Very well cykelställ!

Jag sitter på mitt rum med ett fåningt leende på läpparna. Men jag kan inte hjälpa det! The blackout sände en liten bit live av deras konsert i Oxford nyss. Jag blev så extremt glad. Nu kommer jag sova gott i natt. Imorgon kommer Emmy på besök. Vi har inte setts på länge nu så det ska bli kul.
//Juuuss

Halloween

Me right now!

Livet på en luftmadrass

Jag ligger på en luftmadrass i Beatrice rum, äter godis och lyssnar på You me at six. Igår hade the gang filmkväll i typ en källarlokal på sommarlust. Vi hade med oss en madrass till en tältsäng, två luftmadrasser, pump och massor med coca cola, godis och chips. Fast vi åt ju även pizza, haha. Vi kollade på lite av Mulan,  1408 och början på The last song innan vi avslutade kvällen med att stå utanför konsum med våra madrasser i väntan på att bli hämtade. Det var pretty much awesome!

//Juuuss

Sunshine

Jag sitter hemma hos Beatrice i hennes kök och vi ska snart äta lite varma mackor.

//Juuuss

Finally!

Jag är klar med läxorna! Vilket är ett litet mirakel. Eller nej, ett stort. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sooova! Orkar inte lägga upp bilder från idag. Läxorna har sugit ur musten ur mig totalt.
//Juuuss

Dear Yellowcard, please.

Det sjukt så innerligt mycket jag hoppas nu. You thought you should know.

Therapy

Sitter i sal 107 och har mediekunskap fast har för tillfället rast. Jag lyssnar på All time low - therapy på repeat och somnar. Men vad gör det? Inte ett skvatt, för vi råkar ha vikarie. Se you on the other side.
//Juuuss

Sigrid sitter fast i blomman

Svenska står på schemat och jag sitter i matsalen och jobbar. Lyssnar dessutom på Yellowcard och längtar tills deras nya skiva kommer ut nästa år. Hoppas den blir lika bra som jag förväntar mig. Men det vet jag att den blir. Det är ju Yellowcard vi snackar om! They make me happy. So happy!
//Juuuss
HEEEEJ /Sigrid

För Bea sa det!

Jag har fått order om att uppdatera min blogg. Så jag gör väl det. Jag och min vänner har just nu engelska och ska skriva en så kallad report om en artikel vi har läst. Men jag och kära Milla sitter på youtube och kollar runt lite. Det är mycket roligare enligt oss. Back to tha vids!
//Juuuss

Always attract

Jag sitter i min säng och lyssnar på you ma at six första skiva. Det är ljuv musik för mina öron måste jag allt säga. Lördag kväll och jag har precis gjort engelska. Är man pluggis eller är man pluggis? Nej, men det råkar vara så att jag inte är hemma imorgon så hinner inte göra det då. Ska nämligen hem till Tuva för hon fyller arton.
Nu ska jag återgå till min musik.
//Juuuss

Give it up

Ryggen är värre än någonsin och jag måste införskaffa en ryggsäck på lördag när jag ska till stan med mamma och pappa. Det knakar och håller på som fan, inte för att tala om hur ont det gör. Tipsar om det underskattat band jag lyssnat på i kanske två år. Måste skaffa deras skivor på något sätt. Men i alla fall så har en ny musikvideo premiär nästa månad och jag längtar som bara den tills dess. Nu ska jag lägga mig platt på rygg i min säng och stirra upp i taket mitt. Hoppas ni haft en bra dag. I know I have. Förutom snön då förstås. 

//Juuuss

Ohnoh!

Mitt leende håller i sig även idag. Det känns ganska så underbart. På något sätt gillar jag till och med regnet just nu. Det var mysigt att sitta på bussen och lyssna på musik och titta ut. men nu ska jag färga mitt hår så slänger nog upp en bild senare.
//Juuuss

The best is yet to come? I don't think so.

Innan jag lägger mig i sängen för att sova slänger jag upp den bästa händelsen för idag.
Jag och Milla skrek. Hög!t Och jag satt och log jättestort hela vägen hem på bussen. And so did she. haha
//Juuuss

We are gooood

Jag och lite andra mpkr09are sitter i matsalen och gar svenska. Vi ska skriva referat av en debattartikel, men det är inte någon som gör vad vi ska. Jag sitter på ap.net och twitter. Milla är inne på facebook och de andra bara sitter och pratar. Så duktiga är vi i vår klass. Nu gick Milla in på twitter hon också.
//Juuuss

I need sleep

Jag vet inte vad jag gör uppe. Jag borde sova, men jag vill inte. Men ändå vill jag på ett sett, jag är förvirrad. Extremt. Jag vet inte vad jag håller på med. Men vad gör det, nu måste jag försöka sova.
//Juuuss

Without love. Life is rock an roll without a drummer

Jag känner mig inte så bra på att uppdatera här men i alla fall. Jag kom nyss hem från musikskolan efter att ha kollat på en liten konsert. Det var Osbys och Brobys damkör, syrran, Mi och några till som sjöng. Jag höll på att somna där ett tag men genom att fokusera på pianot lyckades jag hålla mig vid liv. Jag satt nästan och stirrade på Evas (min piano lärare) händer. Hoppas jag kan bli så bra på att spela någon dag. Övning ger färdighet!
//Juuuss

Och så var det söndag

Jag lyssnar på intervjuer på youtube och äter pepparkakor. Det känns som det är november tack vare det. Men det stör inte mig! Jag måste få i mig lite lunch innan jag sätter igång med matten. Det är en helt vanlig söndag hos Svenssons. Nu ska jag återgå till youtube.
//Juuuss

Math, math and... math

Jag räknar matte med lite hjälp av Axel som för övrigt bakar bullar med min syster. Ja och så lyssnar vi på All time low. Mamma städar och pappa spikar på verandan. Alla gör alltså något vettigt. Just nu skriver jag ju här men ni fattar. Nu ska jag åter gå till min mattebok.
//Juuuss

Lets make a RIOT

Foto var det här. Jag nördar musik och spelar spel, eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag ska snart börja leta efter en målning som jag ska typ omtolka. Kan man säga. Jag har ingen aning om vad jag vill göra men det får bli ett senare problem. Just ni vill jag bara hem. Lite mat hade ju inte heller varit helt fel.
//Juuuss

You are a star

Ingen morgonuppdatering från fotosalen. Vi stack nästa direkt ut för att fota när vi hade börjat. Men nu sitter jag hemma i soffan och ska snart öva lite på pianot. Det måste bli prefekt till konserten på julskyltningen! Först måste jag fila mina små naglar. Slänger upp bilderna från dagen i kväll när jag kommer hem igen.
//Juuuss

I need you to need me

Har varit hemma ett tag nu, lyssnar på musik och läser min bibel (ap.net) Idag har varit en seg dag. Inte mycket roligt, visst vi säger ju en del flummiga saker men det tillhör det vanliga. Jag har fixa en kopp te och läsa en bok nu tänkte jag. Var ett tag sedan jag läste, och det är såhär års jag gör det som mest. jag fick ett antal när jag sommarjobbade på biblioteket som jag inte har läst någon av än. Så jag antar det är dags för det nu. I kväll ska jag kolla på tv och förmodligen färga håret lite. Jag behöver förändring och mitt hår har en ganska konstig färg just nu. Dels så bara råkar det stå en mörk toning inne på toaletten. Den har tittar på mig länge nog.
Slänger upp några bilder från helgen. Självutlösare my darlings.
Men det gick inte att ladda upp någon bild så det får bli lite senare.
//Juuuss

It could be anywhere

Denna morgonen var det jobbigare än vanligt att ta sig upp ur sängen. Jag gick upp cirka 20 över 6 och inte kvart i som jag ska. Men jag har inte ork att bry mig om det. Tåget var sent som vanligt och jag sitter nu i skolan och väntar på första lektionen. Som börjar, nu.
//Juuuss

Rocket - Yellowcard

I slip another smile in your pocket
My heart is racing to you like a rocket
The two of us we dream like one
Our energy could light the sun
The two of us take breath as one
The two of us... The two of us...

Tweeeet

Min kära kompis Sigrid ligger och sover i klassrummet. Själv sitter man på twitter och nördar lite med Milla. Vi ska snart ha svenska och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Någonting som har med svenska att göra i alla fall. Nu ska jag återgå till twitter. Hahah
//Juuuss

Det var det, det.

Är i skolan och har svenska, men vi pluggar religion. Kul, kul. Nej inte särskilt. Vi sitter och frågar magic 8ball om provet kommer gå bra. Tydligen kommer det verkligen inte göra det. Vi kommer inte ens överleva. Frågan var ''Komer vi överleva provet idag?'' Svaret vi fick var ''When pigs fly!'' Vi kommer dö. It was nice knowing you.
//Juuuss

You are my only one

Söndag förmiddag, och jag ska sätta igång med pluggandet. Känner mig inte så värst pepp på det men det måste göras. Läser igenom avsnittet i boken sedan tar jag en liten paus. Det är pauserna jag är bäst på, de brukar bli långa sådana. Men vad gör det.
Yellowcard blir mitt soundtrack idag. Numera får jag en känsla om att de aldrig har varit borta. Jag har förträngt tiden då de inte gjorde fantastisk musik. Allt är bara så rätt att sitta och titta på Yellowcard sessions varje vecka. Man blir så glad varje gång man ser en ny video. Jag är tacksam för att jag hittade dem på youtube en regnig vårdag 2007. Jag är tacksam att youtube existerar, utan alla relaterade videoklipp skulle jag inte vara den jag är idag.
//Juuuss

Fina minnen

Bilderna blev fina, men jag är för lat för att lägga upp dem. Det sparar jag till en regnig dag framöver. Jag har tråkigt och känner för att göra något, men vet inte vad. Tror jag ska ta mig en skål glass och se vad som finns på tv. Borde kanske plugga men det är ju faktiskt lördag så det gör jag imorgon. Jag har suttit och återupplevt gamla konsertminnen på youtube. Den första konserten jag var på 2008 till den senaste i onsdags. Det är inte många än så länge men de har varit bra som bara den. Hoppas att nästa blir i mars, då kan jag bokstavligt talat dö lycklig.
//Juuuss

Och så var det höst

Delar med mig utav en bild från igår innan jag drar mig ut i skogen med min kära kamera till sällskap. Idag är det fint höst väder.
//Juuuss

Idag

En bild som sammanfattar min dag. Idag har varit minst lika knasig som igår.
//Juuuss

Magic 8ball.

Det gör ont i hela kroppen nu, ögonlocken är tyngre än någonsin och jag har träningsverk. Jag kunde inte fokusera för fem över när jag skulle spela piano. Det blev fel konstant. Men det är inte så konstigt. Jag skyller på Kids in glass houses och You me at six, med glädje. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och plugga matte. Sen är det bud på att sova. Jag vill sova läääänge. Fast det får jag inte. Imorgon måste jag skaffa en praktikplats. Jag börjar få lite panik när det gäller det nu. Hon på Ikeaktatalogen svarar inte mig. Hon vet att jag skulle maila henne, så hon borde ju inte ignorera mig.
Idag har varit en knasig dag i övrigt. Oönskade sms, dans i studion, brandlarm och massor med skratt.
Jag måste sova, ha det bra peeps.
//Juuuss

Film...typ

Mina väldigt finfina videos från igår. Just nu är jag riktigt jävla trött. Det är brutalt. Men det är värt det.
Jag har inte ladds upp fler än men gör det senare ikväll. Nu ska jag ta en power nap. Innan min pianolektion.
//Juuuss

Just a few

Bilder!
//Juuuss

Jag mår extremt bra!

Jag är glad. Jag är trött, jag är som spagetti i hela kroppen. Men det känns bra. Extremt bra, faktiskt. Undrar varför? Nej men här kommer en fin bild på min autograf. Jag är stolt. Och jag tror Aled sa att jag hade en fin tröja. Jag är inte säker. Det var till mig eller Siggey men hon hade typ gått när han sa det. Så jag tror det var till mig! Jag ska redigera bilderna lite innan de kommer upp. Jag har fram till elva innan jag har något bättre för mig.
//Juuuss

Nu ska Sigrid blogga!

HEJ! Eller tja. Eller vad man nu föredrar.
Nu sitter jag i Osby hos Svensson, men så helt plötsligt skulle hon dricka Festis så då fick jag blogga.
HAPPY SMURFDAY? Och kyckel. Men okej...
Om väldigt snart så drar vi oss väl mot Copenhagen för en trevlif kväll. Kommer bli intressant. Fast mest awesome. Sådeså.
Åh, jag har hicka. En envis sådan. DÖÖÖÖÖÖöööööö.
:)

Freaking out over here

I kind of freaking out right now. Jag har den där känslan inom mig som man har precis innan en konsert ska börja. Men jag har den redan nu. Jag sitter hemma i soffan och kollar på you me at six videos. Jag sitter här och ler för mig själv. Jag är kär i denna känslan. Den är underbar. Den är bättre än underbar! Om det nu går. haha
Jag ska spela hög musik och städa mitt rum. Sigrid ska ju sova här imorgon.
//Juuuss

All is well

Jag undrar om alla kan se min nya design. För på min dator är den där, men inte på Millas. Blogg.se har problem. Samma sak gäller vår nya klassblogg. Den är helt fuckad. Jaja, inte mitt problem.
Just nu sitter jag i skolan och har religion, fast vi gör inte det vi ska. Allt är som vanligt på LBS i Kristianstad.
//Juuuss

Dåligt!

Jag fick precis en liten tankeställare. Min blogg är väldigt...rosa. Och det är så inte jag. Jag måste göra något åt det. Genast!
Ska skapa en ny header först och främst.
//Juuuss

Mycket gjort, men mycket kvar!

Soffan i vardagsrummet är min bästa vän numera. Jag spenderar all min lediga tid här. Jag tittar på tv, sitter vid datorn, läser en bra bok, ja allt. Just nu lyssnar på jag You me at six oxh taggar onsdag. Jag har pluggat engelska och skrivit lite på religionsläxan. Men nu väntar jag på att Mamma, syrran och Axel ska komma så vi kan fika. Pappa min ringde nyss från landet långt borta (England), tävlingarna har blivit inställda på grund av regn så de skulle köra tillbaka till hotellet. Tydligen så bara flöt det vatten överallt, it's beeen raining cats and dogs over there. Inte så värst kul.
Idag har jag även hunnit slänga upp en header på den nya klassbloggen. Länk finns bland... länkarna. Haha
//Juuuss

Sömnig är jag

Det är lördagskväll och klockan är snart halv tio. Jag ska lägga mig i min säng och titta på en film. Men förmodligen kommer jag somna inom 30 minuter. Men vad gör det. Jag behöver sova. Kommer ju inte bli mycket sömn onsdag-torsdag. Men det är jag glad över att det inte kommer bli. Fast jag tror vi försover oss med mening. Det hade varit skönt. Fast det hjälper nog knappt med en timmes ytterliggare sömn. Då kan det lika gärna kvitta.
//Juuuss

1234

Då var det foto idag igen. Vi har varit ute och fotat nu på morgonen, jag och Malin har dessutom klättrat i träd. Det var inga problem att komma upp, men ner!
//Juuuss

RSS 2.0