällskunskap, historia och tja nästan till och med engelskan. Jag älskade engelska innan och var alltid glad när det var dags för engelska i grundskolan. Fast det är nog ändå det ämne jag bryr mig mest om som inte har med det program jag går att göra. Jag säger bara, vad fan har hänt?! Jag måste hitta tillbaka till där jag var innan. Jag bryr mig i alla fall om att det inte kan vara på detta viset. Det pekar ju på rätt håll för tillfället. 
Jag vet att det är fredag och allt men jag ska fan plugga samhällskunskap ikväll! Det är ett måste om jag ska bevisa att jag faktiskt kan och bryr mig. Förra provet gick ju inte speciellt bra. Efter denna helg ska jag kunna allt som har med ekonomi att göra.
Det ska gå bra från och med nu har jag bestämmt mig för.

Fredag, plugg.
Lördag,plugg och nöje.
Söndag,plugg

Om jag inte håller mig till det blir det inget godis på en vecka!

/En förvirrad Josse

Mediaproduktion

Just nu sitter jag och i datorsalen i skolan, vi har för tillfället mediaproduktion. jag har fått ställa upp som modell ett antal gånger under denna dag. Till Milla, Sandra och Malin. Jag har bytt sko med Sigge sett kär ut och sovit (typ). Slutar om cirka 10 minuter, sedan blir det till att vänta på bussen och gå då pianolektion.
Min bild jag fotade idag till en dikt. Sigge luktade träd och blev grön efter. haha

Gå inte och bli kär,
det är bara till besvär.
Först ska man krama tills armarna blir lama,
sen ska man gråta så kinderna blir våta.
/Juuuss

Det blåser!

Hej!

Just nu sitter jag och oroar mig för blåsten, mest om hur jag gör om jag inte kan åka tåg till skolan. Då får jag nog ta bussen och helt enkelt skita i idrotten. Men det hade ju varit nice med sovmorgon det kan man ju inte neka till. Jag vet i alla fall att strömmen inte kommer gå. För ett tag sedan grävde de ner ledningarna. Självklart kan vi fortfarande bli strömlösa men det är inte lika stor risk för det.

Morfar var på besök idag. Tyvärr hade han ingen choklad med sig :(  Jag tror jag överlever ändå faktiskt. Jag ska få pengar till popcorn på lördag so it's all good. Jag ska gå på efterlängtade New Moon med Sandra och min syster. Bakom oss kommer Milla mf sitta :D de har hotat med popcorn krig. Haha.

Nu blir det att göra lite skolarbeten och sedan titta på Grey's Anatomy
/Juuuss


Ingen bra rurik

Imorse var jag sjukt trött och somnade nästan på tåget, och vet ni vad? Jag stog upp. Då är man trött.

Idag har vi inte gjort så mycket vettigt. På matten räknade vi som vanligt, på samhällskunskapen var jag på föreläsning och på historian började vi titta på Romeo och Julia. Vi hade ju såklart estetiskverksamhet också, vi fick en seriös uppgift men vi gjorde inte ett skvatt av den under letionens tid. På grund av det så har jag börjat lite smått hemma.

Bild till arbetet som jag även har srivit en dikt till
 
Den blev inge bra pga det dåliga photoshop skitet jag har, ska typ göra om det i skolan tror jag.

Nu ska jag kolla på House
/Juuuss


Löööve week <3

Denna veckan är det kärleks vecka i skolan. Det är fullt med ballonger som ser ut som hjärtan på väggarna. Alla klasser har även skrivit en dikt var, spelklassesens var lite rolig (den hade ju såklart med datorer att göra).
Idag så fick vi till och med pepparkakor. Det gillar vi riktigt mycket. :D Det fixar ju även till julstämningen.
På tal om jul så har jag inte köpt en endaste present, har ingen aning om vad som ska köpas. Någon som har en idé?

Idag har jag varit totallt seg och flummat för det mesta. När jag kom hem började jag och syrran skriva en ny text till Break your little heart (All time low), den blir omgjord till en jullåt. Vi har ännu bara hunnit med reffrängen, but it's looking good.

En liten dikt dagen till ära.

My Sweetheart

So often when I am embracing you,
It seems that you exist in this world
only because of me and I exist because of you.

It's not easy to wander in this world
and not lose one's way,
but the greatest happiness of all
is in giving joy to one's beloved.

And if the king can have his throne,
and if the bird can have his Spring nest,
and God can have his heaven,
then I, my sweetheart, I can have you!

- Jonathan Townsend -

Nu blir det pepparkaksglas med vitchocklad sås <3
/JuuussYou treat me just like another stranger

Sitter och tittar på Paramore mtv unplugged, snart blir det glass och historia. Provet är inte fören 2 december men det är lika bra att börja så smått. Kanske skriver klart engelska arbetet när jag ändå är igång, jag har inte mycket kvar och det är skönt att bli klar i god tid. När jag tänker efter hoppar jag historian och gör bara engelskan så hinner jag bli klar innan Grey's Anatomy. Förhoppningsvis.
Skoldagen blev inte lång idag heller. Slutade tidigare även idag. Precis som jag önskde så var Lina sjuk och vi kunde göra klart vårt arbete. Ett stort smile på det! Trodde aldrig vi skulle klara det.
Imorgon är det sovmorgon. Det som gör torsdagar jobbiga är att vi har idrott. Tycker inte det är kul lägre. Fast man går ju inte på mellanstadiet och leker spökboll varje lektion. Jag var bäst på det (inte)! Idrott är jobbigt när det är seriöst. Men imorgon är det piano lektion och det gillar vi. Om man har gjort läxan, den här veckan har jag faktiskt gjort det så it's all good.
Nu blir det engelska
/Juuuss

TWLOHA day

Tjenamors!
Skola idag åter igen. Vi slutade tidigt pga att Banafshe var sjuk så jag han med en tidigare buss. Även Lina var sjuk idag. Det låter kanske elakt men jag hoppas hon är det imorgon med. Vi har nämligen redovisning och vi är inte klara (min grupp).  Men även om hon är där så tror jag det ska gå bra. Jag gjorde färdigt powerpoint presentationen färdig på estetisk verksamhet helt själv. Så nu förväntar jag mig att de andra fixar till redovisningen.

På fredag får ni ej glömma att skriva ''love'' på amen. Det är to write love on her arms day, om ni inte vet vad det innebär så finns det på facebook. 

Nu blir det till att sätta sig vid kaminen och lyssna på musik innan middagen. Det är mysigt :D

/Josse

English

Sitter i datorsalen i skolan och har engelska. Skriver typ en uppsats. Man kan säga att vi skriver många små. Blve nyss klar med den om Rosa Parks. Hon var en riktig cooling.
Det som är dåligt med att först ha multimedia och sedan även ha engelska i datorsalen är att man får sjukt ont i huvudet. Någon som har en alvedon till mig? Det hade varit nice.

I'm going back to work. I have lots of stuff to do.

Söndag,söndag

Söndagar är nog den veckodag jag gillar minst. Den sista dagen i veckan då man måste göra allt man inte gjort de andra dagarna. Då man måste göra alla sista minuten projekt. Allt som ska vara gjort till veckan som kommer. Söndagar brukar vara mina städ-och läxdagar. Så blev det även idag.
Storstädning av rummet som mamma har tjatat om hela veckan lång. Efter det läxor och nöjessurf. Men det blir ju oftast att man sätter sig och tittar på One Tree Hill och Gossip Girl vid slutet av dagen.

Titta gärna in på min musikblogg, där jag lägger upp dagens låt (varje dag). juuuss.blog.se/musik
Idag är det 23 dagar kvar till Paramore, You me at six, Paper route och ? i Köpenhamn.

Hoppas ni har haft en bra söndag
/Josse


I droped my pick in my guitar

Today, I was playing my aucoustic guitar, I droped my pick. It took me a while, but I got it out.

Det tog ett bra tag innan jag och syrran slutade skratta. Det har nämligen hänt mig många gånger.
Första gången höll jag på att dö av skratt. Haha.

Syrran kommer börja blogga här e gång i veckan ungefär. Tror hon skriver sitt första inlägg lite senare ikväll.

Ha det så bra tills dess
/Juuuss

Sitter på planet på väg till England 24 september.
En bild jag tog när vi skulle åka till England i September


My life is average

Någonsin varit inne på mylifeisaverage.com? Inte? Då borde du. Finns massa flummigt.
 
Tex:
Today, I was trying to be productive and was some what succeeding. That is until I got a text from my little sister ask me what blind people dream about. Homework didn't stand a chance after that. I'm still thinking about it. MLIA.

Någon som kan svara på det? Vad drömmer blinda om?!

/Juuuss <3

Lyrics

Just nu är jag på lyrics humör. Här kommer några bra.

Well you built up a world of magic
Because your real life is tragic
Yeah you built up a world of magic
If it's not real
You can't see it with your eyes
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
Cause if it's true
You can see it with your eyes
Even in the dark
And that's where I want to be, yeah
Go get your shovel
We'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Ba da ba da ba...
Paramore-Brick by boring brick


It's okay to be angry and never let go
It only gets harder the more that you know
When you get lonely if no one's around
You know that I'll catch you when you're falling down
We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own
Maybe someday I will see you again
And you'll look me in my eyes and call me your friend
Yellowcard-Empty apartment
  (Fy vad jag saknar dem!)


Well I am the cancer running through your veins
I am the sweat dripping down the side of your face
I am the pain in the back of your legs,
it makes you fall to you knees it makes you believe
And I am the headline, that’s going to make front page news
I am that fashion you’re all into.
You me at six-The Rumour


Tear in two, she lies awake
The moonlight's soft, the moonlight day
Another night she spends alone
Without his touch her skin's so cold

The blood that's running through her veins
With every beat, there's no escape
Lost in everything she trusts
Still can't seem to get enough

Even though the world she loves
It won't ever be the way it was
And his heart of stone has left hers breaking
Mayday parade- The Silence

There is more to come :D


Music is my drug!

Sitter just nu och lyssnar på The Audition. De var förband till All time low när jag såg dem i Malmö. Jag har blivit totalt nerkärad i The way you move och Los Angeles.

She says I'm yealous of Los angeles
She get to keep you for a month or two
And I don't know if i could handel this
The thougt of beeing without you


Håller även på att skriva klart recensionen av Pojken i den randiga pyjamasen. Sitter fast, har ingen aning om vad jag ska skriva nu. Det ända jag vet är att det behövs mer text.

Idag kom jag hem redan kl 11. Thomas var fortfarande sjuk. Vi fick i uppgift att skriva färdigt recensionen, läsa några sidor i boken och svara på frågor. Om man ville fick man även åka hem och göra dem. Vilket jag helt klart gjorde. När matten slutade joggade jag till skåpet, tog min jacka och sprang till bussen. Men såklart glömde jag svenska boken i skåpet mitt dumhuvud! Ett stort tack till Sara som fotade frågorna och mmsade bilden! <3


It's not a dream anymore

Jag har fortfarande ont i armen och den är lite svullen. Fast det känns mycket bättre idag. Det har varit en chill dag i skolan. Mer än halva klassen var borta, vi var 13st på idrotten. 

Ikväll blir det att skriva film recension, käka glass och titta på EMA's. Jag hoppas Paramore vinner best alvernative. Om de inte gör det blir jag arg, och vill inte gå till skolan imorgon.
Okej det var kanske lite väl överdrivet men ni fattar.

Just nu ligger syrran i mammas och pappas säng och klagar som in i helvete. Visst jag vet hur jäkkla ont det gjorde i armen igår. Men jag gnällde inte såhär mycket i alla fall. Jag bet ihop! Nu ska jag ta fram ett suddi till henne med.
Syrran: Kan du ta fram ett suddi till mej? (Ger mig pennskrinet)
Jag: Jaja okej
Syrran: Det ovala tack. Det finns många där i.
Så trög som jag är tar jag fram ett rektangulert. Sen ett kvadratiskt, och sist det ovala. 
Jag: Men de hade i alla fall runda kanter :D 
Syrran: Brister ut i gapskratt.


Dagens låt 


Pain

Hello people!
Just nu sitter jag och har jävligt ont i armen och huvudet. Vi tog sprutan mot grisen idag. En kille i spel svimmade till och med. Dessa dumma biverkningar! Ta fram ett bättre vaccin för bövelens! Jag kan ju knappt lyfta armen längre. Men snart ska jag trösta mig med glass och Grey's Anatomy.
Inte för att det tar bort smärtan. Inte ens alvedon hjälper. Jaja jag går i alla fall inte baklänges, haha. Alla måste ju ha hört om tjejen som bara kunde gå baklänges efter att hon fick sprutan. Men ofta sånt händer liksom.

Just nu tänker jag mest på hur jag ska lyckas få av mig tröjan, eller snarare de tre tröjor jag har på mig.
Och inte nog med det. Vi har idrott imorgon. Styrketräning om jag inte har fel för mig. Sen mediaproduktion, förmodligen fota eller likanande. Det räcker inte det heller, har en pianolektion direkt när jag kommer hem. Fattar inte hur det ska gå till.
''Life sucks and then you die. Yeah I should be so lycky.''

Tänkte jag skulle lägga upp dagens låt, men såklart finns inte den på youtube.

Nu ska jag ha glass. :D

I confess...

...to beeing lazy as shit.
Det blev ingen matte. Jag är för lat, orkar inte ens tänka på skolan just nu. Sitter och väntar på att klockan ska slå tio så jag kan lägga mig och sova. Vill inte gå och lägga mig allt för tidigt, då kanske jag vaknar vid 5 och är helt utvilad. Det har hänt ett antal gånger sedan gymnasiets början.

Imorgon är det tisdag, vilket innebär lång skoldag. Ska även göra matte prov efter skolan, kommer förhoppningsvis hem vid 7 men det kan bli senare. Fast det är inte så troligt.
Någon som vill göra provet åt mig?      Nej det var väl det jag trodde.

Just nu skulle jag behöva lite massage. Min rygg/nacke håller på att döda mig. Fast det är inget jämfört med hur tunga mina ögonlock är.

Nu blir det att fixa sig sängen ropar mitt namn.

Btw, idag har jag bloggar 3 gånger. Det jämnar nog ut sig med de dagar det inte blivit en endaste gång.  

Jello

Det visade sig att mamma kunde köra hem mig på sin matrast. It made my day!
Just nu sitter jag och läser svaren från Myaday Parade chatten som var igår kväll. Jag orkade inte stanna upe hela tiden. På grund av tidsskillnaden blev det efter läggdags för mig.
De svarade på min fråga! Blev överlycklig när jag såg det.
Svaret var att de ine har några planer på att komma till Europa i år, men förhoppningsvis nästa år.
De trodde inte det var så många som lyssnar på dem här. Men det vissade sig vara sjukt många eftersom det var den vanligaste frågan.

Min favorit fråga:
Question: If you could jump into a pool of anything, what would it be?
Answer: Jello, duh. Next question!

Dagens låt
De borde sänka tonarten men anners skit bra!Jag längtar något så sjukt mycket tills jag får se dem och Paramore. Det är mindre än en månad kvar nu!

Nu blir det matte framför kaminen <3


Multimedia

Hello!
Sitter och har multidedia i skolan, längtar tills vi slutar. Två av dagens lektioner har blivit inställda, dvs Engelskan och svenskan. Slutar redan 11:40. Om en halv timme, fast Josef säger att vi ska sluta tidigare. Big smile, på det!
Kommer hem redan vid 1. Hoppas pappa kan köra hem mig bara så jag slipper sitta hos mamma och glo.

Ska fortsätta med gårdagens projekt när jag kommer hem. Räkna matte! Har bara en halv sida kvar sen ligger jag inte efter längre. Men jag ska även plugga till omprovet i matte som vi har imorgon.
Ska gå till donken och köpa något sen. Jag vill ha mat!

Puss Puss

RSS 2.0