Things are looking up!

Har nu officiellt börjat läsa till bibliotekarie, sagt hejdå till arbetsförmedlingen och Eductus, dessutom fått ett samtal från min före detta chef på bokhandeln angående att möjligtvis jobba lite i februari. Och så får vi ju inte glömma att jag är vikarie! Är redan bokad att vicka två dagar nästa vecka, ska agera Matte/Engelska-lärare på mellanstadiet i min nästkusins klass bland annat. Har varit där innan så det ska nog inte vara några problem.

I morse gick jag upp redan halv sju, helt frivilligt. Jag och mamma var tro det eller ej och simmade. Det var riktigt skönt måste jag säga. Simmade 20 längder sen satt i bastun en stund. Kom hem lite efter åtta, åt frukost innan det var dags för kursintroduktion. Efter det har vi bara tittat på tennis men det är dags att vara lite produktiv snart. Ska beställa kurslitteratur, skicka lite mail etc. I skrivandet stund fick jag nu en jobboking för imorgon, 9 timmars småbarnsavdelning på förskola. Lär vara duktigt trött när jag kommer hem efter det. haha.

Anyway, time to get shit done. Vi hörs!

Give it another go

Så, ska jag ge mig på detta igen? Ja, det verkar så. Jag är mer produktiv när jag har mycket att göra så min plan för 2017 är att vara upptagen och ha mycket att göra helt enkelt. Låter säkert skitdumt men jaja. Jag har precis tackat ja till en distansutbildning, jag ska bli bibliotekarie. Precis vad jag drömde om för många herrans år sedan, men folk lyckades övertala mig att det var en dålig idé. Nu jäklar ska det dock ske. Gör om gör rätt som man brukar säga.
 
Det blir ingen vidare lång uppdatering till en början, jag behöver nämligen göra mig iordning och äta innan några timmars jobb. Denna veckan är jag vikarie på min gamla lågstadieskola, idrottslärare och fritidspersonal.
 
Vi hörs imorgon eller på lördag!

RSS 2.0