Getting in the zone

Och så var det valborg! Jag och syrran ska snart bege oss ner tilll byn för att inhandla lite till ikväll. Coola som vi bara vi kan vara. Jag tänker sätta på Yellowcard i bilen och veva ner rutan. Bara för att jag kan. Igår satt jag ute i skogen och lyssnade på musik och skrev skivrecension. Det var löjligt mysigt. Jag längtar till augusti.
//Juuuss

Cutting our teeth

Jag och pappa mailade nyss cdon.com och frågade var min skiva som jag besställde i slutet av februari höll hus. Svaret blev att varor som de inte kunnat leverera innom 60 dagar automatiskt avbeställs. Det var ju jävligt snällt utav er. As! Men som kompensation fick jag en rabbatkod värd 29kr. Men det tycker jag inte hjälper alls. Jag har ju redan fraktfritt tack vare csn. Och jag kommer inte få min skiva! Fy vad sur jag är nu.
//Juuuss

I'm letting you go now

Det är läggdags för min del. Denna dagen har varit både bra och dålig. Jag kan inte läsa web som inriktining i trean. Jag fick mitt tredjeval, tredje! Det var rörlig bild men jag tänker byta till journalistik så fort jag kommer till skolan imorgon. Det bra är att jag fick MVG på mitt engelskaprov. Lättnaden är enorm. Jag var så rädd när jag loggade in på adela innan idag. Men det var lugna puckar! Så det betyder att jag ligger kvar på mitt mvg. Känns bra som fan måste jag säga.
//Juuuss

This isn't how I go

Är jag på dåligt humör? Ja. Så nu ska jag ta min ipod och gå en runda. Det brukar funka ganska bra.
//Juuuss

This is endless and I know

Tisdag. Jag är hemma igen efter att ha varit i skolan och skrivit ett engelskaprov. Nu ska jag försöka bli klar med min aktivitetsanalys så fort som möjligt så jag kan bege mig ut med kameran en liten stund. Pappa han skrek precis på mig. Och nu äntligen har jag fått min signerade booklet! Det tog tid. Lite sur för att jag inte fick något mer som ursäkt för att jag inte fick någon från början. Men nu har jag den i alla fall. Aktivitetsanalys här kommer jag!
//Juuuss

Your lifeboat of deception is now sailing

De senaste två dagarna har jag skrivit ett antal inlägg, som inte blivit publicerade. För att jag har glömt bort det halvvägs och sedan tänkt "Äh, jag skriver ett nytt senare". Men nu sitter jag här igen. Och denna gången ska det banne mig upp. Idag har jag pluggat engelska som bara den, övningskört och börjat på min aktivitetsanalys. Jag kom dessutom precis tillbaka från en liten fotorunda i skogen. Snart blir det middag ute i solen och sedan mer plugg. Kul. Nej, jag kan inte påstå det. Men nu sätter jag mig vid pianot en stund.
//Juuuss

It's my day

Varför blev jagt väckt lite efter åtta idag? Jo, för att min mamma inte kunde sova längre. Kul att man får sova så länge man vill på sin egen födelsedag. Men i alla fall så tänker jag sova middag idag bara för det. Igår var Hanna och Björn hemma hos mig. Vi tittade på film, åt godis, var ute i skogen och flummade allmänt mycket som bara vi kan. Typ. Innan Björn kom åt jag och Hanna middag och så åt vi chokladpudding, men Björn han fick ingen. Haha. Nu ska det bakas och lyssna på musik. SVEJS!
//Juuuss

I'm over, getting older

Denna dag är min sista som sjuttonåring. Det känns bra men lite konstigt. Eftersom min mamma har åldersnojor så var hon väldigt blödig igårkväll. "Min lilla bebis fyller arton!" Samma sak var det imorse när hon kom in och väckte mig. Men jag tror jag ska sätta på lite All time low i vardagsrummet. "I'm over, getting older!" Wheightless på repeat tills hon kommer på andra tankar. Dock har jag svårt att tro att det skulle hjälpa. Men vi får väl se. Man får väl bara höra "Stäng av musiken Josefin!"
//Juuuss

Att avregistrerea ett spöke

Sitter ute i växthuset och läser en av böckerna jag fick när jag jobbade på biblan. Den är...udda. Det är tjugotvå noveller skrivna av olika litauiska författare. Idag har jag gjort mycket trots att klockan bara är fem. Jag har diskat, pluggat, läst, solat och spelat lite piano. Snart ska jag bege mig in för att städa mitt rum. Sovsäcken som Bea hade när hon sov här ligger fortfarande på golvet. Jag tror det är dags att rulla ihop den nu. Senare idag ska jag förmodligen beställa en tröja från England eftersom pundet är sjukt lågt just nu. Och för att jag vill ha den såklart. Dessutom är det lite konsertbiljetter som måste köpas också. Satan vad pengar jag kommer lägga på konserter!
//Juuuss

It was you I was thinking of

Jag kom precis att tänka på att det är några dagar sedan jag bloggade sist. Men igår var jag hemma hos Hanna, vi spelade kort, pratade, gick en runda och lite sånt. Det var ett tag sedan vi gjorde något så det var kul. Nu sitter jag i köket och tittar ut genom fönstret. Det är två snubbar på framsidan som håller på att sätta en massa stolpar till ett plank vi ska få uppsatt av, trafikverket. Det är ett bullerplank som ska göra så att vi inte ska höra tågen lika mycket. Det är för framtiden, det kommer gå fler tåg och de kommer köra fortare. Så vi får ett plank helt gratis, bara sådär. Nu ser jag även att posten kom. Ska gå ut och hämta den innan jag tar något att äta. Efter det ska jag borsta tänderna, det bär nämligen av mot tandläkaren klockan fyra.
//Juuuss

My friends were sleeping

Trött som bara den. Sakerna man får höra när man står i garderoben på rinkdansen. Det mesta vill man inte veta. Men man får i alla fall pengar. Jag har nyss ätit frukost men jag funderar på att lägga mig och sova igen. Jag somnade ungefär vid tre tiden och vaknade av att alarmet på Beas mobil gick igång tjugo i elva. Idag ska det bakas hos Svenssons och jag hoppas jag kan övningsköra lite också. Men först, ta det lugnt.
//Juuuss

This wasted time on you

Väntar på att Bea ska anlända till Osby. Jag har precis ätit frukost och spelar All time low högt i vardagsrummet. Ljuv musik för mina öron. Vid elva tiden ska vi dra ner till ishallen och jobba lite. Sedan ska vi gå en runda på outletten tror jag. Får se hur länge vi blir kvar i ishallen.
//Juuuss

I am flawless in every way

Fredag! Jag har precis duschat och tagit på mig en sommarklänning. Så cool är jag idag. Just nu väntar jag på att Ris ska ringa mig så att jag kan ringa min farfar. Och jag inser hur dumt det låter men det är sant. Så nu tycker jag att Ris kan synda på lite. Jag funderar på att ringa farfar nu, men jag får se hur jag gör. Tror jag ska gå ut och se om jag kan hitta några fjärilar att jaga runt ruset. Måste tömma minneskortet först.
//Juuuss

Down, but not out

Det var nationella i svenska b idag. Jag tror det gick bra en det återstår att se. Nu sitter jag i köket och har ätit middag med familjen min. Imorgon behöver jag inte åka till skolan vilket betyder att jag nu har påsklov. Skönt. Jag tänkte städa mitt rum lite för imorgon kommer Bea och ska sova hos mig hela helgen. Sen ska jag lägga mig i sängen och titta på en film. Jag är helt slut efter denna dagen. Den har varit lång och det har gjorts mycket. Så jag förtjänar ett långt fint lov nu. Undrar vilken film jag ska kolla på.
//Juuuss

You're somewhere out there looking down

Det blev inget inlägg skrivet här igår. Mest för att jag inte hade så mycket och säga och för att jag är lat. Men nu vet ni det. Jag sov hos Bea tills idag. Vi planerade att vi skulle bara kanelbullar men så fastnade vi framför Joshs i you me at six ustream chatt. Han satt och tittade på fotboll samtidigt som han svarade på fans frågor. Vilket resulterade i att han helt plötsligt gjorde massa roliga ljud för att de var påväg att göra mål. Men jag gillar det! Killen han borde göra sånt oftare.
Nyss spelade jag lite reggae på piano. Det är faktiskt riktigt kul. Jag gillar min läxa, den är skojjig men snabb. Innan idag var jag och mamma nere på salongen och klippte mig. Mitt hår var i stort behov av en klippning. Senast jag klippte mig var nog innan jul ungefär, och det är ett tag sedan. Jag och mamma kom även fram till att jag snart ska färga det också. Lite mer gingerhead typ. Det ska bli så fint så!
//Juuuss

You know you're not alone

Jag har varit hemma i cirka en halvtimme, på den tiden har hag hunnit äta en liten bit kladdkaka och även chips. Nu sitter jag och väntar på middag innan jag ska ta tag i att sammanställa produktplaceringsuppgiften i mediekunskap. Inte så värst kul nej.
Dagen den har varit...händelserik kan man nog säga. Imorse när jag gick upp tänkte jag "Om tåget är sent så kommer nationella att gå skit". Och ja, när jag kommer till stationen så skulle ju tåget såklart vara tjugo minuter sent bara för det. Det slutade med att jag lämnade Osby 40 minuter senare än beräknat, vilket gjorde mig på jättebra humör. När jag sedan väl kommit till stan ville jag verkligen inte hålla mitt tal men efter några om och men gjorde jag det bara för att få det överstökat. Så nu slipper jag tänka på det!
//Juuuss

Keep on moving

Klockan är inte ens elva och jag har redan skrivit ett pm till mitt tal. Dagen börjar bra. Nu återstår det bara för mig att lära mig talet innan jag kan fokusera på amishredovisningen. Idag ska jag också hinna övningsköra, städa rummet och klippa mig. Det kan bli intressant att se hur jag ska klara av allt. Men jag är fortfarande hög sedan igår så det ska nog gå bra.
//Juuuss

I am so happy

Jag är på strålande humör. Det är därför det dyker upp ett inlägg till denna dagen. Yellowcard spelar på lilla vega Danmark i augusti. Jag skrek när jag insåg att det jag längtat i så många år efter nu äntligen kommer inträffa.
//Juuuss

En timme och 36 minuter

Idag är det fint väder. Jag har precis skrivit klart mitt tal till nationella i svenska b. Nu ska jag bara skriva ett pm bara och maila det till min lärare. Senare ska jag försöka ge mig ut på en jobbingrunda, om mitt onda lår inte stoppar mig det vill säga. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, bara att det gör ont som satan. Men jag måste ut och springa så jag har lite fler aktiviteter till min aktivitetsanalys. Idag måste jag även fixa lite med vår power point till amish redovisningen som vi har på måndag. Det är två saker jag måste kunna nästan utantill tills på måndag. Det känns inte så värst kul. Men nu ska vi i alla fall fika lite. Ha en bra lördag!
//Juuuss

Hold on

Det har varit en produktiv dag idag. Vi har jobbat med vår utställning hela dagen. Precis innan jag åkte hem så satte jag flyers på bilar på domusparkeringen. Så jag har gjort av med alla mina som skulle ut innan lovet. Nu sitter jag inne på mitt rum och äter chips. Senare ikväll ska vi ner på vingården och äta, syrrans band har ett gig där. Skoj!
Tittade nyss på Neverstores nya livingroom session. Så fint!
//Juuuss

Droger och Beroende

Dead or alive?

I was never really by your side

Det fanns ingen post som väntade på mig när jag kom hem. Jag blev lite sur. Jag har två skivor som jag väntar på, och jag tycker jag har väntat länge nog nu. Men det tycker inte posten antar jag. Nu är det tydligen middag och jag orkar inte skriva mer nu heller så, hej då! Mega tråkigt inlägg men jag bryr mig inte
//Juuuss

Yellowcard can sing me a prechorus anytime

Just nu sitter jag i skolan och har engelska, har har läst ut min bok så jag har inget viktigt att göra. Jag borde gå till mitt skåp och hämta den vanliga engelskaboken men jag är för lat för det. Så nu sitter jag och skriver en liten recension för min egen skull. Ambitiöst ellerhur?
Anyway, här nedanför kan ni nu kolla in Yellowcards nya video =)
//Juusss
Ps. Jag insåg att titeln blev för lång men jag bryr mig inte

Scream it out loud

Så jag kom precis på att jag borde blogga lite idag. Idag var det sovmorgon, vilket jag även har imorgon. Jag vaknade helt utvilad vid kvart i sju och fem minuyer senare kom pappa för att väcka mig. Men så var jag redan vaken! Dock låg jag kvar och latade mig tills kvart över innan jag gick in på syrrans rum och snodde lite kläder utav henne. Mamma fixade min frilla innan vi begav oss ner till byn. Det första någon säger till mig i skolan när jag kommer är "Vad...finklädd du är idag." tack så mycket Plag. I alla fall så fick jag jättemycket gjort idag. Jag fattade precis vad vi gjorde på matten och hann göra alla uppgifter innan lektionens slut och så var jag, Milla och Malin extremt duktiga på religionen. Nu ska jag kolla på project runway sen drar jag mig tills sängs.
//Juuuss

Hope

Så jag laddade precis ner the blackouts nya skiva på pledge music. Eftersom jag pledgade så kunde jag tydligen ladda ner hela skivan nu. Awesome! Vet inte om jag vill lyssna på den innan jag har den riktiga i min hand dock. Det känns mycket roligare att göra på det viset. Nu måste jag sätta igång med dagens läxpass. Jag ska räkna lite matte, för på detta kapitlet ska jag fan hänga med och förstå vad vi gör. End of story! Så nu startar jag stereon jag dyker ner i mina böcker.
//Juuuss

Ingen kommentar

Jag tänker knappt kommentera idag. Allt jag kan säga är "haha!". Inte för att jag bryr mig men fy satan! Det kändes ändå hyfsat, men så var det inte det. Haha. Jaja, nu ska jag ägna min kväll åt att redigera bilder och spela piano. Undrar vad det blir till middag ikväll? Får nog kolla upp det där, och hoppas det finns glass i frysen.
//Juuuss

Du har Simple Plan mellan benen

Så lät det när jag och syrran hade en liten, (eller nej den var inte liten) photoshot innan idag. Hon ligger på min säng med massor av skivor runt sig och ja, en simple plan skiva ligger mellan hennes ben. Nu sitter jag och redigerar bilderna i soffan och mamma sitter här och tittar på så ska det låta. Syrran är i byn och bowlar med klassen sen åker hon hem till Axel och sover där.
Imorgon är det dags för högskoleprovet och vi får väl se hur det går. Men jag har inte så särskillt stora förväntningar, haha.
//Juuuss

Wakeup call!

Imorse vaknade jag av att tåget spårade ur och landade nere på vägen. Snacka om ett wakeup call! Det var ett jäkla liv men jag lyckades ta mig till skolan. Dock fick jag stressa som satan för att hinna med bussen. Men det gick till min stora glädje. Nu måste jag jobba, vi har mycket att göra inför vår fotoutställning.
//Juuuss

RSS 2.0