No one does it better

Sitter och äter frukost med pappa och ska om lite mindre än en timme bege mig in till stan för att skriva högskoleprovet. Det känns inte helt okej faktiskt. Försöker förklara för Muffe vad ett lika med tecken med ett sträck över betyder. Det går inte så bra dock, haha. Denna dagen kan bli intressant. Halva provet är ju faktiskt matte. Fy för matte. Hoppas jag överlever.
This is another test which I would fail and at my best
//Juuuss

I will never say never say never again

Var nyss ute i förådet och hämtade en resväska tills på lördag då jag och Bea ska åka upp till Göteborg och hälsa på min syster och Axel. Dock måste jag först skriva det där jävla högskoleprovet innan vi kan åka. Känns som om jag har mycket att göra även fast jag inte har en endaste liten läxa tills imorgon. Måste spela piano, duscha, göra övningsprovet till högskoleprovet, ringa syrran med mera. Ringer till syrran och ser om hon svarar, det är inte säkert hon har kommit hem efter spexet än men vi får se. Det är bara till att sätta igång och vara produktiv som satan.
//Juuuss

Writing upside down is fun

Milla splar tetris men hon dog nyss. Tror hon blev lite ledsen över det och fick panik. Nu är hon dock åter till sitt normala jag. Vi har samhällskunskap och ska svara på frågor om asyl i EU. Jag har två kvar sen är jag klar med dem. Dock är de svåraste frågorna sist så det lär ju tag ett tag i alla fall. Känner lukten av toast vilket bara gör mig mer hungrig än vad jag var för fem minuter sedan. Inte kul.
//Juuuss

Princess Leia, signing off

Imorse när jag kom till skolan och startade datorn, gick in på twitter för att läsa nattens tweets var det första jag fick reda på att Ryan Key moster dött efter att ha kämpat mot cancern i 1,5 år. Hon dog cirka 10-12 timmar efter att Sing for me videon hade premiär på MTV. För den som inte vet så handlar låten om henne. Om hon inte sagt till Ryan att föjla sin dröm och hoppa av college hade Yellowcard inte funnits idag. Det är tack vare henne som mitt favoritband exicterar överhuvudtaget.
Rest in peace aunt Stephanie


//Juuuss

To try and hide you from the world

Kom hem för en kvart sedan. Tar någont litet att äta och läser Harry P en stund innan jag sätter igång med att plugga psykologi. Inget jag ser fram emot men det måste göras om det ska gå vägen på provet imorgon. Fast det gör det nog inte ändå så jag kan ju lika gärna skita i att plugga. Dock får jag dåligt samvete om jag inte gör det jag ska så det är nog bäst att bara göra det helt enkelt. 
Ursäktar för den dåliga kvaliten på videon. Hittade ingen annan på youtube.

//Juuuss

I can not hold this anymore

Satt och lyssnade på Sing for me samtidigt som jag läste detta. Sätter den på repeat och låter några tårar rinna ner för kinderna. Livet är inte rättvist.
//Juuuss

You've taken pride in becoming nothing

Sitter i skolan, lyssnar på Yellowcard och väntar på att tiden ska gå. Precis som vanligt när det är måndag.Så kul har jag en dag som denna. Idag har jag inte gjort så mycket. Jobbat lite på engelskaredovisningen och artmade projektet. När jag kommer hem blir det att fokusera på högtidstalet som ska hållas imorgon. Göra lite på övningsprovet till högskoleprovet om jag orkar. Men jag måste göra det även om jag inte vill innan lördag. Kan vi hoppa över lördag helt och hållet? Det hade gjort mig ganska så glad faktiskt. Tycker jag kan gå och lägga mig på fredag och sedan vakna hos syrran i Göteborg på söndag utan att lördag någonsin hände. Svårt att tro att det kommer hända dock.
//Juuuss

My words will ring in your ears

Ganska många fina typos i förra inlägget. Så typiskt mig, haha. Hade lite problem med att få plats med you me at six skiva på min ipod. Jag behöver verkligen en större. Det gör ont i hjärtat att behöva välja bort hur många låtar som helst som inte får plats. Jag har inte ens lagt in we are the oceans senaste album och jag har ingen aning hur jag ska få plats med den heller. Jag har 814 låtar i mitt itunes bibliotek men endast 482 får plats på ipoden. Aj! Nog om mina i-landsproblem. Har halverat mitt högtidstal idag. Fick inte ihop det så jag tog bort halva. Min engelska redovisning är upp i nästan sex minuter men jag har mer att säga så det får bli att fixa det på...tisdag. Men då måste jag plugga psykologi och på onsdag är det utvecklingssamtal. Vet inte hur jag ska få tid till allt men det ska nog lösa sig.
Nu måste jag hoppa i duschen så jag kan sova. Ska upp vid ett i natt och se vad Yellowcard har för överraskning på absoulutepunk. Ny skiva? Turné? Ja, vi får se helt enkelt.
//Juuuss

Sinners do sleep (I think)

Känner att jag itne varit så bra på att blogga de senaste dagarna. Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja packa lite saker i kartonger och rensa lådorna under min säng. Vilket jah verkligen borde göra eftersom vi flyttar som två veckor och jag har inte börjat packa än. Och plus att jag inte är hemma nästa helg. Om en vecka åker nämligen jag och Bea till Göteborg för att hälsa på min kära syster och Axel. Men innan dess har jag ett högtidstal, psykologi prov och en engelska redovisning att klara av. Ja och så ska jag ju skriva högskoleprovet också för den delen. Jobbigt värre det här.
Och för att göra mig på bättre humör så var you me at six skiva slut på HMV på flygplatsen så jag fick inte den idag. Hade det på känn men är ändå lite besviken på att jag fortfarande inte har den. Ska nog lyssna på den utav att ha skivan och bookleten och allt det där. Orkar itne vänta mer nu. Den finns inte att köpa på cdon eller ginza så jag ger upp nu.
//Juuuss

It's not the first time

Jag bloggade tydligen inte igår. Men skit samma. Jag gör det nu. Sitter hemma i köket och funderar på om jag ska starta en harry potter film eller om jag ska spela piano, eller kanske till och med gör lite läxor. Fast jag sattsar nog på harry potter, lite te och en macka. Det tycker jag låter fint. Dock är det inte så mysigt i vårt vardagsrum, det är bara en massa flyttkartonger överallt. Så jag tror jag tittar på filmen i datorn i mamma och pappas säng. Sedan kan jag ägna resten av kvällen åt piano och plugg. Ska dessutom slänga iväg lite mail som har med projektarbetet att göra.
Kan informera er om att jag gick hem från bussen idag. Det tog mig hela 26 minuter att gå från stora vägen som jag inte vet vad heter. Under tiden gick jag och smaskade på lite dumle som jag köpte i skolan innan jag gick till rese.
//Juuuss

You'll be in my memory

Känner för att krypa ner i min säng och stanna där resten av veckan. Gjorde något som nästan fick min att gråta nyss. Om man skriver in "Will Yellowcard music ever die" på google translate och översätter det till vitnamesiska och sedan tillbaka till engelska efter det så blir det "Ever Yellowcard music will die". Det var inte kul alls. Fy på er google! Så får man inte göra.
Denna skoldag har inte varit så seriös. Vi ritade hela dagen. Jag skrev riandear när jag skulle skriva reindeer. Det känns bra att man kan stava. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Milla fick äntligen sin födelsedagspresent idag som jag och Sigrid beställde från USA. En asking alexandria tröja med texten "Get on your knees". Lite lagom kaxigt och så. Jag blev glad av att hon blev glad! Tror hon blev lite chockad faktiskt. Men det är ju bara bra :)
//Juuuss

Ta mig till England

Dog lite nyss. Snacka om att jag vill åka till England i mars. You me at six, kids in glass houses, mayday parade och the skints. Asså, hur underbart låter inte det egentligen?! Helt fantastiskt om man frågar mig. Nu ska jag be till musikguden och försöka göra det jag ska och inte flumma vid datorn. Dock sitter Milla och Sigrid och...ja vad de nu än gör. Så det kan bli svårt eftersom jag ska göra detta dumma arbetet med Milla. Jag försöker att vara seriös men det går inte så bra när ens partner...spelar spel på datorn. Mer uppdatering om hur detta slutar kommer senare. Men det ser inte bra ut. Inte bra alls.
//Juuuss

Pavlovs hundar

Känner mig duktig. Har redan klarat av psykologiläxan som ska vara gjord tills på onsdag. Vilket betyder att jag slipper tänka på den och fukusera på mitt högtidstal. Dock har jag igen aning om vad jag ska säga i det. Kan någon ge mig lite inspiration kanske? Jag hade verkligen uppskattat det. Sitter och funderar på om jag har några mer läxor att göra idag. Men det verkar ganska lugnt på den fronten. Förutom högtidstalet och engelska muntiliga. Dock ska inte engelskan hållas fören den 27 så det känns helt okej. Tror jag ska se om jag har någon film att titta på där de håller ett tal på ett bröllop. Har nog ingen sådan är jag rädd för. Det känns som om detta kommer gå så fruktansvärt jättebra! (Enorm ironi!)
//Juuuss

Just crash, fall down

Kom på att jag kanske borde blogga. Hade sovmorgon idag också dock inte lika lång som igår. Men jag gick upp vid halv nio och åkte sedan ner till musikskolan för att spela piano. Inspelningen gick mycket bättre än förra veckan och jag lyckades få till en helt felfri tagning.
Efter det övningskörde jag in till stan med mamma. Vi gick och hämtade mina nya glasögon och jag kan säga att det var som att upptäcka världen på nytt när jag tog på mig dem. Allt blev så klart och skarpt. När jag tar av mig dem känner jag mig lite smått blind nu. Så det var nog verkligen dags för ett par nya. Vi gick en runda på stan, jag inhandlade ett par nya byxor på MQ. Och så hittade vi en snygg dörrmatta att lägga utanför det nya huset som mamma köpte och ska lägga dit imorgon. Hon och Marita ska nämligen dit och städa då. På söndag kommer moster Ida för att hjälpa till i trädgården. Jag ska dock stanna hemma och städa/rensa bland mina kläder. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv med mamma och pappa. Har nördat vid datorn tillräckligt för idag.
//Juuuss

We were in our teens

Sitter och svär över pianoläxan och är småsur för att internet inte fungerar på min skoldator. Så här sitter jag med min hederliga svarta laptop som inte är så värst kry den heller. Ska se om jag kan lämna in lite läxor på adela men tyvärr är de dokumenten på den andra datorn. Jobbigt värre det faktiskt.
Det blev en liten runda i skolan idag bara, sen stannade jag kvar i stan eftersom jag inte orkade springa till bussen eller gå till tågstationen. Det är alldedes för långt dit. Önskar att jag kunde flyga ibland. Fast så är jag lite smått höjdrädd vilket är dummt. Ska sätta mig vid pianot en stund till och kämpa på med läxan. Och så måste jag tänka ut en låt att spela på julskyltningen. Känns konstigt att tänka på det redan men tiden går fort. Malin sa hur många dagar det var kvar till julafton innan idag. Tror hon sa att det var 72, men jag är inte säker. Den som orkar kan ju ta reda på det.
//Juuuss

Love your friendes

Gick upp en en timme sedan och har nu ätit frukost. Jag älskar när man får sovmorgon! Mamma kommer och hämtar mig vid kvart i ett och kör mig till bussen. Innan dess ska jag duscha, spela piano, städa rummet och äta lunch. Better get to it!
//Juuuss
Fick för mig att det var fredag när jag vaknade men så är det bara torsdag. Fail.

I'm in love with a...wallpaper?

Påbörjade ett inlägg i skolan cirka fem gånger men det blev alrig mer än en rad, max två. Kom precis hem efter att ha varit nere på Olssons golv och tittat på tapeter och färg. Tro de eller ej, men jag är kär i en tapet. Den är så fin/cool/snygg,och allt annat som en tapet borde vara. Den glittrar, haha. Eller ja, det ser mer ut som en massa halva småstenar som man satt på en bit pappar. Och ja, jag vet att jag suger på att förklara. Men det får ni leva med, det är inte mitt problem om ni inte kan se det framför er. Ska se om jag kan hitta den på internet. I sånna fall slänger jag upp en bild lite senare.
//Juuuss

When you're through thinking, say yes

Så nöjd och glad jag är. Yellowcard ska ge ut den senaste skivan helt akustiskt den fjärde november (i Sverige). Tänker inte beställa den på megastore kan jag ju meddela. Tänker hålla mig till cdon från och med nu. Nu ska jag kolla lite på psykologin tills imorgon och sedan ska jag sova. Det var nära att jag inte kom upp imorse så jag får lägga mig lite tidigare.
//Juuuss

Just sing for me


Men ojdå!

Jag vet inte riktigt varför men det känns som söndag idag. Det kan bero på det faktum att jag har varit relativt produktiv och gjort mycket. Jag har börjat på vår nya uppgift i engelska, nästan skrivit klart min intervju, börjat lite smått på mitt högtidstal, jobbat med projektplanen till artmade projektet och viktigast av allt. Målat naglarna. Nu känner jag mig redo att ta mig an morgondagen. Ska kolla till min hemsida innan jag drar mig till sängs. 
Såg att jag fått ogiltig frånvaro på projekt och företagande. Tack för det Emanuel, det var ju snällt. Fast jag får ju faktiskt skylla mig själv egentligen. Men det var nice att komma hem tidigare och slippa sitta i skolan och vänta på bussen i en timme för en gångs skull.
//Juuuss

This makes me sad

Inte rättvist juuu!

I do mind

Ingen skiva idag heller. Jag har gett upp hoppet om att någonsin höra you me at six nya låtar. Kan ju inte lyssna på dem på spotify för jag bor i Sverige och då går inte det. När man söker på you me at six på megastores hemsida finns inte skivan så jag känner mig lagom glad. Cupcaken jag åt nyss gjorde inte mig på bättre humör så jag vet inte hur detta ska gå.
//Juuuss

When you love, do you love for me?

Har förmodligen kirrat en konsert att fota till projektarbetet. Man ska inte ropa hej för tidigt men äsch! Nu på morgonen ska jag och mamma köra till Ikea och shoppa lite. Efter det ska jag plugga engelska och äta cupcakes resten av dagen.  Ska fota cupcaksen lite med innan jag äter upp alla så ni kan få se hur fina de blev. För det blev dem verkligen!
//Juuuss

You keep me on the edge of my seat

Sitter här i mörkret och har precis sett you me at six dokumentär. Den var fin, jag fällde till och med några tårar. Det är fina pojkar det. Man kan ju inte annat än tycka synd om dem med att de har gått igenom. Nu fattas det bara att jag ska lyssna på skivan. Men det ska jag vänta med tills jag har den. Om jag inte har den på måndag ska megastore få se på fan!
Idag har Sigrid varit hos mig. Vi har bakat och haft det mys. Berättar mer om det imorgon för nu vill jag sova. Trött som in i bomben. Hur det nu funkar vet jag inte men skit samma.

//Juuuss

Romeo must die before the ending


Stay

Kom hem från stan nyss och ingen Sinnes never sleep låg det i brevlådan idag heller. Jag är riktigt arg nu. Ska aldrig mer köpa något på megastore. Man får ju inte det när man ska. Jag som tänkte att jag och Sigge skulle lyssna på den när vi bakade imorgon. Men nejdå!
Jag har haft en relativt fin dag ändå. Var hos optikern på synundersökning och valde ett par nya glasögon och drog sedan till skolan för att ha mediekommunikation. Mamma och pappa var lite sega på att hämta mig så jag hängde hos moster Ida i hela tre timmar (tror det var det) på make up store. Hon bjöd mig på fika på Zeke's och så sminkade hon mig lite. Slänger upp en bild snart eller två. När vi kom hem var det regnbåge så jag skyndade mig in och hämtade kameran och knäppte några bilder.

//Juuuss

Sing for me

Kom hem för cirka 30 minuter sedan och sitter nu och följer uppdateringen om Ryan Key's faster/moster. Hennes kamp mot cancern är snart över. När vi hade engelska och höll på att diskuterna James Joyce satt jag med twitter uppe och blev helt tårögd när jag läste Joel Maddens tweet till Ryan och det han skrev tillbaka. Jag tog mig samman och lyckades genomföra redovisningen men det var lite tufft. Nu ska jag lyssna på sing for me och göra läxor.

//Juuuss

Call me hopeless, but not romantic

Har samhällskunskap men är klar med det vi ska göra så jag tänker ta vara på tiden och jobba lite på engelskan, kommer nog inte orka göra den när jag kommer hem. Lyssnar på Mayday Parades nya skiva, den är riktigt bra. Specielt Everything's an illusion, extremt fin låt. Ska köpa den om jag hittar någonstans den säljs. Tänker inte köpa något från megastore fler gånger i alla fall.
Happy endings are stories that haven't ended yet.
//Juuuss

That's not nice, not nice at all

Min skiva kom inte idag heller, och jag vet varför. Den är inte ens skickad än! Fick orderbekräftelse för en timme sedan, där stod det att orderdatumet är 4/10. Vilket är idag. Men jag beställde den för två dagar sedan. Vad i helvete!? Så detta betyder att den inte komma komma imorgon heller. Suck. JAG VILL HA MIN SKIVA! NU. Jepp så bra humör är jag på nu. Tack för mig, nu ska jag dricka lite oboj och sedan sova.
//Juuuss

You don't get lucky twice

På LBS när det är kanelbullensdag får man kanelbullar. Gott! Så mysiga är vi. Förra året var de dock äckliga och smakade målarfärg. Inte okej. När jag kommer hem vill jag att det ska ligga ett paket till mig i köket om inte blir jag lite småsur och det vill vi inte. Just nu sitter jag i kära gamla 101:an och har webbdesign. Men snart, om typ en halvtimme slutar vi och då ska jag gå och umgås med Malin när hon jobbar och tvingar folk att skriva deras drömmar på post-its. Först ska jag lyssna på mayday parade och inte göra det jag borde utan istället skriva på min engelskaanalyssak.

NNNNNNNNNNNN

Har textkommunikation och vi ska intervjua varandra, jag ska skriva mitt syfte med intervjun och så behöver jag ju såklart lite frågor att ställa också. Jag och Milla har en väldigt fin konversation på twitter, den är egentligen väldigt meningslös men fin. Jag är hungrig och har svårt att koncentrera mig på det jag ska göra. Så, jag gör de senare. Nu tänker jag hänga lite till på twitter och ha det trevligt.
//Juuuss

When we were younger

Bea sitter och lyssnar på Sinners never sleep och försöker få mig att lyssna. Men jag ska inte, jag ska vänta tills jag har skivan i handen. Då jävlarihavet ska jag lyssna! Och då ska ni även få veta vad jag tycker. Jag vill bara åka hem just nu så jag kan ta posten och se om det finns ett paket till mig där. Man kanske ska se om man kan ta bussen halv tre och vara lite busig. Projekt och Företagande är ju ändå så fruktansvärt meningslöst. Var på pressbyrån och köpte rocksound och hämtade tågbiljetter på lunchen. Göteborg here we come!

//Juuuss

My top 25

Mycket Yellowcard var det här ja. Inte för att jag har något emot det.
//Juuuss

All the right moves

Beställde precis You me at six nya skiva på megastore.se, hoppas den kommer imorgon. Det stod faktiskt "Levereras på releasedagen" och det är ju imorgon och jag beställde den innan klockan fyra så det är inte helt omöjligt. Fast jag dör inte om den kommer en dag sent. Men det hade varit gött om den kom imorgon dock.
Nu ska jag spela lite piano och sedan plugga glosor. Glömde mitt block i skolan så jag måste sitta och översätta alla orden igen, lite drygt men jag får skylla mig själv. Måste berätta att de säljer Panic! at the discos första skiva för endast femton kronor på megastore. Helt sjukt. Det borde inte ens vara möjligt.
//Juuuss

I wanna live not just survive

Kom på att jag borde blogga. Imorse vaknade jag hemma hos Bea på en luftmadrass och kände på utvilad. Nu är jag dock hur trött som helst och vill inte annat än sova. Om jag sover nu så kommer jag vakna halv sju imorgon och det vill jag helst inte. Igår firade vi att Milla fyllt arton med lite mys hemma hos henne. Vi gjorde tacos och efter det bakade Elin äppelpaj, orkade inte äta så mycket av den för jag var så mätt men den var jättegod.
Om en timme ska The dead famous ha en liten twitcam och senare ikväll blir det brittisk radio för att höra en intervju med you me at six. Jag måste helt enkelt hålla mig vaken ett tag till.

//Juuuss

RSS 2.0