Oh my God!

It's to good to be true. I hope is't true though!
//Juuuss

I skolan, äntligen

Är i skolan och har foto. Dock är det ingen som fotar något. De flesta sitter nog och kollar på film, är inne på facebook, söker APU eller spelar spel. Som tur är så har vi snart lunch.
//Juuuss

Kan jag få sova i tre år?

Nu ska jag slänga in riskuddarna i mikron. Mina axlar och nacke är fucked, och ryggen mår inte heller så bra. Sedan ska jag sätta mig vid pianot och klinka lite. Gud vad jag älskar att bara sitta där och flumma lite. Det är fan ta mig livet det!
//Juuuss

Anberlin-Breaking

//Juuuss

I'm changing trains

Är åter igen i skolan, vi ska snart ha mediekunskap. Vi kommer nog få tillbaka våra prov idag, men jag vill inte ha mitt. Det gick så dåligt. Det blir nog ingen idrott för mig idag heller. Har saker med mig, men känner att jag inte orkar. Har fortfarande ont i halsen och är nu ännu mera täppt i näsan. Jäkla skit! Jag blev andfådd av att gå från tåget. Det är inte bra!
Have a good day yall
//Juuuss

Byte?

Någon som kan tänka sig att ta över min rygg? Jag hade blivit väldigt glad. Jag börjar snart gråta så ont det gör. Jag bara sitter rätt och och ner i soffan. Det ända som inte gör ont är att ligga rakt på golvet. Det blir inget matte räknande för min del. Jag lägger mig på golvet och kollar på ytterligare en film.
//Juuuss

Tack så mycket, tack!

Jaha, då skulle man visst till tandläkaren på torsdag morgon. Bra framförhållning ni har! Men jag får sova lite längre. Dock missar jag mycket på foto lektionen. Inte bra! Nu ska jag kolla på film innan jag tar tag i mitt lilla matte problem.
//Juuuss

Yellowcard are Gods, deal with it.

Vi har svenska just nu så jag sitter och kollar på Yellowcard klipp. Det är ganska skönt men jag vill hem. Mitt huvud gör ont, min hals gör ont och jag kan nästan inte hålla ögonen öppna. Dessutom sitter jag i matsalen, framför mig köper andra elever varmchoklad och frallor med ost. Men jag kan inte tugga dem så jag får klara mig utan. Nu ska jag sluta klaga och återgå till youtube.
//Juuuss

Det var något annat det

Ytterligare en dag snart slut. Jag har lyckats skriva färdigt min novell och ska skriva ut den innan jag lägger mig och kollar på en film. Denna dagen har varit ganska sjuk. Jag har inte varit mig själv riktigt idag. Jag har varit trött, glad, ledsen och taggad på samma gång. Men jag har skrattat mycket. Jag låg på golvet utanför toan och dog av skratt. Tack för denna dagen.
//Juuuss

Jag säger bara palla

Ska snart lägga mig och sova. Det blir att försöka tänka bort allt jag egentligen skulle ha gjort men sket i. Knappt räknat någon matte, inte övat på pianot eller religionen. Men jag orkar inte direkt bry mig. Det får bli morgondagens problem.
Sweet dreams people
//Juuuss

GLAD!

Ramlade nyss över en Yellowcard video jag aldrig sett. Gud vad jag är glad att de är tillbaka! 
Biljetterna till ATL och YC i England kom ut för några dagar sedan, hoppas jag kan vara där. Biljetterna säljer tydligen väldigt fort. Men jag har You me at six och Kids in glass houses att se fram emot. Det är bara nio dagar kvar, om man inte räknar idag. Vilket inte är lönt för idag är snart slut! Jag kan knappt vänta! Jag sitter här och hoppar. Ahhhhhhhhhh!
//Juuuss

Inte bra, inte bra

Håller på att varva folk till You me at six konserten. Bara 85 pers som kommer på facebook. Och det flesta har ju facebook. Så det kommer kanske komma cirka 100 personer. Det är fruktansvärt tragiskt, det ryms 500 på lille vega. Aja, jag ska i alla fall göra det bästa av det! Jag är sjukt taggad! Jag och syster lyssnar på dem just nu.
//Juuuss

Random bilder

//Juuuss

Shadows and regrets

Jag sitter i köket och lyssnar på sound of silence (Simon & Garfunkel) medans syrran och Axel bakar äppel/rabarber paj.
Här kommer en ny Yellowcard video! Jag blev jättemegaglad när jag såg den!
//Juuuss

Something old

Är i skolan och har foto, men jag sitter och lyssnar på musik. Jag har varit på en kyrkogård med Sigrid och Milla och fotat lite.
Jag bjuder på en bild från början av ettan. Vi ser så annorlunda ut nu.
//Juuuss

I'm a ghost

Sitter vid tvn med Syrran, Axel och pappa, men ska nu dra mig till sängs efter detta.
Idag var det skolfotografering, och efter det ar jag, Sigge och Bea modeller till Milla. Vi gick till bussen vitmålade i ansiktet massor med kajal och ögonskugga, håliga strumpbyxor och såg allmänt läskiga ut. Ni ska veta att folk stirrade, med det var jäkligt kul. Nu måste jag sova innan jag slår huvudet i bordet.
//Juuuss

Photo

Idag är det dags för klassfoto, min syster fixade mitt hår imorse. Men jag sabbade det när jag sprang från spår 7 till 1b. Men nu är det fixat igen, dock inte lika bra som innan. Antar att det får duga i alla fall. Nu ska jag göra klart mitt fotoarbete. Har bara lite på utvärderingen kvar.
//Juuuss

Media!

Jag och födelsedagsbarnet Milla sitter och väntar på att Bea ska bli klar med mediekunskapsprovet. Och nu kom hon visst!
//Juuuss

No, not really

Jag försöker plugga men min lärare är inte så smart. Ja, jag vet det där lät konstigt men så är det! Hon la upp en instuderingshäfte till provet på adela, först fick jag sitta och vända all bilderna rätt (hon hade scannat in sidor från en bok) och sedan spegelvända dem. Nu sitter jag och se inte vad det står. Jag har inte ens läst en tredjedel och har redan ont i huvudet på grund av allt kisande. Mamma sa till mig att sätta på glasögonen, problemet var att jag hade redan dem på mig. SUCK! Men vad ska jag göra åt hennes misstag, jag måste läsa det. Och nu tappade jag visst rösten också. Detta är så inte min dag!
//Juuuss

Top of the world

Då satt vi i klassrum 107 på LBS och ska ha mediekunskap. Vi har ingen aning om vad vi ska göra idag. Vi hoppas på att få gå hem tidigare eftersom vi har prov imorgon tänkte vi att vi kunde få åka hem och plugga lite. Det har ju faktiskt hänt innan!
//Juuuss
btw. Jag och Milla har knaskonversation på msn. Det är kul.

Slooow

Nästan hela mpkr09 sitter i matsalen med sina laptops. Vi har svenska för tillfället och det är meningen att vi ska skriva en novell. Dock så vet ingen vad de ska skriva om. Vi har stora problem. Men jag sitter och taggar You me at six och Kids in glass houses. Det är väldigt snart. Upptäckte nyss att internet hade laggt av. NOT FUN. Men teknisk som jag är fixade jag det, helt själv.
//Juuuss

And here it goes

Jag ligger hemma i min säng och kollar på top modell. Jag har funderat på att äta något i säkert två timmar nu. Jag vet inte vad det skulle vara. De senaste dagarna har jag ätit soppa, lax, potatismos, gröt och kräm. Lyckades äta en rostmacka igår men det tog ett bra tag. Jag behöver fler idéer på mjuk mat. Pasta kanske skulle kunna funka. Jag får se om jag hittar något som känns lockande.
//Juuuss

Gårdagen

Slänger upp lite bilder från igår
lovebirds ;)
//Juuuss

Grattis Axel

Nu ska jag hoppa in i duschen, även fast jag verkligen inte orkar. Vill inte iväg ikväll heller, men har man lovat så har man. Hoppas de har isbitar jag kan suga på. Verktabletter hjälper inte. Jag skulle tro att jag är lite piggare efter duschen. Måste ta bort mitt gamla nagellack också. Ikväll ska jag även inviga mina nya skor som kostade en hel förmögenhet. Men jag älskar dem, och jag förtjänar dem. Det tycker i alla fall jag, eftersom jag får genomlida mycket för att få snygga tänder.
Blir lite mer tennis tittande innan den där duschen dock.
//Juuuss
Grattis i efterskott Axel! Glömde skriva grattis igår.

Krääääm

Idag är det bara värre. Förutom att det gör ont så har jag nu stora köttsår i varje kind. Jag försökte trycka i mig en rostmacka nyss men det gick inte. Så jag skickar nu ner pappa till byn för att köpa kräm. Jag kommer svälta.
//Juuuss

Opps

Jag glömde nämna en sak som gör mig glad. All time low och Yellowcard spelar i England i mars. Och jag ska kanske dit. Om allt vill som jag vill.
//Juuuss

Helvetes jävla skit!

Nu ska jag gnälla! FAN VAD JAG HAR ONT I MIN MUN! Och så försöker jag skriva ett cv samtidigt. Jag kan inte tänka för fem öre. Jag försöker tugga i mig lite ostbågar men nej,nej det ska vara svårt som fan det med. Ursäkta att jag svär, men jag inte inte på så bra humör just nu. Hoppas alvedonen verkar snart. Väldigt snart.
//Juuuss

I don't wanna

Jag har lite tråkigt men jag är glad att det trådlösa internet funkar igen här hemma. Det har varit jobbigt utan, jag vet inte hur jag har klarat mig. Men det gick! Nu ska jag sova i alla fall. Till resten av klassen: Ha det så kul i Växjö! Själv ska jag njuta av att inte behöva gå upp halv sex imorgon. När ni ser mig nästa gång har jag mer skrot i munnen!
//Juuuss

Not so great no...

Jag kom nyss på något dåligt. Det är onsdag och jag har ine övat på min pianoläxa. När jag har komit hem har jag bara ätit gjort mina läxor och sedan hoppat i säng. Jag är konstant trött, och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Som tur är får jag sova på fredag för då är jag ledig. Förutom mitt tandläkarbesök. Jag kommer knappt upp ur sängen på morgonen och får verkligen anstränga mig. Jag vet inte ens vad det är som får mig att gå up. Antar att det är för att jag helt enkelt måste. Jag har inget val. Visst gymnasiet är frivilligt men ska det bli något av mig är det faktiskt ett måste.

Nu ska jag umgås med min familj (och våra gäster för kvällen) och försöka få upp humöret lite.
//Juuuss

Bara låt mig va

Numera känner jag mig tvingad att skriva på bloggen. Innan var det kul och jag gillar gå tillbaka och läsa vad jag har gjort. Men nu orkar jag bara inte längre. Men i alla fall, för att hålla den lite levande.
Idag på väg till bussen efter skolan fick jag en konstig inpuls. En bild körde ut på parkeringen och när han som satt i bilen kollade på oss räckte jag ut tungan. Han blev så paff! Vet inte varför jag gjorde det. Jag var bara allmänt trött och hade inte skrattat mycket under dagen. Men där fick jag mig allt ett riktigt gott skratt. Det var det bästa som hände idag.
För cirka en timme sedan var jag ute och fotade en snabbrunda. Och jag fick till den klockrena bilden. Jag blev så fruktansvärt glad. Men nu ska jag tvätt håret och sätta i lite inpackning. Mitt hår blev helt sabbat av permanenten.
//Juuuss

Oh no you didnt

Jag, Milla och Elin är ganska så extremt sura på Thomas just nu.

PANIIK!

Det slog mig nyss att det är vma's inatt! Jag kommer vara död imorgon i skolan. Men innan jag kan sova måste jag räkna matte, jah är redan efter ganska mycket. Typ två veckors tal. Herre gud! Och så var det ju religionen med, och engelskan. Och den andra bilden jag måste fota idag. SHIT! Vad allt blev jobbigt nu.
//Juuuss

Barnatro

Jag spelar barnatro på spotify för mormor.
Jag sitter nere i mormors klädaffär med skoldatorn och gör min bildanalys. Mamma provar kläder till modevisningen på tisdagkväll. Som jag för övrigt ska fota, sen tänkte jag hänga upp lite av bilderna i affären.
//Juuuss

Tack, tack

Jag och mina kära klasskompisar sitter i skolan och jag skulle tro att de flesta av oss har tråkigt. Precis som igår. Men idag är det fredag och imorgon får jag sova hur länge jag vill. Det är jag djupt tacksam för. Efter denna veckan är jag helt slut. 

//Juuuss 

Spöke

Jag har extremt tråkigt just nu. Jag sitter i skolan och väntar på att min lärare ska godkänna min planering. Så jag lyssnar sönder på spotify och tittar sönder på youtube. Tror snart jag startar kick ass. Det är lockande. Men bara för det svarar hon förmodligen. Fast det kvittar ju. En av fem bilder ska fotas i skolan så jag måste ha något att göra på de andra lektionerna.


Shit också

Jag behöver en fotoidé till. En! Jag är i klassrummet och skriver en planering över vad jag ska fotografera. Det ska bli fem bilder i en fotodagbok med beskrivningar av bilderna. Hur vi tänkte när vi tog dem och sånt. Sen ska vi skriva en bildanalys över en bild vi själva väljer. Detta ska vara klart nästa vecka (på fredag tror jag).

//Juuuss

Inte en bra idé

Jag ångrar djupt att jag tittade på tennisen inatt. Jag har inte sovit ett dugg. Gick upp vid tre som sagt och har varit uppe sedan dess. Sov kanske en kvart innan det blev dags att gå upp ur sängen. Mina vanliga åtta/nio timmars sömn skars ner till fem/sex. Det känns inte bra. Och så vann han inte ens! Slutade ju likadant som förra året. Men men, det var väl inte hans tur denna gången heller.

Nu börjar vi tydligen. Ha en bra torsdag.
//Juuuss

Inte mkt sömn här inte

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova, för inatt blir det tennis. Japp, det stämmer. Jag ska kolla på Söderlings match (ca kl 03:00). Så jag måste få lite sömn. Eftersom, jaa. Jag ska gå upp tre och hinner nog inte sova mer efter det är slut. Så helsvejs.

//Juuuss

Drogar musik

Vi sitter och nördar med våra laptop i skolan. Det är meningen att vi ska göra en teori sak för vi har idrott men den finns inte på adela. Jag kan inte hitta den i alla fall. Så då får det väl bli ogiltig frånvaro för vår del, även fast det inte är vårt fel.
   Så nu sitter jag, Bea och Malin och lyssna på musik. Vet inte vad de lyssnar på tror Bea lyssnar på cocacola låten. Open happiness. Men jag lyssnar på Emarosa. Riktigt bra musik.

//Juuuss

Valstuga

För tillfället sitter jag och har Mediekunskap. Vi ska snart gå bort till valstugorna utanför domus och intervjua de olika partierna. Sen ska vi gå in på deras hemsidor och lyssna på radiointervjuer på P1 och P3.

//Juuuss


We've got a problem

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ha svenska. Jag sitter i soffan med Milla (som paratar med Bea i telefon) och Elin. Tyvärr måste jag sparapå batteriet på datorn för jag glömmde laddaren hemma. Ops!

//Juuuss

Mentos!

Nu har jag varit hemma i lite över en timme. Under den tiden har jag hunnit äta middag och tjaa. Det var nog allt. Jag fick en liten present utav syster min nyss. Mentos! Snart ska jag sätta på webbradion och lyssna på Erik i Neverstore och hans musiktips. Efter det måste jag göra klart mina läxor. Yay!

//Juuuss

Ghost

Nu sitter jag med två väskor packade och ska snart bege mig till bussen. Och nu kom jag precis på att jag inte har målat naglarna. Får göra det lite snabbt nu. Då var det gjort. Tog cirka 10 sekunder av min tid. Idag ska jag, Bea och Sigrid vara mobeller åt Milla på en skola. Fyi så spökar det där! Fast det är hela grejen med det. Vi ska vara allmänt läskiga och jag ska spela på ett piano. Nu måste jag kolla så jag har allt med mig innan jag sticker.

//Juuuss

Och så gick jag

Söndag och jag fryser om fötterna. Mitt rum har inte varit så här städat på evigheter. Jag sitter vid skoldatorn och drogar Emarosa, men jag tror jag ska gå en liten runda snart. Tror det hade varit ganska skönt. Jag och min iPod en runda ut till kälsved med kameran i högsta hugg. Det låter som en underbra idé!

//Juuuss

Klant

Idag har jag lyckats glömma min mobil på Ikea, vilket resulterade i att jag trodde den var stulen. Men, den var tydligen upphittad på varuhuset någonstans så vi fick köra dit igen. Mamma min blev sur. Ops! Jag fattar verkligen inte var jag kan ha blivit av med den. Jag hade den efter vi hade betalat och var på väg ut. Det kommer förbli en gåta. Och det stör mig enormt.
   Men nu sitter jag i alla fall på mitt rum med en nystädad gardrob, och redo för en rejäl shoppingrunda. Man har ju trotts allt ganska mycket pengar så det är bra läge för det. Jag skulle vilja ha ett några stickade tröjor och ett par stövletter. Ett par byxor eller en kjol hade inte skadat heller. Får dra med mig någon till Malmö nästa helg.
   Igår som sagt var vi hos farmor och farfar, och det var bättre än väntat. Min kusiner som jag inte träffat på evigheter var där. 


Nu ska jag städa mitt rum innan jag får panik av att vara här inne.
//Juuuss

You

Just nu sitter jag i klassrummet och har foto. Vår lärare går igenom grunderna i photoshop. Fast det är inte så många som lyssnar eftersom vi redan kan det. Själv gör jag klart uppgiften för dagen. Jag skrev nyss klart den lilla texten till bilderna och ska snart lämna in arbetet. Jag tänkte slänga upp bilden från förra inläget innan i svartvit också. Så här kommer den. Nu ska jag nöjessurfa lite till ;) Btw, jag älskar skolans internet. Så mycket snabbare än hemma!


Bada och fota

Just nu sitter jag och mina vänner i sofforna i skolan och tittar på bilderna vi har fotat idag. Samt väljer vilka vi ska lämna in. Vi måste också skriva en liten text om bilderna och berätta vilka inställningar vi haft. Såå tråkigt. Snart blir det klassråd och sedan ska vi få i oss lite mat.//Juuuss


Light me up when I'm down

Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på The pretty reckless debut album. Jag gillar det skarpt! Jag har längtat efter att får höra det ett bra tag. Jag ska snart krypa till kojs. Mitt huvud sprängs snart, precis som igår. Hoppas det inte bilr samma sak imorgon. Vi ska hem till farmor och farfar för farmor fyller år. Just nu är jag inte sugen på det, men hoppas det ändras tills det är dags. Dessutom hoppas jag att mamma hämtar mig i skolan så jag slipper vänta tills bussen går. Och så att jag slipper bussen med för den delen. Är lite trött på buss och tåg nu. Det är inte så bra, med tanke på att tvåan nyss börjat. Det kommer bli ett långt läsår.
//Juuuss

TodayDagens bilder fotade av mig :D Milla är modell. Vi övade bländare, slutare. Lite onödigt.

//Juuuss

Bild

Snart börjar dagens andra fotolektion. Här är en bild från den första. Vi skulle fota med auto. Såååå lamt!

Foto

Vi sitter i skolan och väntar på att ha foto. Fyi, vi ska ha det hela dagen. Just nu är vi 6 pers i klassrummet. Några som inte hittat hit kanske? haha

//Juuuss

Status: ny elev

Felix gick nyss in på tjejtoan. Haha!

Vi sitter i soffan utanför toaletterna i skolan och... väntar på att ha matte. Dagens sista lektion och sedan blir jag nog hämtad av pappa. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske öva på min pianoläxa... äh, jag vet inte vad Jus ska göra eftersom det är Milla som skriver, hihi. Livet är grymt, ja, jag snodde datorn från Juss och nu... hade jag tänkt blogga lite på min egen blogg så ja, LBS hälsar till läsarna på Josses blogg.

RSS 2.0