Shuffle is my best friend

Om man inte vet vad man vill lyssna på så är shuffle en bra lösning. Använder det nästan dagligen.

Idag har försäkringssnubben med flera varit hemma hos oss. Vi kommer få 50 000kr för det som brann upp, vilket är jäkligt bra betalt för det skitet. Klagar inte men det är lite otroligt. 

Vi hade spinning på idrotten idag och nu är jag lite halvt död i mina ben. Hoppas bara att jag inte får träningsvärk som in i h*lvete. Men det lär jag nog få, min vanliga tur ni vet.
På median redovisade vi konstnärerna och sedan fick vi sluta. Jag gick en lite runda med Malin och Sigge på stan sedan övergav de mig och åkte hem. Så jag gick på stan i en timme själv i väntan på min buss. Under den timmen han jag slösa 51kr. 16kr på choklad, 25kr på block och 10kr på en överstrykningspenna. Fast inget av det var onödigt. Dock hittade jag massa fina kläder som jag vill ha. Jag skulle behöva en helsvart tröja eftersom det äger jag ingen. Men mamma sa igår att vi snart åker på en shoppingtur. And I can bearly wait. Jag såg flera fin fina tröjor på Bik Bok och jag vill ha dem alla. ;)

//Juuuss

Wish

Where have I landed I don't quite remember
I fell to pieces one night in December
Pictures in boxes remind me of something
I miss the days when our fingers were touching
The memories of losing you, you're like a ghost
Tracing where I said to you
I wish you would listen to get through it
All my decisions were just second guesses
Looking for love like a bride looks for dresses
Every mistake turned to some sort of yearning
A heart that was hollow has filled up with meaning
Wish-Paper Route

Har inte så mycket att säga om dagen som har gått. Men även idag var tåget sent och jag stod på stationen och frös. Inte kul. Idag har jag inte gjort ett skvatt seriöst skolarbete så efter middagen ska jag ta tag i Lissabonfördraget.

Nu är det visst dags för middag.
//Juuuss

Class of 2000

Jag sitter i föräldrana minas sovrum vid pappas laptop och lyssnar på Neverstore. Systern min ligger i sängen och tittar på tv (So you think you can dance). Snart är det dags att sova för min del.

Dagens highlights
Jag hade kakor med mig till skolan
Neverstore chatt
Många skratt
Mitt braiga humör

Not so much highlights
Tåget var sent
Det är kallt
Malin W mådde inte bra och åkte hem :(


Krya på dig Malin :D <3
//Juuuss

 


Shallow beautiful people

It feels like my life is stuck on repeat,
i might as well go back inside and fall asleep.
Nanana...

Sitter in das datorsal och gör inte det jag ska. Men skit samma. Like I care. Jag och Sigge lyssnar på Age of Hysteria-Neverstore. Skivan finns redan på Spotify. :D
Bloggar när jag kommer hem igen.
Bye
//Juuuss


Sigge: Vi är caseworkers.Tiger teeth

Har varit hemma i Osby i ca en timme nu. Kom hem från skolan vid 17:15 ungefär.
Imorse såg jag Neverstore på nyhetsmorgon. Jag trodde de skulle vara med när jag satt på tåget men när jag kom ut i köket och tittade på tv:n satt Jacob där och blev intervjuad. Jag blev hur lycklig som helst och det blev en riktigt bra start på dagen. Det är inte så jättelänge tills jag ska se dem live igen (tredje gången).

På dagens multimedia satt jag mest och gjorde ingenting eftersom jag var klar med min hemsida. Jag satt och nöjessurfade i ca tre timmar, det var sjukt långtråkigt.
På engelskan gick vi igenom läxan och vår lärare är så pinsamt dålig på engelska hon kunde inte ens komma på vad facit heter. Inte för att skryta men jag tror de andra i klassen hade lärt sig mer om jag var lärare. Hon gör fel på basic saker som a/an och in/at, det borde man veta om man är lärare på gymnasiet. Jag har inte utvecklat min engelska ett dugg på en termin, det känns mer som att jag har blivit sämre.

//Juuuss

Btw. Jag vet att jag inte har laggt upp bilder sen vi åkte skridskor men det kommer.

En dag på isen

Idag har jag med familj varit hemma hos farmor och farfar. Jag och syrran åkte skridskor på sjön, det gick ju inte så värst bra för mig. Jag låg för det mesta på isen och skrattade åt mig själv för att jag inte klarade stå upp i mer än 5 minuter åt gången. Dels för att jag inte hade mina egna skridskor, jag var tvungen att låna ett par från Tuva. När jag och syrran skulle ta skridskorna i tvättstugan så hittade vi inte mina. Mamma snackade en massa om att vi hade lånat ut dom men det visste jag att vi inte hade. Efter ett tag gick pappa ut till ''garaget'' för att se om de var där. Han hittade bara skenorna som tillhört dem. Jag älskade de skridskorna, det var ett par CCM som jag fått i julklapp av farmor och farfar. Men det vara bara att lägga till dem på listan över förstörda saker i branden. Det är saker för ca 90 000 som blev förstörda. Visst det är bara saker men vissa saker betyder faktiskt något.
Well enough of the sad shit. Jag hade i alla fall kul. Imorgon tänker jag lägga upp lite bilder, just nu pallar jag inte och har inget speciellt för mig imorgon.

Ha en bra lördagskväll
//Juuuss

Enemy among us

Sitter i skolan, lyssnar på Paper Route och har mediaproduktion. Jag har precis redovisat om vad en grafisk formgivare gör. Jag tror det gick ganska bra. Pratade nog lite fort med det jag jag ju alltid så vad kan jag göra åt det.
Idag har inte hänt mycket, men det var sovmorgon på nästan en timme. Det behövdes verkligen. På idrotten pratades det om energi processer. Trodde jag skulle somna men jag klarade att hålla mig vaken.

Igår efter skolan gick jag en välsigt lite runda på stan med mamma och syrran innan jag skulle till tandläkaren. På Aima hittade jag en tröja/kläning och ett par jeans. Tröjan var lite onödig men jag gillade den så var bara tvungen till att köpa den. Hos tandläkaren fick jag reda på hur allt med min tandställning ska gå till. På sportlovet ska jag få en konstig plast grej i gommen så jag inte ska kunna bita ihop eftersom anners får inte tandställningen inte plats där nere. Det är svårt att förklara men hoppas ni fattar lite iaf. I mars så får jag tandställning där nere isatt sedan får vi se när jag får den där uppe. Allt ska typ vara färdigt om 1,5-2år. De flesta är ine glada över att få tandställning men jag är superglad. Kanske lite svårt att tro men så är det.
När jag kommer hem ska jag öva på pianoläxan (it ends tonight) och göra absolut inget annat.

Ha en bra torsdag.
//Juuuss

En helt vanlig dag på LBS

Dagen började med att tåget var sent. Suck. Sjukt irriterande. Resten av dagen har varit normal (för att vara på Lbs). På matten lekte vi med tändstickor, eller som jag kallar det tandstickor. Sigge gjorde high five med läraren, vilket var allmänt udda. Haha. På estet fotade jag, Sigge, Malin och Sandra i hissen. It was fun. Bilder kommer senare, det lovar jag. Nu ska jag göra engelska och förbereda min konstnärsredovisning och senare ikväll blir det House.

//Juuuss

One week ago

Idag är det en vecka sedan garaget brann. Imorgon ska vi ut och rota bland resterna. Längtar inte precis men det måste göras. Just nu gäller det att tänka på alla bra saker och inte låta en dålig dra ner en. Life goes on.
Senare idag/ikväll kommer Emmy på besök. Det är ett tag sedan man såg henne så det ska bli kul. Innan dess ska jag hinna träna på engelska glosorna. Pappa kommer med tåget vid fem, sedan får vi se vad som händer.
Ha en bra lördag :D
//Juuuss

When I fall asleep

Heello.

Skolan som alla andra dagar idag. Nu är det fredag eftermiddag och jag ska snart på min pianolektion. Har precis övat på läxan i en timme, men ska snart öva lite till. Jag kan inte den än. Känner mig som värsta nybörjaren för att jag inte kan spela en hur simpel låt som helst. Nyss var typen från Länsförsäkringar här och lämnade en brandsläckare till oss. Han tror tydligen det ska brinna hemma hos oss igen. Det var ingen liten heller. Mega stor skulle jag vilja säga att den var. Jag skulle nog inte kunna hantera den. Fick ju knappt upp den ur kartongen.

Have a good friday :D
//Juuuss

The street is empty tonight

Tjosan!

Sitter och lyssnar på Big if. Är kär i empty street, fin fin låt det. Dock är saknaden efter Yellowcard stor men Big if får duga. Det är i alla fall Ryan Key.
Skolan som vanligt i dag dårra. Hade teori på idrotten, vi pratade om kroppens syresättning och mojs. Fast jag lyssnade inte så jätte noga, pratade med Inez lilla på msn. Ifall jag inte hade gjort det hade jag nog somnat. Typ slagit huvudet i tangentbordet eller något sånt. På mediaproduktionen slutade jag och Malin tidigare och tog tåget 10 i 3. Var hemma i mini Osby 10 i 4, gick sedan till mamma på jobbet och satt där tills hon slutade ca halv 7. Kom hem och hjälpte jag till med maten. Det blev marakoner och falukorv. Nu ska jag göra svenska och leta efter min upp och ner bild. Sedan blir det Glee. Får se om jag hinner duscha med innan det. Tror inte det går, men hoppas. Jag har inte duschat sedan i lördes.

//Juuuss

Remember when I was your boat and you were my sea?
Together we'd float so delicatly

But what was back when we could talk
about anything
(Fireworks-You me at six)

In school

Hello.
Sittre i skolan och har rast. Sedan blir det estetiskverksamhet. Det var så jäkla jobbigt att gå upp i morse, ville bara ligga kvar i sängen och sova. Ska nog sova på bussen hem.
   Igår var försökringsbolaget hemma hos oss pch tittade på garaget. Vi kommer få ett helt nytt. Har lite svårt att fatta det. Vårt garage var gammal och fult. Jävligt ruttet var det. Men det är en bra bonus. När pappa har kommit hem från England ska vi börja skriva listor på saker som brann upp. Vi har fått två veckor på oss. På den tiden ska vi även tvätta saker som vi vill behålla och som är hela. Vi kommer få 100kr/h för det. Det blir till att tvätta moppen i alla fall. Den är väldigt svart. Idag när jag kommer hem har jag tänkt titta hur garaget ser ut, såg bara det när det var mitt i naten precis innan brandkåren körde. 
   På mattelektionen var jag verkligen inte på humör. Gjorde 2 uppgifter i boken och kom försent med flit. Missade gemongången. Ops! Skit samma kände inte för det. Inte mitt fel att jag inte är på världens bästa humör. 
  När skoldagen var slut igår gick jag och Sandra till Hemmakväll. Jag köpte godis för 50kr. Det var kaningott. 
Tro mig det behövdes. Åt inget på bussen hem dock, jag somnade. 
   Just nu sitter pappa på tåget till köpenhamn, kl 18:00 tar han flyget till England. Han ville inte åka men det var tvunget. Jobb liksom. Men jag är glad för han ska köpa You me at sixs nya skiva till mig! Längtar tills han kommer hem på lördag. Då ska det lyssnas på musik på högsta volym i vardagsrummet.

//Juuuss 


Gästbloggning by Malin

Tjonamos allihopan! I all denna sorg med bränder, skola och allmän vardag tänkte jag lysa upp er vsit här en aningens. vi sitter i en datorsal och jobbar sönder på våra hemsidor om allt och ingenting (mestadels ingenting delen). Josefin är magisk. hon tryckte på tvåan och det kom ett ministreck istället. det är nog det mest spännande som hänt uinder denna lektionen. Nu fortsätter vi plågas av måndagens alla utmaningar. En obekväm kram från mig och mina kompanjoer champinioner. Love/ Malin

Jag har inga känslor kvar.

Just nu bryr jag inte mig ett skit om att min laptop inte funkar. Det är totallt ointressant efter gårdagens händelser.

 Som ni vet hade vi 18års fest för syrran. Klockan var nog ca halv 10 på kvällen, syrran står och öppnar paket när strömmen helt plötsligt går. Vi tänkte fan inte nu igen. Med det menar vi att när hon fyllde 13 var det gudrun stormen och vi hade fest utan ström.
   Men nej det var mycket värre än så. Jag står och tittar ut genom fönstret i dörren på framsidan när jag hör att Marita (syrrans bästa kompis mamma) skriker Det brinner!!! Min första tanke var att det brann i uterummet. Men jag sprang ut dit och tittade bort mot stugan där pappa har kontor och lager, bredvid den står, eller förr stod garaget. Det brann i baksidan av det. Man kunde inte se om det brann i stugan eller inte, nu efter vet jag att den har klarat sig. Alla fick panik och sprang ut i hallen. Efter det kommer jag inte ihåg så mycket. Jag vet att Ida min moster skrek Var finns hinkar Josse?! Jag tror jag svarade något i stil med Men vi kan inte få tag i något vatten, det finns ingen ström. Hugo skrek om brandsläckare. Jag visade honom att den fanns i hallen någonstans.
Syrran var helt förstörd och grät. Hon ville att festen skulle bli perfekt. Det blev inte alls som hon hade tänkt sig.
   Det känndes som det tog flera timmar för brandbilarna att komma. Fast det tog kanske inte mer än 10min.
Någon gång innan de kom skrek pappa något om att han måste få ut min moppe. Alla som var kvar inne i huset sa till honom att inte bry sig. Det är bara en sak, det finns fler. Men på någon jäkla vänster kom den ut iaf. När jag tittade ut genom fönstret stod den på uppfarten. Tuva sa att två brandmän och farfar hade tagit ut den.

Ville bara att alla skulle veta vad som har hänt. Jag vet inte hur man ska berätta det imorgon när man kommer till skolan. Hoppas några har läst detta så jag slipper. Vet inte hur jag känner mig. Jag glad över att alla mår bra. Jag har lust till att gråta men kan inte. Det gjorde jag igår,finns inga tårar kvar nu.
//Juuuss

Not so much bloggin' here no

Har varit inaktiv i några dagar nu. Har jag en bra anledning? Ja, klart jag har. Min och min kära systers dator funkar inte som den ska. Sitter vid pappas dator men här finns inge photoshop. Lite dåligt enligt mig. Vet inte hur jag ska kunna klara mig utan vår dator. Har redan uppståt problem pga det. Skulle behöva en låt (it ends tonight-all american rejects) till mina pianolektioner. Jag ska lära mig att kompa den men min lärare har inte hört den. Det är meningen att jag ska skicka den till henne via mail men jag kan inte. För låten fanns ju såklart på datorn. Nån som har den på skiva kanske? Eller som kan skicka den till mig? Var snäll och säg till.

Imorgon fyller systeryster 18år. Hon ska få en upplevelse av mig. Kan skriva vad hon fick på söndag. Även av mamma och pappa ska hon få det. Vilket jag fick reda på idag.

Tror jag skiter i dammsugaren och tar fram en bok. Fixar det imorgon istället.
//Juuuss

No smoke without a fire

Tjatja! :D

Målade precis färdigt min mask till syrrans fest. Är ganska nöjd med den. Den är i guld med blåa plastdiamanter och fjädrar. Lägger upp en bild när jag har hela outfitten på mig i helgen, festen är ju på lördag.

Jag började dagen med att städa rummet och byta påslakan. Bytte till det jag fick i julklapp. Matchar rummet perfekt! Resten av dagen har jag för det mesta suttit vid datorn. Köpte precis syrrans present också för den delen.
Bjuder på denna bild com jag gjorde idag.

Nu ska jag vara social med min familj :D
//Juuuss

I found a new drug...

.. eller tja en yttligare. Musik har varit min drog i ganska många år nu och det är det fortfarande. Den nya är att läsa. Visst det gar gått i perioder och just nu är jag mitt inne i en. Det enda jag har gjort i två hela dagar är att läsa. Nästan nonstop! Det har även fått mig att inse att jag behöver nya böcker. Har inte pengar till det så ska dra till biblan på tisdag. Skulle ha gått dit iaf. Syrran ska låna skivor till sin 18år fest. Har lite svårt att fatta att hon faktiskt fyller arton på lördag. Men det kommer väl.   

Temat på festen är venetsiansk maskerad. Ni vet när man har sånadära masker på sig. Och självklart ska alla ha mask. Om inte får man inte komma in. Det ni! Den kommande veckan kommer att vara proppad med förberedelser. Imorgon ska jag städa rummet. NOGA. Inte det vanliga slarv städandet jag brukar göra.
Satt nyss och tänkte på vad jag ska ge henne. Men sedan kom jag på den mest klockrena presenten. Kan ju såklart inte skriva vad ifall någon skulle få för sig att säga det till henne.

Även idag har jag läst en hel del. Men inte hela dagen pga att vi skulle äta middag hos farmor och farfar. Och det händer inte så ofta så det var till att hoppa in i duschen och slita sig från boken. Det var jobbigt.

Nu ska jag fixa lite med bloggdesignen.
//Juuuss

1/1 2010

Då sitter man här, första dagen på 2010. Sov till kvart över 12 idag, det behövdes. Gårdagen började med att gå upp kl 8 och göra sig redo för att jobba. Pengar är alltid nödvändingt. Det blev 3 sega timmar i mormors affär. Det var inte många som kännde för att gå ut och shoppa på nyårsafton. 
Dagen avslutades hemma hos Tuva med familj, och tomtebloss. Jag älskar tomtebloss, de är fina.

Idag händer det inte mycket. Blir till att slappa, och ikväll ska jag titta på film med familjen och käka popcorn.
//Juuuss

Btw. Jag är kär i mina nya hörlurar. Är riktigt nöjd med dem, kan knappt låta bli att inte använda dem 24/7.

RSS 2.0