The random

I am home!

Resan blev inte som planerat men det var kul ändå. Det började med att Bea gick och skämmdes med en rockbandgitarr på rese i stan. Beas precisa ord "Täck mig! Täck mig!" Det var kul. Jag kan även ge er ett råd. Åk inte till Hörby utan att veta vart du ska hoppa av. Vi hoppade nästan av en hållplats för tidigt, men tack vare en snäll tjej som hörde oss snacka stoppade oss. "Om ni ska av vid torget är det nästa hållplats". Om hon inte hade sagt något hade det blivit väldigt mycket fel.
   När vi väl var framme, gick vi fel eftersom Plag,Felix och AD inte kom och hämtade oss direkt. Man släpper inte lös fyra tjejer i Hörby om de aldrig varit där i hela sitt liv. Men ja, de kom till slut. Plagmans hus var fint, och stort. 
   Adrian kom när vi (Plag,Ad och Felix) lagade mat. Kvällen bestod utav rockband, film som vi inte tittade klart på, upptäcktsfärd i Hörby, med mera.

Bilder från bussen/kvällen:
Fler bilder kommer imorgon... Jag vill sova. Sov kanske bara i 3-4timmar inatt. Det är Felix fel med för den delen. Man ställer inte klockan på sju när bussen går 09.50. Det gör man bara inte!

//Juuuss

Kommentarer
Postat av: Milla

Hahaha, felix är som han är! xD

2010-04-08 @ 19:06:48
URL: http://millaismyname.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0