That little box that beats in your chest

Är hemma från skolan idag så jag har precis ätit frukost. Jag tänkte att jag skulle lägga mig på gräsmattan och sola lite med mina kära hörlurar. Ni får ha en bra tisdag, för det ska jag ha.
All time low @vega: 15 dagar kvar
Yellowcard @vega: 87 dagar kvar
//Juuuss

I am a little to scared to care

Så fort jag kom hem satte jag mig i soffan framför tv. Varför? Jo, det råkar vara franska öppna och Robin Söderling mot Gilles Simon. Och om ni inte visste det så tycker jag väldigt mycket om att titta på tennis. Önskar att jag kunnde spela själv, men är man rädd för bollar så är man. Det är andra set och Robin leder. Han vann första med 6-2, i andra står det just nu 5-3. Så jag tycker han kan ta detta gemet också. Återstår att se. Ska sluta babla och tennis nu. Eller nej, setboll för Robin! Och han vann anrda set. Nu ska jag sluta. Ha en bra måndag.
//Juuuss

I have the guts to say anything

Söndag. Jag sitter och tömmer min skoldator på saker. mest bilder. Det tar tid och är inte kul alls. Mamma håller på att fixa Tuvas hår för senare idag ska jag fota henne i balklänning och hela altet. Får hoppas på att det inte regnar för det går ju bara inte. Jag är hur trött som helst, pappa väckte mig innan nio imorse för frukost. Det var inte nice. Så därför ska jag ta och äta en liten kaka. Jag behöver socker och jag ska hålla mig vaken resten av dagen.
//Juuuss

Shooting for the stars

Sitter hemma på mitt rum i myskläder och lyssnar på Guts med all time low på repeat. Fy så bra den är!
Igår var det "klassfest" på stranden i Åhus. Trodde det skulle vara kallt som satan men det var det inte. Det var en fin kväll. Jag och Bea sov i deras sommarstuga och hade det mys. Jag kom hem lite efter tre idag trött som bara den. För att göra mamma glad ska jag städa lite på mitt rum. Men jag menar verkligen lite för jag orkar inte.
//Juuuss

On and on and on we go

Är i fotostudion i skolan och tittar på när Muffe fotar Bea. Hon vågade inte vara ensam med honom i studion så jag fick hänga på. Jag ligger mset i soffan och sover, vill ha mat och åka hem så fort som möjligt. Men innan jag kan åka hem måste jag lämna in min fotouppgift. Men jag är inte klar så det kan bli lite svårt. Funderar på att lämna in bilderna så jag kan åka hem och skriva klart analysen. Den behöver nog vara på cirka en sida men jag har bara en halv. Lite över 300 ord bara. Det räcker inte.
//Juuuss

Ojskipojski

Igår var jag hemma från skolan. Jag plattade mitt hår för att se hur långt det är. Och ja, det är långt. Det var vårkonsert igår på musikskolan i Osby. Min syster spelade tre låtar med sitt band och en låt själv. Som pricken över i:et var det hon som blev årets stipendiat. Jag ska se om jag hinner lägga upp lite bilder när jag kommer hem från skolan senare idag.
Jag och Bea tog bussen idag till där vi har uteidrott imorse. Det visade sig att vi skulle va inne idag så vi fick börja gå mot friskis. Det vat mindre kul.
//Juuuss

In gold blood

Tänkte att jag kunde blogga lite medans jag väntar. Om ni undrar vad jag väntar på så är det att kunna ladda ner Kids in Glass Houses nys låt. Men sidan ligger nere big time. Jag kom in och skulle precis trycka på ladda ner och mitt internet slutade funka. Jag blev inte så glad. Men, men. Som tur är ska jag inte till skolan imorgon så jag har tid att vänta. Under tiden lyssnar jag på Making April och äter glass. Det är ganska så nice faktiskt. Den enda ljuskällan i mitt rum är lampan i fönstret. Mysigt värre! För den som vill veta så heter KIGHs nya skiva In gold blood och den kommer ut den 15 augusti. Glad Josefin. Om jag bara kunde komma in på sidan någon gång. Haha.
ingoldblood.com Gå dit, ni kommer inte ångra er ;)
/Juuuss

Homework can go to hell

Klockan tickar och jag har inte börjat på min bildanalys eller skrvit ett enda ord på internetuppgiften. Oppsi! Jag vet i alla fall vad min lördag kväll kommer bestå utav och hela min söndag. Better get to it! Ska se om jag hinner slänga upp lite bilder imorgon. I've been slacking.
//Juuuss

Tour pass!

Är i skolan och skriver låtanalys. The final touches liksom. Undrar om 800 ord räcker. Men det borde det väl göra. Har en "inledning" också på nästan 500 ord. Det borde vara tillräckligt tycker man ju. Det stora samtalsämnet i klassrummet är jordens undergång på lördag. Skitsnack!
//Juuuss

I'm headlining life

Jag är hemma från skolan idag för att få massa skriftliga uppgifter gjorda. Kände att det var bäst så. Jag har skrivit på låtanalysen och den har blivit dubbelt så lång på bara en halvtimme. Nu ska jag fixa lite lunch till mig själv innan jag spelar lite piano och hoppar i duschen. Jag hoppas jag blir klar med svenskan idag men jag får se. Jag kommer ägna största delen utav min dag till den.
//Juuuss

Swedish brownie

Jag ville uppdatera min twitter men twitter ligger tydligen nere för jag kommer inte in. Men i alla fall så bakade jag kladdkaka det gick bra tills jag och syrran skulle köpa biljetter till all time low. Den blev lite brännd och smakar inte så gott. Jag som var så sugen på kladdkaka!
//En lite sur Juuuss

You're the gravity that pulls me down

Jag vet inte vad jag gör eller hur jag hamnade här men jag sitter på golvet i köket och lyssnar på the summer set. Men jag har tänkt baka en liten kladdkaka, det var ett tag sedan jag gjorde det och eftersom jag kom hem tidigare än tänkt så har jag tid till det. Sedan ska jag ägna resten av dagen åt mitt svenska arbete. För ja, det ska bli awesome! Om Ryan Key visste vad jag skrev om honom skulle han vara glad. Ska försöka få tid till att lägga upp lite bilder här. Har inte blivit mycket av det på senaste tiden.
//Juuuss

Under a paper moon

Baby don’t fret, at least we’re alive
just enough breath to truly despise,
the hills in the carpet; the knots in the ties,
that bind us so tightly to our waking lives
I’ll build up a house, I’ll build up an army,
of cellophane soldiers; cheap origami
To take back a piece; or what’s left
of that little box that beats in your chest


Jag lyssnar om och om igen på små låtklipp från all time lows nya skiva. Det är inte så värst långt kvar tills den kommer ut. Dessutom spelar de snart i köpenhamn. Jag har inte köpt biljetter än. Får lite dåligt samvete för att jag glömmer det hela tiden. Men jag har suttit med mitt svenska arbete hela kvällen så nu ska jag dra mig till sängs. Imogron är det idrott, fotboll. Whoppie! Jag kan inte påstå att jag längtar.
//Juuuss

Wanna make a change right here right now

Blev precis klar med matte nationella och fick reda på att vi slutar för dagen nu. Kul. Det hade ju varit det om jag hade kunnat komma hem. Men nu kan jag ju inte det så jag och Milla sitter i fotostudion och glor. Jag ska skriva på min låt analys och sedan ta bussen fem i tolv. Men det resulterar i att jag kommer få sitta på salongen i en timme och vänta på syrran. Jaja, nationella gick inte så hemskt som jag trodde det skulle. Jag kunde faktiskt lite till min egen förvåning. Hoppas jag får mitt vg. Då blir jag glad!
//Juuuss

Wanna life a life like you somehow

Jag sitter och lyssnar på Believe med Yellowcard. Jag fruktar det värsta inför imorgon. Fy! Jag vill inte ha nationella i matte. Jag vill verkligen inte. Just nu vill jag bara ha sommarlov så jag slipper. Men för att få det måste jag först gå till skolan. Det faktumet gör inte mig glad.
Everything is gonna be alright
Everything is gonna be alright
Everything is gonna be alright
Be strong believe
Be strong believe

//Juuuss

Be strong believe

Är i skolan och har engelska. För en gångs skull har jag gjort lite av det jag ska, jag har knopat ihop 400 ord på min bookreport. Stolt! Snart har vi rast innan vi ska öva lite inför muntliga nationella. Bättre sent än aldrig antar jag. Igår lämnade jag in min barnprogramsanalys på adela så nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte har gjort den. Men just nu vill jag bara hem så jag kan skriva på min låtanalys till svenskan och bli klar med den så jag kan lägga all min energi på foto. Meeen jag kommer ju inte hem förren fem idag. Så så roligt ska vi inte ha.
//Juuuss

Maltesers

Söndag! Jag är snart klar med min mediakunskap uppgift. Min syster har hjälpt mig lite och det är jag tacksam för. Om inte skulle jag fortfarande bara ha skrivit en halv sida. Men jag är på god väg nu. Bara yttepytte lite kvar nu. Sen slipper jag skiten. Så fort jag är klar ska jag ta mig något att äta innan jag rotar i garbroben efter något att ha på mig på dagens kalas.
Jag skrattade och skakade på huvudet. 
//Juuuss

American Jeans

Är Precis hemkommen från stan med ett par nya jeans. Äntligen! De var verkligen behövda. Min moster skulle sminka min syster och Tuva för att se hur det skulle vara på balen. Så vi spenderade några timmar på make up store. Nu ska jag spendera min lördagkväll med min familj,  imorgon blir det läxor och plugg i massor innan vi drar hem till min kusin som fyller tio. Nu tar jag ledigt från datorn tills imorgon.
//Juuuss

Det är lite cartoon network över det

Det blev kattskit i går på konserten. Genrepet gick så jävla bra så såklart att vi skulle spela fel som bara den sen när det väl gällde. Men det finns inget vi kan göra åt det nu. Axel han filmade så jag ska kolla på videon och se hur hemskt det lät. Jag spelade helt fel ackord vid två tillfälen så det kan inte ha varit fint. Idag ska jag ägna dagen åt att skriva hundra olika arbeten. Jag ska börja med att maila svenska arbetet till Banafshe så jag inte glömmer det. Sista dagen att lämna in det idag så jag får bara inte glömma det.
//Juuuss

I hang you up and then I pull you down

Jag känner att mina inlägg bara blir kortare och kortare. Men bryr jag mig om det? Nej, jag gör ju inte det. Jag är nyss hemkommen från skolan efter att ha gjort nationella. Det var ganska så hemskt. Läs delen gick bra en inte lyssna. jag kunde inte koncentrera mig och även om jag gjorde det så missade jag jättemånga av svaren. Inget MVG för mig inte på den delen i alla fall. Det känns lite sorligt men jag har annat att fokusera på nu. Ska spela igenom låten några gånger inför ikväll. Spelade den nyss och det var felfritt. Känns bra. Men vi får se hur det går. Nu ska jag måla mina naglar.
//Juuuss

TAGGAD SOM ALDRIG FÖRR!

Jag har aktiverat mitt nya betalkort och......JAG HAR KÖPT BILJETTER TILL YELLOWCARD! Nu ska jag och syrran ut och fota lite innan jag ska sova. Imorgon är det nationella i engelska och konsert på musikskolan.
//Juuuss

Bulle i mitt hjärta

Jag sitter inne på mitt rum och gör ingenting just nu. Det är faktiskt så att jag snart ska gå och lägga mig. Men först ska jag äta en kanelbulle. Imorgon är det sovmorgon! Det gör mig glad som bara den. Idag kom mitt betalkort på posten så imorgon ska det köpas konsertbiljetter i massor. Måste liksom aktivera det först. Lite irriterande men sånt är livet. Men All time low och Yellowcard här kommer jag!!!!!!!!!
//Juuuss

Dear maria count me in

Där hade jag velat vara

Just don't

Jag ska göra en låtanalys till mitt egna arbete i svenskan. Jag säger som Bea "Whooopwhoop!" Nu ska jag se om jag kan skriva liiite till på min bokanalys. Och fy vad jag inte tycker om när vissa personer med kass musiksmak spelar musik högt i klassrummet från datorn. Jag skulle vilja slå på dem. Hårt. Håll din musik för dig själv, det kallas hörlurar people! Sur Josefin. Nu ska jag lyssna på min musik, i mina hörlurar.
//Juuuss

But we're still here searching.

Jag är stolt över mig själv. Jag har skrivit nästan två och en halv sida på min bokanalys. Men jag är långt ifrån färdig med den, fast jag är på god väg. Jag tror nästan att jag kan bli klar med den idag om jag gör det jag ska och inte larvar mig. Min syster hjälpte mig lite nyss men hon har återgått till sina egna läxor, det gör mig lite ledsen i ögat faktiskt. Men nu måste jag fokusera på det som är viktigast.
//Juuuss

Dina vackra drömmar går i kras

Lördag, jag gick upp med tuppen. Men nu ljuger jag lite, jag gick upp halv 10. Men det är i alla fall en timme tidigare än vanligt när det är helg. Jag har Lite på min bokanalys och mitt mål för dagen är att bli klar med den så jag slipper se den. Jag börjar bli trött på dess exictens och vill bara att den ska försvinna upp i rök. Men för att den ska göra det måste jag skriva klart den. Tragiskt nog. Jag behöver bara ungefär två sidor till. Men jag ska nog lyckas, jag har många punkter och frågor kvar som ska vara med. Wish me luck!
//Juuuss

Free

Nationella i engelska B var idag, och det gick inte bra. Sämsta temat någonsin vilket resulterade i att jag bara skrev en massa gojja. Det blir inget mvg här inte. Var nyss ute och fotade och bilerna blev skit. Fokus ligger fel på alla. Min kamera vill tydligen inte som jag vill idag. Snart ska jag snart bege mig mer mot byn för att cykla hem syrrans cykel. Så kul ska jag ha en fredag som denna. Jag måste nöta piano hela kvällen så jag inte fuckar up på konserten på torsdag.
//Juuuss

Na na naaa

Jag kom på mig själv med att inte ha bloggat på två dagar. Meeen, jag bryr mig inte. Just nu sitter jag i skolan och har foto. Jag håller på att försöka hitta en fotograf till vår nya uppgift, det går inge bra kan jag meddela. Jag vill bara att det ska bli lunch och att jag kan åka hem så fort som möjligt. Och nu är jag trött på detta. Hejdå!
//Juuuss

Human after all

Måndag och jag är trött som bara jag kan vara. Blir sängen tidigt ikväll. Men eftersom Bea ville att jag skulle lägga upp en bild, så gör jag väl det.

The calm before the storm

Jag har skrivit nästan exakt en sida på min bokanalys. Bara cirka tre kvar. Men jag har massor kvar att fylla de sidorna med så det ska nog gå bra. Nu tänker jag unna mig en kopp varm choklad innan jag drar mig till sängs. Och jag kom precis på att vi ska redovisa amish imorgon på religionen. Shit också! Måste läsa på lite. Paniken som uppstod.
//Juuuss

Ekvationssystem

Valborg var riktigt awesome. Den bestod utav korvgrillning, musik, vin, efterrätt, mer vin, promenad, uno och lite till vin. En fin kväll. Nu ska jag dyka ner i mitt berg av läxor och se om jag kan få något gjort. Vilket jag hoppas. Men det är så fint väder ute att det känns hemskt att sitta inne och räkna matte. Men jag måste. Kan inte göra så mycket åt saken.
//Juuuss

RSS 2.0