Göteborg!

Är hemma i skåneland efter några dagar i Götet hos Syrran. Hon skulle åka hem och plugga till sina tentor så jag bestämmde mig för att följa med. Tänkte att jag lika gärna kunde sitta där och jobba, miljöomväxling liksom. Igår kom mamma, Pappa och Axel upp vid middagstid. Mamma och pappa checkade in på hotellet och i tog det lungt innan i mötte upp dem för att gå till Liseberg. Där blev det grillbuffé för att fira pappas födelsedag och efter det spelade Neverstore på Taubescenen. Lite lite folk men de var lika bra som vanligt. Imorgon ska jag ta det lugnt, läsa lite sedan på måndag är det dags att jobba igen. Nu ska jag lyssna på musik i väntan på att det ska bli en human temperatur på mitt rum så jag kan sova.

En gång skåning, alltid skåning?

Tänkte att jag kanske skulle säga vad som händer nu för tiden. Först och främst kan jag meddela att jag har fått en lägenhet (!!!!) på campus i Växjö. Så jag ska bli smålänning jag. Flyttar nog om lite mer än en månad ungefär. So exciting! Måste bara ringa till den som bor där nu för att skriva fullmakter och juffs eftersom jag kommer flytta in innan uppsägningstiden tar slut. Måste hinna göra det i veckan. Men imorgon hinner jag inte i alla fall. Vi ska fira morfars födelsedag med att gå på fotboll i Kalmar (Tyskland vs. Norge). Jag är inte så taggad precis. Fotboll är inte min grej direkt. Och det vet alla redan om. Ska upp tidigt imorgon så jag behöver sova nu. Svejs!

Grattis på födelsedagen mamma!

Så det var ett tag sedan. Över en vecka sedan faktiskt. Men när Andy Murray vinner Wimbledon då måste man skriva om det. Det är mammas födelsedag och hon ville köra till morfars stuga så vi pacade in oss i bilen lite innan tio imorse. Vi kom ner till havet vid tolv tror jag efter en liten fika i stugan. Vattnet var sjukt kallt så jag badade bara fötterna. Kanske kan bada någon annanstans i veckan efter jobbet någon dag. Typ i en sjö där det är lite varmare. Vi stannade inte så länge på stranden för jag ville tillbaka till stugan och titta på tennis. Viktigt viktigt förstår ni! Vi satte oss på altanen med tvn vänd utåt och fönstrena öppna så vi kunde se under två parasoll. Första raden, haha. Ska inte gå in i för mycket detaljer men det var en sjukt bra match. Inte så lång som jag trodde den kunde bli men väldigt bra. Jag sa innan på dagen att jag trodde att Murray kunde ta det i tre set, men att det lika gärna kan bli fem. Och jag trodde mer på fem än tre. För jag trodde verkligen att han skulle vinna. Detta året skulle bli hans år. Men man kan ju aldrig veta. Men efter att han missade tre matchbollar var jag så sjukt nervös och jag vågade inte titta längre knappt. Blev så chockad när han tog den där fjärde matchbollen men fy så glad. Pappa stod bakom mig och sa "Titta jag har gåshud på hela kroppen!" under det sista gemet. Helt. Jävla. Sjukt.
 
 
 
Ojsanhoppsan, var rädd om pokalen Andy! Haha
 

RSS 2.0