I keep my friends so close...

...and you ever closer.
Lyssnar på YMAS och tittar på tv. Men nu måste jag ta mig något att äta. Det är inte bra att man tittar på ett program om kakor när man är hungrig. Det sämsta som kunde hända idag har redan hunnit inträffa. Alla mina bilder till bildrepotaget i foto B är borta. Jag hittar inte dem på någon av datorerna, kameran eller på min externa hårddisk. Ajaj!
//Juuuss

New Panic! in march =)

Idag har jag suttit/legat i soffan sedan jag gick upp vid tiotiden. Nu planerar jag att äta lite kräm och åter igen sätta mig i soffan, i hopp om att min hals ska bli bättre.
//Juuuss

In the sound of silence

Nu är jag hemma efter en dag på kulturhuset och en liten runda på byn. Konserten gick bra, för min del. För en gångs skull var det syrran som gjorde fel och inte jag. Jag är stolt! Jag slänger upp bilder när jag fått dem av Axel. Imorgon tänkte jag att jag ska ladda upp videon på youtube. Mamma min filmade. Och så gör en liten sak dagen ännu bättre. Jag fick MVG på båda mina engelska uppsatser. Snacka om att jag är glad. Nu fattas bara en sak för den bästa dagen. Men jag ska sluta tjata om dem så ja. Hej då!
//Juuuss

In a winter wonderland

Bara för den blev fin.

Make me something

Lördag. Jag lyssnar på Relient K och tittar på syrran när hon gör örhängen. Så jag tycker ni ska gå in på modeverkstan imorn och köpa ett par. Nu ska jag spela piano, och vänta på att mamma och pappa kommer hem från stan. De har köpt et kjol till mig som jag ska ha på mig på konserten. Hoppas att den passar nu bara. Haha. Igår var sista dagen på praktiken på vi 2. Mitt uppdrag för dagen blev att agera fotograf på invigningen, eftersom företaget är nytt. Eller ja, två gamla som blivit ett. Om jag inte skriver mer innan imorgon. Wish me luck!

//Juuuss

Thank you, ashole.

Det känns ju bra att man gått och blivit sjuk inför konserten på söndag. Men det känns bra att jag stannade hemma ikväll. Skulle egentligen åkt till stan snart men jag och Milla bestämmde oss för att stanna hemma. Eftersom det knappt skulle vara lönt att åka dit. Vi ska nog ses på onsdag istället. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ringa Milla. Telefon dejt, haha. Sätter nog på Yellowcard dvdn också. Ni ska batr veta vad jag hoppas att en dag snart upptäcka att de kommer hit. Jag lever för det just nu.

//Juuuss

Start living in the snow

Jag sitter hemma vid köksbordet och har nyss ätit lite glass. Nu ska jag sätta mig vid pianot i en timme och nöta inför söndag. Så ni kan ju kolla in en ganska så awesome video. Jag önskar jag kunde vara över allt på alla konserter. Fast det går ju tyvärr inte, och det gör mig lite ledsen för att vara helt ärlig. Men det kan ni nog räkna ut rätt lätt. It's my passion, it's what i live for. Typ...nästan. haha. Jag vill flytta. Till England och London. Jag tror jag hade kunnat vara/bli riktigt jävla lycklig där. Men det är bara en dröm än så länge. Som jag hoppas blir verklighet inom det snaraste.
//Juuuss

Cut the strings

På praktiken idag fick jag designa en logga till ett företag i Broby, hoppas de gillar den. Jag börjar få lite mer fira händer med det jag gör. Det känns bra. Nu ska jag lyssna på musik framför kaminen. Min dagliga lilla rutin innan middagen.

//Juuuss


Let is snow...Let it reindeer

Loggade in på min spotify och tittar i people listan till höger. Ser en typ som jag inte har en aning om vem är, haha. Det är nog någon som lagt till sig själv när jag var inloggad hemma hos hanna i lördags kväll. Undrar vem det kan vara. Står liksom användarnamnet på spotify och inte facebook namnet. Feel free to speak out. Haha.
   Anledningen till jag loggade in på spotify var för att jag ville lyssna på Renliant Ks julskiva Let it snow baby...let it reindeer. Riktigt bra. Det var syrran som hittade den förra julen. Ni borde i alla fall lyssna på den och se vad ni tycker. Nu ska jag äta en pepparkaka och mysa vid kaminen.//Juuuss

You've got sadness twisted up with jealousy

Jag hatar när rubriken inte får plats och hamnar ovanpå bilden. Men jag orkar inte bry mig om det. Just nu sitter jag och pratar med Milla i väntan på att middagen ska bli klar. Dagen har varit bra började med det strömavbrott på praktiken för de skulle flytta nått elskåp, sen spenderade jag en timme på musikskolan. På söndag är det den årliga konserten på kulturhuset. Det ni. Första gången jag ska spela piano där och inte sjunga. Så nu är det upp till bevis.

//Juuuss

Desperation Kills

Känner mig allmänt seg. Jag kom hem från Hanna vid två snåret och somnade kanske vid tre och som gräddet på moset sov jag till halv tolv. Jag har fixat till min ram med konsertbiljetter och tittat på slutet av Harry Potter och de vises sten. Den gick på femman när jag åt frukost, men jag blev lite sur över att den var dubbad på svenska. Fast det funkade trots det. Nu ska jag sätta mig och läsa en bok (och lyssna på yellowcard).

//Juuuss

Dressed up as my self

Spränger högtalarna och gör mamma lite smått sur medas jag lyssnar på All time low och gör mig redo för att åka hem till Hanna. Var nyss i syrrans gradrob och snoka lite. Ibland är det bra att hon inte är hemma. haha. Så nu har jag en snygg outfit och är redo för allt. Eller nått i den stilen.

Together will move on,
just don't turn around,
let the walls break down.

//Juuuss

Can you hear the crowd? They all go wild...

...For you and your denial.
There watching you break down.
Hate me all you want I'll be okey
I'm half the world away
I'm letting you go now

Så mycket blev det av mitt bloggande igår. Haha, precis som vanligt. Men jag hade inte tid att göra det, faktiskt. Jag fick hjälpa syrran med projektarbetet eftersom det var massor att göra innan öppet hus idag. Som jag snart ska bege mig till. Jag har fått uppdrag om att fota. Men nu måste jag sminka mig och fixa håret lite innan vi sticker. Så ha en bra lördag så hörs vi kanske senare. Men lite bilder om vi har tur.

//Juuuss

Hate me all you want

Jag skrev precis ett långt och fint inlägg och tryckte på spara & publicera. Så slutade internet funka och allt försvann bara poff. Sånt stör mig väldigt mycket. Men i alla fall så har jag färgat håret idag. Det blev lite brunröttlila kan man säga. Man vet aldrig riktigt hur det blir med mitt hår. Jag har ju många gamla färgrester kvar. Men jag gillar överraskningen man får varje gång, haha. Nu ska jag i alla fall sätta mig vid kaminen och läsa fototidningarna jag lånade från biblioteket idag. Hoppas det står om något jätte bra objektiv jag kan köpa. Jag vill gärna ha ett nytt. Imorgon ska jag försöka få upp en bild på håret. Men det får gå som det går med det. Det brukar ju oftast inte bli av. Lat är jag. Men det tycker jag man kan få vara ibland. Fast i mitt fall för det mesta. Och bara så ni vet kommer nästan alla rubriker vara från Yellowcards nya låt framöver. Om ni skulle undra var de kommer ifrån det vill säga. Den förra var dock från Paramores Playing God. God natt och hej!

//Juuuss

I'll point you to the mirror

Först vill jag meddela att min syster hennes pojkvän klarade uppkörningen så nu får se köra bil hur mycket de vill. Syrran firade med att köra hem till Tuva (hon är där just nu) och Axel körde en runda bara för att. Nu har jag skrivit ut loggan till syrrans uf företag och ska snart sätta mig och spela lite sims. Haha. Men först, ska jag kolla på Paramores nya musikvideo till Playing God. Om pappa kan sluta lyssna på Pretty Maids någon gång det vill säga.
   Men jag är i alla fall glad på grund av bland annat Yellowcard, The blackout, syrrans körkort, min sovmorgon och ledighet imorgon och fredag. På fredag ska jag ju även se den nya Harry Potter filmen.

I just pledged

Jag har precis Pledgat (haha, det låter så dumt) efter the blackouts nya skiva. Jag får den hem i min brevlåda signerad när skivan är klar. Den håller på att spelas in nu. Detta kalaset kostade mig 200kr. Med frakt. Inte illa det! Jag kan knappt vänta tills jag har den i min hand. Vilket blir nån gång nästa år, typ mars april kanske. Typ samtidigt som Yellowcards och All time low's nya skiva. Och om jag inte har fel för mig håller ju the used på med sitt nya album också. Ihhhhh! Vad jag längtar till våren nu!

//Juuuss


When your through thinking, say yes

Jag sitter hemma i vardagsrummet och är allmänt seg. Jag är inte van vid att gå upp hvalv sju. Men på torsdag får jag sova länge igen. Jag längtar tills dess. Nu ska jag lyssna på Yellowcard och halvsova. Innan jag ska sova på riktigt.
//Juuuss

For you and your denial

Dagen jag har längtat efter sedan april 2008 är här. Se för er själva käraste. Tänk er hur glad jag är just nu. Fast det går nog inte. Jag dog lite.
//Juuuss

I'm in my heaven, so don't wake me

Om tolv timar står Yellowcard på scen igen för första gången sedan december 2007. Jag önskar jah kunnde vara där, buin my mind I am on my way. Fast i verkligheten sitter jag hemma i soffan och sjunger med till deras live dvd. Så nu ska jag starta min dvd och poppa lite popcorn. Dessutom ska jag hoppas på att jag på något magiskt sätt hamnar i USA när dvd startas.
//Juuuss

Ny länk

Har laggt till en ny länk, bland länkarna. Kolla in min systers blogg till hennes projektarbete, dock är det jag som designat den.

//Juuuss

Lilli rose eat your heart out

Jag befinner mig hemma i min soffa och har precis satt ihop ett litet bildspel. Det blev fint, musiken till är blev Kids in glass houses låt Lilli Rose. Får se vad jag hittar på nu. För tillfället är jag hemma själv för mamma är och klipper syrran och Axel. Pappa skulle göra något nere i byn. Sätter mig nog och tittar på en film. På måndag börjar min riktiga praktik och jag börjar redan kl åtta på morgonen. Jag har vant mig vid att sova till tio men jag får vända tillbaka min dygnsrytm till den normala igen. Ha en bra lördag!

//Juuuss

What?!...Yeah...Why?!

Som sagt satte jag mig vid pianot i alla fall. Jag försökte, tro mig det gjorde jag. Men här kommer en fin video. It's hard not to love them. Haha. (Yellowcard då om det inte framgick ;)) Från inspelningen av förra skivan.
//Juuuss

Ground is shaking

God morgon! Jag har dammat av gitarren och tänkte sätta mig och fräscha upp minnet lite. Haha. Senaste gången jag spelade på den lilla svarta var nog i nian. Eller möjligt vis sommarlovet efter. Men nu jävlar jag ska spela lite. Tänkte jag skulle försöka ge mig på en Anberlin låt. Men det slutar nog med att jag sätter mig vid pianot. Det är där jag hör hemma. Men vi får se. Nu ska jag leta efter lite tabs.
//Juuuss

I miss those times

Jag kom på en sak nyss. Jag saknar alla simple plan smilisar till msn jag hade på den gamla datorn. Inte för jag lyssnar på dem så ofta längre men det är fina minnen. Tack vare sp så lyssnar jag på den musiken jag gör idag. Till exempel Yellowcard! Och massor med annat såklart. Men nu ska jag äta en macka innan jag drar mig till sängs. Kanske drar fram sp-tröjan. Den är nog den mest urtvättade tröjan genom alla tider. Hahah. Men jag älskade den så! Jag använde den tills det blev stora hål i den. Nu blir det macka
God natt peeps
//Juuus

Big news to come

Jag har ont i kroppen. Det är inte smart att springa in i en vägg. Prova inte. Men nu ska jag öva lite på pianot, som jag har sagt innan. Jag får inte spela fel på julskyltningen! Piiiinsamt.
//Juuuss

That is gonna leave a bruise

Jag har precis sagt god natt till Milla på msn och ska snart lägga mig i sängen och sova. Men i alla fall så åkte jag mer till byn med mamma och handlade. Det kändes bra, huset började kännas lite som ett fängelse. Idag har varit en knasig dag. Jag sprang in i en vägg. Skratta hur mkt ni vill, men det gjorde ont. Jag är jätte öm i vänstersidan och är typ ganska svullen. That is gonna leave a bruise. Men i morgon ska jag vara hemma själv igen, vilket betyder att jag kan slappa lite. Ska fortsätta på en folder jag gör till syrran, och på pappas katalog. Sweet dreams people.
//Juuuss

There you go

Av någon anledning fick det mig att skratta.

Jag har tråkigt

Tisdag och jag har redigerat bilder hela dagen. Fast jag har nyss bakat en kladdkaka och hunnit äta av den också. Men nu ska jag återgå till bildredigerandet. Om jag orkar, det börjar bli lite tråkigt efter en hel dag. Och det är bara 7 bilder som är klara, av typ 25!
//Juuuss

Måndag

God morgon!  Jag och syster att bänkade framför EMA's igår kväll. Jag blev glad över att 30 Seconds To Mars och Paramore vann. Men jag undrar vem som vann best swedish act, man såg inte det på tv och hittar inte det på mtvs hemsida. Dåligt det.
Just nu sitter jag hemma i soffan och har ''praktik''. Nej men jag har faktiskt fotat lite till pappas produktkatalog. Satte mig bara vid datorn för att se om man kunde boka biljetter till hp premiären. Men det kunde man inte.
//Juuuss

Ivö


Tears of joy!

Jag sitter vid kaminen och myser. Jag ska sitta här och redigera bilderna från Ivö jag tog igår, så de kommer nog upp ett par senare idag antar jag. Slänger kanske upp ett par gamla bilder när jag ändå är i farten. We'll see my friends, we'll see. Först ska jag kolla på den sista Yellowcard uppdateringen från studion tills mamma säger till mig att byta kläder. Pyjamas is tha shit!
//Juuuss

Dark is the way, Light is a place

Min fina skiva som jag inhandlade idag. Köpte även en berlock till mitt armband, men det var allt. Det var nära att jag köpte mer men jag lyckades hålla mig ifrån det. Som alla vet älskar jag skor, jag hittade ett par som jag blev kär i. De var så sköna och söta, men onödiga. Nu ska jag dra mig till sängs för imorgon bär det av till Ivö. Vi ska till kyrkogården och sätta lite ljus, jag tänkte även ta med kameran och fota lite.
//Juuuss

Välish

Väla I'm coming for you! Jag, Zyrran och mamma ska snart sätta oss i bilen mot väla. Det som är planerat att inhandlas är en skiva. Jag älskar skivor. Bara så ni vet.
//Juuuss

Pyjamas klockan halv sju

Hörde nyss en bildörr, det var mamma min som kom hem från jobbet. Klockan är snart halv sju och jag har fortfarande pyjamas på mig. Haha. Kanske borde klä på mig.
//Juuuss

I wish it was 6/10 2010 again

Bara för att en viss person bad om det, och för att jag måste hålla mig vaken. Jag har tre nya vänner på facebook. Haha. Jag har inget att skriva. Så detta kommer bara bli en massa random saker. Jag är ätit en cupcake idag, varit hos tandläkaren och....ja det var det. Jag kollade på Grey's på kanal 5 nyss för den som vill veta. Om ni undrar vad det är för skit jag babblar som så kan det förklara en del att jag är trött. Dessutom tröttchattar jag med Milla. Ni vet hon som sa till mig att skriva detta. Fast det skrev jag kanske inte. Jag orkar inte kolla. Men anywhoooo. That was the end of this.

Hejdå.
//Juuuss


Better luck next time

Då bär det snart av till tandläkaren igen. Jag börjar bli lite trött på det nu. Men det är sånt man får leva med. Jag har nyss ätit lite lunch med mamam och syrran, och innan dess fick vi nyheten att Axel kuggade på uppkörningen. Damn it!
Now I am of to brush my teeth.
//Juuss

Catch ya later

Nu har jag och Milla kollat på The blackout, live! Med viss fördröjning. haha. Men det var fint. Så just nu sitter/ligger vi på Millas golv. Vi har varit och fotat ute i regnet och blåsten, innan dess gjorde vi kladdkaka och lockade hår. Om cirka 20 minuter ska vi bege oss till min buss hem mot Osby.
Catch ya later
//Juuuss

I like secrets

Då var det november nu då. Det är helt sjukt. Jag har en vecka kvar i skolan innan det är jullov. Det känns helt overkligt. Men det gör inte mig något. Idag har Emmy varit hos mig. Vi har kollat på film och pratat om en viss fransman. Haha! Imorgon ska jag till tandläkaren och vara modell till Milla, men nu ska jag kolla runt lite på ginza. Tänkte köpa lite skivor och grejs.

//Juuuss

RSS 2.0