Lemon, lemon

Kom precis hem från byn. Jag och pappsen var och handlade lite tills ikväll. The old gang från grundskolan ska ha en liten grillkväll och efter det ska jag sova hos Hanna. Men nu ska jag fota en citron!
//Juuuss

HAPPY

Jag har varit lite inaktiv de senaste dagarna. Men bryr jag mig om det? Nepps. Jobbet tar upp halva dagarna och så är det ju EM i friidrott. Men jag borde ju kanske skriva vad som gjorde mig något så fruktansvärt hemskt jälva glad för två dagar sedan.  Mitt kära favoritband som jag lyssnar på nästan varje dag är snart tillbaka. Källorna till detta? absolutepunk.net är min bibel. De har dock inte gått ut med det officiellt. But, it's happening. En säker källa hade sagt till en annan musiksida att det var pågång. Och Lp är inte Adam Lamberts trummis längre. Ryan var på ett viktigt möte härom dagen. Med mera, med mera!
//Juuuss

Rock on!

Tänkte bara tipsa om den bästa radio kanalen som finns. Om om gillar samma musik som jag såklart. idobiradio.com
Idag kom pappsen hem från England. Jag fick en foto tidning som jag snart ska sätta mig och läsa. Men först slänger jag upp två bild från i fredags (tror jag) och en gammal.
Syrran 223 månader
Syrran 7 månader
//Juuuss

Målning på gång

Jag har nyss tvättat min tv-bänk, fick ett litet ryck om att måla den vit. Så nu står den i uterummet och torkar. Under tiden tänkte jag sätta mig i soffan och se på lite Hp och halvblodsprinsen. Tar nog fram chipsen som inte blev uppätna igår. Imorgon blir det jobb igen.
//Juuuss

YES!

Snart en vecka av jobb avklarad! Bara en dag kvar nu och det känns enormt skönt. Efter jobbet drar vi en runda till Ikea. Jag hoppas på att det ska finnas en william shakespeare bokhylla kvar. Tror inte det men jag hoppas. Så håll tummarna till mig. Nu ska jag hjälpa pappa med maten.
//Juuuss

Stay with me


Give me tharapy

Idag fanns det inte mycket att göra på jobbet. Till slut fick jag sätta mig med en bok och läsa. Tänka sig. Jag tjänade 100kr medans jag satt och läste. Det är inte dåligt det! Sedan jag kom hem vid halv tre har jag redigerat några bilder och läst dagens tidning. Nu lyssnar jag på All time lows straight to dvd. Och tro det eller ej, men det är en skiva. Skivan som tillhör deras dvd med samma namn. Ett smakprov kanske? Klart ni ska ha det!

Books, Books and Books

Första dagen på jobbet avklarad. Den var helt okej, tiden gick fort. Hoppas den gör det imorgon med. Nu känner jag mig trött och pallar inte göra så mycket. Man är inte direkt van vid att gå upp klockan sju. De tre kommande veckorna ska jag varje morgon gå till posten, vattna blommor, sätta tillbaka böcker, sätta lappar på böcker, låna ut böcker. Det kommer bli mycket böcker. Och nu ska jag sätta mig och läsa en bok. Blir inga bilder i dag. Får se när de kommer upp. I alla fall denna veckan.
//Juuuss

Inge mer lov...

Det lider mot söndagkväll och jag ska snart hoppa in i duschen. Jag kom nyss hem från stugan, och känner verkligen inte för att jobba imorgon. Men det är ett måste så jag får dra mig till biblan halv nio med tre veckors arbete framför mig. 4000 för mödan är det nog värt.
Igår cyklade jag och mamma ner till stranden och självklart fotade jag. Lägger upp bilderna när jag kommit hem imorgon.
//Juuuss

In music we trust

Denna fredagkväll spenderas framför tv och friidrott står på programet. Om en timme är det Bolt vs. Powell. Såklart hoppas jag Bolt vinner. Och ett nytt världsrekord hade ju inte varit helt fel en dag som denna. Men det tror jag inte. Fast det är bara till att vänta och se.
Dagen har varit bra och lugn. Badat lite och upptäckt ny musik genom en blogg. Laddade ner ett album som var gratis och det visade sig vara riktigt bra. Bandet heter Canterbury och albumet Thank You. Finns på derashemsida för nedladdning om ni är sugna.
Nu blir det äppelpaj
//Juuuss

Ohyeah, ohyeah, ohyeah!

Jag tror inte jag har varit lyckligare än precis just nu. Hela mitt liv kretsar nu kring 6 oktober. Och ja, jag vet, jag är besatt. Men jävlar asså! Bättre kan det ju knappast bli. Nyss undrarde mina föräldrar vad fasiken jag och min syster höll på med. Vi stod inne på mitt rum, skrek, skrattade och gjorde highfive. Borde kanske skriva vad det hela handlar om? Drumroll!............ Kids In Glass Houses är förband till You Me At Six i Köpenhamn. There you have it. Nu ska jag läsa lite till. Och kanske kan jag lugna mig lite.

//Juuuss

Aj aj!

Helsike vad det gör ont på mina lår! Spenderade dagen med Sigge och Bea på stranden i Åhus igår. Jag brände mig ganska rejält på benen. Som tur är har det röda lagt sig och nu är jag mest brun. Men det betyder inte att det inte gör ont. För det gör det! Dessutom ska vi nog åka till Furuboda imorgon. Nu ska jag sätta mig och läsa med lite musik på.

//Juuuss

MERA JAAAA!

6 oktober, lilla vega, Köpenhamn, Danmark

You me at six

Ops!

Skulle precis börja skriva ett inlägg för 10 minuter sedan. Men hoppsan så upptäcker jag en fästing på benet! Aldrig haft någon i mitt 17åriga liv fören nu. Det var nog på grund av foto rundan i skogen igår. Men i alla fall så är den nu borta. Tur att mamma min har långa naglar ;)
   Nu ska jag försöka fixa mitt hår så jag kan åka ner till biblan. Jag måste ha några böcker att läsa.

//Juuuss


JAAAA!

Jag är lycklig och blastar You me at six i värmen! Nu kan jag knappt vänta på att det ska bli Oktober och ymas står på scen i Danmark. Det som gör det ännu bättre är att nästa år är det Sveriges tur. Gissa om att jag ska gå på båda konserterna!

Nu ska jag käka glass
//Juuuss

På äventyr med Bea


//Juuuss

thanx!

Jag är ganska irriterad nu. Men det är bara att ta nya tag och leva med det. Väntar på att klockan ska bli halv 12 så mamma kan köra mig till bussen. Tiden går sakta idag. Kunde sovit till tio men nej nej. Tack vare att vissa inte kan bestämma sig så gick jag upp klockan åtta, helt i onödan. Nu ska jag äta upp mina kalaspuffar.

//Juuuss


Borta igen

Tiden går fort. Jag börjar jobba om lite mer än en vecka. Sedan är det inte mycket kvar av lovet. det är sorligt men det känns bra på något sätt. Känner mig lite tveksam vad det gäller LBS nya lokaler, men vi får väl se hur det blir. Bra hoppas jag.
   Nu har jag precis packat väskan för att spendera en natt hos Bea i Bjärlöv. Imorn kväll ska vi till Kristianstadsdagarna och på söndag bär det av till Milla för en photoshoot. I min väska ligger nu alla klänningar jag äger och några kjolar. Snart blir det sängen för jag ska upp vid 08:00. Jag ska åka med moster och familj eftersom de ska till stugan och på vägen släpper de av mig hos trice.

/Juuuss

Mycket, mycket, mycket

Igår kom jag hem efter två dagar i morfarssommarstuga med Emmy, Ebba och Hanna. Lägger kanske upp bilder, får se. Orkar inte slösa tid med att sitta vid datorn när det är fint väder. Dessutom har jag inte varait hemma så värst mycket. Jag sov hos Hanna lördag till söndag och sedan for vi till stugan i måndags. Innan dess var jag hos tandläkaren och bytte båge. Nästa gång jag ska dit (17 sep) sätter de in tandställningen där uppe med.
   Idag är det mammas födelsedag så ikväll ska vi ha gäster. Torsdag blir ledig och på fredag ska jag på astmaundersökning. Och på lördag kör vi nog till stugan när syrran har jobbat.

Nu ska jag städa
//Juuuss

Sleepy? Oh yeahs!

Sitter hemma hos Hanna och ska snart sova lite. Jag har precis blivit tvingad till att genomlida hanna montana filmen. Det var inte kul! Nu måste jag sova. Det har varit en lång dag. Mycket har blivit gjort, och inget har blivit gjort.

//Juuuss

in the waiting zone

Väntar på att mamma och syrran ska komma hem så vi kan äta. Sitter här och käkar chis. Inte bra! Hoppas de kommer innan jag svälter. Ska sätta mig i solen igen med lite musik i öronen. Kids in glass houses och you me at six.

//Juuuss

Inte snällt alls!

Som vanligt sitter jag och läser musiknyheter på absolutepunk och såg något hemskt. Bassisten i Madina Lake har blivit misshandlad när han skulle gå och möta en kompis. Han hade tydligen sett en man som misshandlade sin fru och grep in för att hjälpa henne. Men mannen slog till honom bakifrån och misshandlade honom något så fruktansvärt. Han och hans fru lämnade honom på gatan medvetslös. Nu ligger han på sjukhus med halva skallbenet borttaget. De väntar just nu på att hjärnans svulnad ska gå ner. 
  
Hoppas han blir bra igen!  
//Juuuss

Here we go

Är i köket och ska snart fixa lite mat innan mamma kör ner mig till tåget. Jag, syrran och Emmy ska åka till Lund. Vi ska köpa present till mamma och så vill jag ha en liten sommarklänning. Helst ska den vara grön, men jag är öppen för förslag! 
   De senaste dagarna har jag varit hemma själv och bara tagit det lugnt. Jag har inte haft någon ork till att starta datorn vilket känns nästan lite skönt. Därför har det inte blivit mycket uppdatering. Men antar att jag måste lägga upp bilder på mina och Emmys cupcakes vi gjorde i onsdags. Gör npg det ikväll när jag är hemma igen.

//Juuuss

RSS 2.0