Then I'll be another memory

Snart jag jag bege mig ner till byn för min pianolektion. Just nu lyssnar jag på My chemical romance på hög volym och sjunger med för full hals. Stannade hemma idag från skolan eftersom det inte var lönt att åka in till stan för en lektion. Men tydligen så har de flyttat våra neturkunskapslektioner till torsdagar tills de har hittat en ny lärare. Vår rektor tyckte det var en bra idé att alla treor ska ha lektionen samtidigt i matsalen på läxstugan. Det tycker inte vi dock. Men nu har vi en håltimme på två timmar varje måndag och vissa elever har andra lektioner samtidigt som det är naturkunskap. Hur tänkte han där?! Förmodligen tänkte han inte alls. Precis som det brukar vara på LBS. Suck.

I will stand on my own, two feet

Idag har varit en mindre bra dag. Provet i psykoligi var hemskt jag blir förvånad om jag blir godkänd för det gick inte bra alls. Det som gör dagen ytterligare lite sämre än att KB hallen i Köpenhamn brunnit ner. Jag såg Paramore, You me at six, Paper route och Now now every children där i december 2009. Det var den bästa konsert jag varit på fram tills för en månad sedan. Yellowcard tog över förstaplatsen efter deras konsert på vega. Finns inte något jag kan göra åt saken men det gör mig ledsen.
Det som är kvar av dagen ska jag spendera vid pianot och övasönder. Har inte spelat på två veckor nu så det behövs verkligen. Wish me luck!

//Juuuss

Live, breathe, build, believe

Är så fruktansvärt trött. Milla tittade på mig besperat och sa "Josefin, ge mig en kram" nyss det var lite fint faktiskt. Nu borde göra det vi ska dock. Det vill säga svara på en massa frågor om EU, men jag är för trött för det. Men jag måste, så vi hörs senare idag. Kanske.
//Juuuss

I can't hate the ones who made me

Försöker plugga men är hur trött som helst, det går bara inte. I am on the edge off a mental breakdown. Ska se om jag kan hitta någon glass, tyvärr tror jag inte vi har någon. Vilket gör mig lite ledsen. Ska försöka lära mig en massa olika försvarsmekanismer nu sen tänker jag fanemig inte göra något alls. Sätter på Yellowcards dvd och läser kapitel ett i psykologiboken tretton gånger om jag orkar. Vill ha bra betyg så jag tänker tvinga mig själv att läsa skiten. Nu vet ni det.

//Juuuss

Don't just think about it

Tittar på Josh Franceschis ustream. Han håller på att spela in b-sides hemma hos någon random snubbe. Och jag tror han är lite full haha. Nu helt plötsligt antar jag att de skulle gå och köpa mer öl, and he is now gone. Men det var nog lika bra för jag måste sova snart, eller nu för att vara exakt. Det har varit en fin kväll. Först Twin atlantic ustream och sedan Josh. Jag måste säga att det var roligast att titta på Josh, jag tror han förstörde min hörsel lite när han sjöng (skrek) men det gör inget. Som tur är han jag få lite läxor gjorda innan ikväll så jag är inte helt efter när det gäller saker och ting. Påbörjade min fina hemsida om Yellowcard och läste lite i psykologiboken. Bjuder på en bild på Josh och med den säger jag god natt!//Juuuss

Fy för glosor

Försöker fokusera på mina dumma glosor men det går inte alls bra. Bara jag tittar på blocket vill jag kasta ut det genom fönstret och aldrig mer se det igen. Jag tänker faktiskt skita i dem, det får gå bäst det vill imorgon. Istället ska jag skriva klart min projektplan och läsa lite psykologi. Det känns mycket bättre än några idiotiska glosor.

//Juuuss

Once we were children

Nu orkar jag inte vara duktig mer idag. Har har lyckats få ihop hela 131 glosor att lära mig tills på måndag. Morgondagen lär bli lagom kul. Men nu ska jag inte tänka på det mer idag, det får bli mitt problem imorgon istället. Idag har jag endast pluggat och så har jag övningskört en liten runda. Övade på start i backe och körde en liten runda i byn. Och jag måste faktiskt få lov att säga att det gick riktigt bra.Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en myskväll hemma hos Emmy med Ebba och Hanna. Senaste gången jag träffade dem var....jag vet faktiskt inte riktigt. Träffade i alla fall Hanna när vi såg Yellowcard men det är ju snart en månad sedan. Fy vad hemskt fort tiden går. Jag väntade på den dagen i fem år och nu har den varit. Det var fem långa år och nu springer tiden iväg som bara den. Det är inte rättvist.

//Juuuss

Forget what you believe in


Moonlit sailor

Skriver på min projektplan och lyssnar på Moonlit Sailor. Hur mysigt som helst faktiskt. Ni borde göra detsamma, fast kanske inte ändå. Men i alla fall få tror jag att jag snart är klar med projektplanen, måste bara utveckla lite mer. Det som jag alltid har problem med eftersom jag tycker om att vara kortfattad. Skit också! Får se hur det går, men jag hoppas det blir bra.

//Juuuss

Milá fyller arton!

Sitter i matsalen men Elin, Sigrid och Milla. Idag fyller Milla hela arton år, det firar vi med att äta kakor och dricka mjölk. Desstom så lyssnar vi på you me at six foo fighters medely coversak. Den är så sjukt bra så jag ska faktiskt lägga upp den här.//Juuuss

I'm stuck out here and the world forgot

Studiedag idag. Jag har hunnit göra ganska mycket på min folder i Indesign och så har jag börjat skriva på min faktaartikel, dock bara en mening men mer ska det bli. När jag hade gått upp skrev jag en lista på allt jag måste göra idag. Den blev lång, ska försöka göra klart det viktigaste. Det vill säga faktaartikeln för den ska in först. Det andra får komma efter det. Hade velat baka men det har jag inte tid till. Ni får ha en bra dag så ska jag göra mitt bästa med alla läxor.

//Juuuss

I've got things to do

Pluggar engelska och lyssnar på musik. Jag har cirka 35-40 glosor att plugga på tills imorgon. Kan de redan ganska bra så det ska nog inte vara några problem. Syster min ringde nyss. Hon kommer hit om en stund för att packa och så. Jag tror jag ska bära in vinterskorna från garaget. Jag vill börja använda mina kängor, och så vill kanske syrran ha med sig några skor upp till Göteborg. Vem vet. I mitt horoskop stode det att jag skulle vara produktiv idag. Och jag kan ju faktiskt meddela att det stämmer bra än sålänge. Jag måste vara produktiv så egentligen har jag inget val.

//Juuuss

You never got to have

Tänkte faktiskt strunta i att blogga idag. Men eftersom jag behöver något att sysselsätta mig med så gör jag helt enkelt det i alla fall. Dock har jag inget att säga så jag kommer bara snacka massa strunt. Om jag nu ens gör det. Kommer inte på ett skvatt att skriva. Jag borde jobba i Indesign men jag känner inte alls för det. Nej, nu skiter jag i detta.

//Juuuss

I don't know what I believe in

Har varit hemma i cirka en timme. Trodde jag skulle vara hemma vid ett men det blev inte så. Pappa kunde inte hämta mig så jag fick sitta nere hos mamma. Hade tänka att jag skulle hinna baka en kladdkaka innan min pianolektion men jag får göra det efter istället. Nu måste jag fila naglarna, de har blivit långa som bara den. Inte bra, inte bra.

//Juuuss

This is your sure shot, don't miss

God morgon folket. Jag sitter och äter frukost och skriver på min textkommunikation. Jag är så fruktansvärt trött, men jag lyckades ta mig ur sängen, efter att ha somnat om två gånger. För den som vill veta så jag har hicka. Idag slutar vi tidigt tack och lov. Orkar inte en dag till med att komma hem halv sex. Nu måste jag lägga på ett kol så jag hinner med tåget. Som jag för övrigt vet är sent. Trafikverket.se har informerat mig om detta. Det kan tydligen inte vara i tid en endaste gång.

//Juuuss

And if you get to heaven

Håller på med lite läxor en fin kväll som denna. Den är fin om man bortser från läxorna. För den som vill veta vad det är jag har problem med så kan ni ju titta och se för er själva. Det är så fult att man blir mörkrädd. Så illa är det faktiskt. Hon ska få lite mer slingor och så kan hon ju inte vara utan ögonfransar. Jag hoppas på att jag aldrig ska behöva göra något liknande någonsin igen. Jag kan inte rita så snälla skona mig! Jag ger upp för ikväll och ger mig på att söka fakta till min faktaartikel. Jag kommer i alla fall framåt och det är ju alltid något.//Juuuss

Be Strong Believe

Idag är det tio år sedan terror attentatet i USA. På grund utav det ska jag lyssna på Yellowcards låt Believe hela dagen. Men innan jag kan göra det ska jag klä på mig och...wait for it...köra ner till byn. Mamma ska till mormor och prova kläder till modevisningen på tisdag. Igår kom jag på den brillianta ideén att jag kunde övningsköra dit och hem. Vi ska köra om en kvart så måste skynda mig nu. #BeStrongBelieve
//Juuuss

I could try and pretend

Godmorgon på er! Jag sitter här och är sur över att det är något som är fel med tumblr. Av någon anledning kan jag inte logga in och det har varit så sedan igår. Jag loggar aldrig ut så jag behöver inte logga in när jag går in på sidan men igår kom jag till startsidan men jag tänkte inte mer på det. Skrev in mail och lösen och tryckte log in. Men det som hände då var att jag kom tillbaka till startsidan igen. Och det har hänt nu ungefär 50 gånger. Snacka om att jag är sur nu!
Nog om det. Idag var det meningen att jag skulle umgås med min kära vänner men eftersim jag är sjuk har jag bestämmt mig för att stanna hemma. Jag tror inte bastning och förkylning fungerar så bra ihop och jag är inte villig till att prova.

//Juuuss

Sifgisk (Josefin och Sigrid) (Y)(Y)

HAJ! Pizzamaking var inte min grej alltså... Men jag är bättre på att hoppa! Let's get tacos! Alejandro! Ai ai ai! / Seeejgrejd
Vi leker på mediekommunikationen och gör inte det vi ska. Men vi har så kul så. Vi (Sifgisk) Spelar Off the rails och larvar oss. Och så vill vi ha tacos.
//Juuuss

California here we come

Var hemma från skolan igår vilket jag är även idag. Jag har bädat ner mig i mamma och pappas säng och tänker titta på OC hela dagen. Min hals är helt död så jag ska snart gå och fixa en kopp te. Mycket mer än så har jag inte att säga idag.

//Juuuss

Only the brave die free

Lyssnar på Kids in glass houses och skriver en notis, just nu har vi textkommunikation i sal 204. Min nyhetsartikel är klar men nu ska vi göra om dem till notiser på cirka 40 ord. Så kul har vi idag. Efter detta ska vi ha lite svenska innan lunchen. Helst hade jag hoppat över det och haft lunch direkt, men tyvärr fungerar det inte så. Det luktar kompost här, inte så värst bra precis. Banafshe öppnade dörren och nu luktar här inte gott. Usch för kompostlukt i klassrummet.

//Juuuss

You don't have to worry

Känner mig lite hängig idag, har ont i halsen och är nog påväg att bli sjuk. Det är konstigt att jag har klarat mig så länge, brukar alltid bli sjuk första veckan tillbaka i skolan, men antar att det är dags nu. Hoppades på att slippa det men tydligen gick inte det.
Just nu sitter jag och har ångest över det hemska projektarbetet, dessto mer jag tänker ju värre blir det. Det går så bra för mig just nu! (Enorm ironi.) Tänker bädda ner mig i sängen och vänta på att middagen ska bli klar. Fy för detta.

//Juuuss

Don't tell me I don't know

Jag kan glatt meddela att min potatisgratäng blev hur bra som helst. Trodde att det skulle gå åt helvete med det gjorde det inte till min stora glädje. Idag ska jag göra lite läxor, är snart klar med projekt och företagande så jag ska ge mig på min nyhetsartikel till textkommunikationen och fixa lite bilder till min hemsida som ska göras på webbdesigen på tisdag. Undertiden som jag göra allt detta ska jag titta på friidrott. Om en timme är det herrarnas trestegsfinal med Christian Olsson. Det får man ju inte missa. Ni får ha en bra söndag, nu ska jag parkara mig i soffan största delen utav dagen.

//Juuuss

Ohno!

Hemma själv och ska laga middag till mig nu. Mamma köpte potatis så jag ska göra potatisgratäng. Det kan bli intressant eftersom jag aldrig har gjort det innan. I'll let you know how it goes. (I will fail) Haha

//Juuuss

Words, hands, hearts

Här kommer bilder!

LP han studerade publiken innan konserten.


Jag har fler men det får räcka. Don't steal people!

//Juuuss

Stay awake

Försöker göra läxor men jag blir frestad att göra annat som är roligare hela tiden. Jobbade lite på tracing uppgiften i medieproduktion men det såg så hemskt ut att jag stängde ner skiten för jag inte vill se den. Så fult blir det. Funderar på att göra projekt och företagandemojset men det känns inte lönt att börja för min moster kommer snart hit. Jag ska hjälpa henne med att nåla lite. Nu ska jag starta tv:n och titta på damernas höjdfinal. Ikväll var det meningen att vi skulle till farmor och farmar för farmor fyller 66år men eftersom jag är så bra på att övertala mamma får jag stanna hemma. Det känns väldigt mycket roligare faktiskt. Så ikväll ska jag titta på OC och äta en stor skål glass.

//Juuuss

We're cool like that

Vi ska bege oss mot matsalen och träffa/titta på vår nya rektor om tio minuter. Jag och Milla sitter på twitter/tumblr och flummar i stället för att göra det vi ska. Allt är precis som vanligt på LBS. Idag slutar vi redan tjugo i tolv vilket betyder att så fort jag kommer hem ska jag starta tv:n och titta på friidrott. Någon som är förvånad? Nej, jag tror inte det. Jag gick upp halv fyra i dag för att se damernas höjdkval och herrarnas längdkval så jag är lagom trött nu. Får nog ta en lite tupplur framför OC innan pianot.

//Juuuss

RSS 2.0