Vi som åker till Nova Lund och handlar rekvisita

Denna dagen har varit hur tråkig som helst. Fram tills nu. Jag har precis tagit reda på hur man skaffar fotopass till peace and love. Så det ska jag göra när man kan börja göra det, vilket är den sista april. Hoppas jag får det! Det skulle vara jättemega awesome enligt mig. Kan ni tänka er mig stå där i fotodiket och bara äga sönder? Ja klart ni kan! Ingen tvekan om saken ju.
Jag och Milla gick till pressbyrån innan jag skulle ta bussen hem för att köpa Kerrang och rock sound. På vägen dit glömde vi bort att ta ut pengar vilket resulterade i att jag fick långa pengar utav Milla för att köpa min tidning. De hade inte Kerrang så jag frågade min moster när den skulle komma in och det är tydligen inte fören på måndag så vi får dra oss dit igen då. Men när vi ska gå tillbaka mot resecentrum tappar jag min tidning på marken så den blir blöt och jätte smutsig. Men inte trodde jag att den skulle bli så äckligt smutsig tack vare att den låg på marken i 10 sekunder. Paff av att jag hade bara släppt den utav att tänka efter, plockar jag upp den och kramar om den tills jag inser att min jacka blev inte bara blöt utan täckt med grå fläckar också. Så arg jag blev när jag märkte det. Men hela ögonblicket var så konstigt att jag kunde inte låta bli att skratta åt min egen dumhet.
En annan ska som hände idag i skolan var att Rebecca och Sara sa till vår lärare att de skulle åka hem och fota. Men sen ser vi på facebook att Rebecca skrivit "Drar till Nova Lund med Sara för shopping och mat." Så ja, Tove kunde ju inte låta bli att säga det till Carin. Hennes kommentar blev "Fråga om rekvisitan är dyr." Man är ju bara inte så trög att man skriver så på fejjan. Då bäddar man för att någon ska säga till läraren.
//Juuuss

This is loud

Jag sitter i skolan men jag tänker inte vara här länge till. Jag har inget speciellt att göra här så jag åker kanske hem redan vid tio om jag har tur. Vår lärare har inte kommit än och vi börjar, ja typ nu. Jag vill bara hem och lyssna på min skiva och öva till högskoleprovet. Även fast jag vet att det kommer gå hur dåligt som helst. Mitt resultat kommer nog bli 0,1 om inte mindre.
//Juuuss

I hope you can see me smiling

I am awake and alive
there is somethong calling me
more than a moment in time
it's a dream I'm following
on my own, on my own
more than a moment in time
it's the life of leaving home

Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att gå till köksbordet och se världens snyggaste packet från cdon.com. Jag visste redan vad det innehåll och slet upp det och hann tänka på hur länge jag har längtat efter denna dagen. Jag går in på mitt rum, och fotoelev som jag är tar jag kort på skivan lite innan jag lägger i den i min stereo. Medans jag trycker på play lägger syrran sig till rätta i min säng inför vårt lilla "listening party". Jag själv sitter på en kudde mitt på mitt golv och ler. Jag såg nog extremt löjlig ut, men sen när bryr jag mig om det liksom? När cirka halva skivan har gått kommer mamma in och tittar först på mig och sedan på min syster som ligger och blundar och nickar med i takten. Hon skakade bara på huvudet och gick ingen. Under näst sista låten kommer pappa och gör gerster för att visa oss att det är dags för middag. Brydde vi oss om det? Nej, det skulle allt få vänta. Men nu sitter jag åter igen på mitt rum och lyssnar. Det är magiskt. Detta är den bästa dagen på länge. No lie.
//Juuuss

In gold blood

Det råkar vara så att det hände en fin grej uppe vid skåpen på LBS nyss. Sigrid brister ut i ren frustration "Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv!" Och ja, så kommer det en helt random snubbe och går sakta förbi med en kopp varm choklad och säger "Ja så kan det vara". På ett lungt och sansat sätt dessutom. Jag skrattade. Det konstiga är att jag har aldrig sett honom på skolan innan. Och det är ju lite konstligt eftersom vår skola inte är särskillt stor.
Nu ska vi ha mediakunskap i 107:an. Dagen består utav en extra uppgift om något som inte är kul. 
//Juuuss

At the top

Som många vet är det min stora dröm att flytta till England. I dag upptäckte jag ytterligare en sak som är bättre med England. Jag visste redan att de har bättre musiktidningar, vi har ju knappt någon här i Sverige ens. Men dagstidningarna är så mycket bättre där. Jag läste för någon timme sedan The daliy express. Den var jättebra. Och nej jag tänker inte ge er en lång utläggning om varför. Det bara är så. Nu ska jag kolla på Project runnway med syster min. Hoppas ni hade en bra söndag.
//Juuuss

You can't stop me now

Kom nyss på att jag inte bloggade igår. Opps! Jag skrev ett halft inlägg när jag var hemma hos Bea men sen orkade jag inte mer. Så lat är jag. Men i alla fall. Idag är jag hemma för awesome lbs har studiedag. Dock ska jag börja på min bokanalys och lite sånt. Innan det måste jag ta mig upp ur sängen. Fick sms av min kära pappa där han bad mig kolla så allt var bra i tågtrafiken så han kommer hem efter han har landat på kastrup. Så som en bra dotter så startade jag datorn och checkade att allt var ok. Vilket det också var. Nu är det dags på frukost och sen tror jag att jag ska gå en liten runda.

We may recover,
We may survive,
We are escaping from this,
We are alive
//Juuuss

How will we know?

Här kommer ett blogginlägg från växthuset! Coolt va? Jag sitter här och läser men snart ska jag gå in och hämta min kamera och gå en sväng. Det börjar bli varmt här. Och nu kom syrran ut och var sur för jag inte hade diskat. Men nej du, det tänker inte jag göra. Hon får faktiskt göra något själv. Det första jag gjorde när jag gick upp var att tömma diksmaskinen så då kan hon diska det andra. Bara föra tt Axel är här betyder inte det att hon kan ligga och titta på tv hela dagen och lata sig. Det lilla lata ashålet.
//Juuuss

Open Happiness

Måste bara säga att min syster sjöng jättefint på begravningen idag. Jag är stolt över henne! Nu ska jag vräka i mig massor av godis och sånt och umgås med min familj. Imorgon bär det av mot Hörby för artonårsfest och sedan ska jag sova hos Ris. Mysigt värre. Jag har lite problem med vad jag ska ha på mig, men det överlämnar jag till morgondagen.
//Juuuss

May angels lead you in

Fredag. Jag måste ta bort mitt nagellack innan vi ska dra oss ner mot byn och kyrkan. Jag sitter och lyssnar på mysmusik. Så jag får sätta fart nu. Ska hinna tvätta rent mina skor innan också. Kan ju inte komma med leriga skor heller. Det är respektlöst. Idag hoppas jag att jag får min skiva men det förvånar inte mig ett dugg om den inte kommer. Det blir säker som när jag bokade den förra Yellowcard skivan. Den kom ju aldrig, och det ännu inte nu snart fyran år senare att köpa den på ginza. Dåligt av dem. Jag menar, hallå. Det är ju för fasiken Yellowcard vi snackar om. Nu måste jag dra.
//Juuuss

Svejsan

Jag sitter i skolan och väntar på att bussen ska gå. Så detta kommer nog bli ett långt inlägg om inget alls. Så du kan sluta läsa nu om du vill. Så du inte tycker jag är helt dum i huvudet menar jag. Fast jag kommer inte orka skriva mycket för jag är lat och på dåligt humör. Min buss går kvart över fyra så jag har lite tid att fördriva. Bea hon övergav mig nyss för att ha utvecklingssamtal. Men jag kan börja dra mig mot rese om en kvart och gå jättesakta. Jag hoppas det ligger ett paket till mig där hemma och väntar. Det skulle få mig att må lite bättre. Så snälla, säg att det gör det. För då skriker jag utav glädje! Bara för att jag är som jag är så orkar jag inte babbla på mer än såhär. Denna texten blir ändå inte så informativ så jag kan lika gärna skita i det totalt. Men nu så ringde min kära mamma mig och undrade hur det hade gått hos tandläkaren. Det var gulligt av henne. Men jag kan ju tala om att det var pinsamt. Bea följde med mig dit och hon stod bakom min tandläkare och härmade henne. Så ja, jag började nästan asgarva. Det var jobbigt. Men ganska kul. Nu skiter jag i detta.
//Juuuss

I let go

Är i skolan som vanligt, just nu sitter jag i fotosalen och väntar på att Malin ska bli klar med sitt bildspel så vi kan gå och fixa presenter till Sara och Linnea. Efter det ska jag åka hem och nästa gång jag är i skolan kommer bli på tisdag. I morgon är det begravning för Åke och på måndag har vi studiedag. Långhelg! Lördag till söndag ska jag sova hos lilla Riset så det känns bra tt få vara hemma på måndag. Dock ska jag plugga lite, knopa på mitt tal och börja på min bokanalys.
Bara för att.
//Juuuss

It's Just A Dance Hall Drug

//Juuuss

And it gets lonely, still

Jag hoppades hela dagen att det skulle ligga ett paket och vänta på mig när jag kom hem. Tyvärr så gjorde det ju inte det. Jag håller på att bli galen. Kan ni inte bara ge mig den jävla skivan någon gång. Jag är riktigt otålig just nu. Bara så ni vet. Men igår på kvällen var jag på diligt humör så jag gjorde något lite busigt. Jag lyssnade på en låt. En endaste liten låt. Tänka sig att en lite låt kan få en att bli glad igen. Det är ganska så otroligt egentligen. Men jag gillar det.
//Juuuss

Now I wanna chase forever down

Do you remember when I said you were my only one?
We were running underneath the California sun.
Well now I look at you, and you're still more than I can take.
You're like a slow song, starting to accelerate.


En liten emo

Jag är i skolan och skriver på mitt tal till NP i svenska B. Jag ska prata om kläders tysta språk. Mer än så får ni inte veta. Vi börjar snart vår engelskalektion och det ska bli kul att se vad vi ska göra idag. Igår läste vi, några läste högt för klassen i slutet av lektionen. En av dem var jag. Vi hade stavningstävling med mera. Dock har vi en annan lärare idag. Jag har ännu inte skrivit degens viktigaste sak. YELLOWCARDS SKIVA KOMMER UT IDAG! Så ni kan ju gissa vilken tröja jag har på mig just nu. Haha.
//Juuuss

I will pray for her

Yellowcard chatten slutade nyss. Jag är glad för Ryan Key svarade på en av mina frågor. Dock fick svaret mig att bli tårögd som fan.
Det var en helt awesome chatt måste jag säga. Den var väldigt informativ. Kan man säga så? Jag blev glad över att jag räknat fel när det gällde tiden. Trodde det började klockan tio. Men så gick jag in på ap.net vid tjugo i nio och ser ett inlägg där det står att de kommer om tjugo minuter. Glad Josefin som får sova nu.
Bara så ni vet. Det var inte jag som ställde frågan med lila text. Om ni tror jag är så smaklös kan ni gå någon annanstans.
//Juuuss

For you and your denial

Jag ligger i min säng och sover lite halft, och snart ska jag ta en liten power-nap innan maten så jag orkar stanna uppe till Yellowcard chatten på absolutepunk. Jag längtar och har tänkt på vad jag ska fråga dem. Så duktig som jag är har jag till och med skrivit ner dem på ett papper. Så cool är jag.
Det är lite tråkigt att det hände något i skolan idag som jag tänkte det ska jag skriva på min blogg i kväll men så kommer jag inte ihåg det nu. Jag blir besviken på mig själv. Men det var något som Malin sa i alla fall. Fast jag kan ju berätta att det var någon som tappade ett glass bredvid mig i matsalen idag. Jag skrek och blev så rädd att jag trodde någon skulle komma och attakera mig. Lite pinsamt men väldigt sant.
Tänk att om bara några dagar landar det två skivor i min brevlåda. Jag är lite tveksam till hur jag ska få plats med alla låtarna på min ipod. Det är bara 50MB ledigt, och ja, det behövs ju mer än så till två skivor. En på tio låtar och en på sexton tror jag. Får se hur jag ska lyckas med det. Dessa i-landsproblem. Och på grund av att jag, Milla och Malin var på biblan i dag och läste om Amish-folket så funderar jag på hur jag hade klarat mig att vara en...sån. Jag tror inte det hade gått bra alls om jag ska vara ärlig. Så jag stannar där jag är, för nu.
//Juuuss

Elakt värre

Detta är bara fel. Jag har precis gått upp och har klätt på mig. Jag, JAG Josefin Svensson den mest icke religösa människan som finns ska gå till kyrkan. På en söndag dessutom. Jag saknar min sovmorgon. Nu mpste jag jag mig in på toan och sminka mig och sedan äta lite. Hoppas ni får en bra söndag. Min kommer nog inte bli så värst fin.
//Juuuss

This is Ron!

Jag tyckte det var kul och det borde ni också tycka. Om ni inte vet den riktiga texten så kanske ni borde kolla upp den då. Bara ett litet tips. Så ni inte tror de verkligen sjunger så. För de gör de ju verkligen inte. HAHA!
//Juuuss
Ps. Pappa visslade nyss med i Lost In Stereo. Jag är stolt över honom

My heart is racing to you like a rocket

Mattestuga just nu i Gunänga för den som vill veta. Det går bra än så länge. Jag har gjort hela fyra uppgifter, tre med hjälp av Axel men ändå. Men som det är nu känns det som om provet kommer gå bra. Jag har liksom inte orkat lägga tid på att plugga innan men nu fattar jag ju faktiskt. Det är ett mirakel med stort m. I kväll ska vi hem till mina kusiner och omgås lite, jag planerar att spela rock band med dem. Har inte gjort det på riktigt länge. Och prova Jacobs nya keyboard lite. Nu blev jag jätte sugen på att sätta mig vid syrrans och klinka lite men jag får hålla mig till matten ett tag till.
//Juuuss

Let's kill tonight

Äntligen fredag. Jag sitter och lyssnar på Panic! at the discos nya skiva. För den som vill veta kan man höra hela skivan på deras facebook sida. Så in och gilla och lyssna som bara den! Den har legat uppe där i fyran dagar tror jag och det är andra gången jag lyssnar. Jag diggar Let's kill tonight. Ikväll ska jag nog sitta och läsa med en kopp te tror jag. Orkar inte göra mycket mer än så. Imorgon ska jag plugga matte med mera och vara duktig.
//Juuuss

Lakritsklubba

Jag sitter hemma på mitt rum och ska snart gå ut och fota lite. Igår var jag på onoff och bytte mina hörlurar så nu har jag ett par som funkar som de ska. Efter det var jag på utvecklingssamtal, det var samma visa som varje år. Josefin är en duktig, trevlig och ansvarstagande elev bla bla blaa.... typ. Ska de säga något dåligt någon gång? Men vi fick reda på att det är bara en som valt foto som profilval nästa år. Det är 25 som har det nu. Skillnad om något. Vi gled ifrån ämnet hela tiden vilket resulterade i att vi var där i över en timme. Hoppsan tjosan! Vi körde min mentor till tågstationen och det var udda som satan men ja. Inte varje dag det händer precis.
Men whatever! VIDEOS FRÅN MCR KOMMER HÄR!
//Juuuss

Look alive sunshine!

Jag slänger upp risets videos. Ska lägga upp mina på youtube när jag kommer hem. Men jag tror det blir imorgon för idag ska jag har utveckligssamtal klockan sju så jag är hemma när det är sängdags för min del. Men det kommer lite bilder som jag har tagit nu.
//Juuuss

Duscha Riset

Jag sitter hemma hos Sigrid i Brömölla och har precis ätit frukost med mina buddies. Senare idag kommer det upp bilder från My chemical romance konserten. Det var bra men det dåliga ljudet drog ner upplevelsen ganska mycket. Det gjorde Sigrid jättebesviken, mig också men det är sånt man får leva med antar jag. Men jag kan ju säga att den hamnar inte på min lista över de bästa konserter jag har varit på. Inget kan slå Paramore eller All time low. De var riktigt bra. Skriver ett lite mer ingående inlägg över dagen när jag är i skolan sen. 

//Juuuss 

Hej

Plagman säger hej. Han har problem med sin dator. Samma som jag hade förra veckan så jag tycker det ät lite smått kul.
Men ikväll är det konsert i Köpenhamn och sedan ska jag och Riset slagga hemma hos Sepe. Vi ska äta kladdkaka och kakor typ. Och så ska vi vara lite allmänt busiga som bara vi kan vara. Och jag måste fortsätta rabbla en massa skitsnack för jag lovade Milla ett långt inlägg nyss så här kommer det. Bara för att hon bad så snällt. Fast så gjorde hon ju inte det. Det var mer en typ av order. Leva eller dö kan man säga. Milla vann precis över mig på sten, sax, påse. Men oftats så vinner jag så det kan hon ju får göra en gångs skull, bara för jag är snäll och söt.
Vi sitter i 107an i skolan och har mediekunskap. Och nu ska vi köra sten sax och påse igen. Bara för Milla vill att jag ska vinna.
//Juuuss

I am not afraid, just a bit

Tänk att imorgon ska lilla Josefin (jag kallade mig själv liten nyss? konstigt) åka till Köpenhamn med sina lika små kompisar (fast vi är ju inte så särskillt små egentligen). LostAlone och My chemical romance står på scenen på KB Hallen. Men innan vi kan åka dit måste vi genomlida ett antal timmar i skolan. Det börjar med ett, som jag tror kommer bli hemskt svenskaprov och för att toppa dagen en redovisning sista lektionen på dagen om public service i andra länder. Det kan ju bli lagom kul det.
Jag är stressad men att plugga gör mig ännu mer stressad så det går inte så bra för mig just nu. Någon som kan hjälpa mig att fixa till detta tillstånd(?) ? Bara jag klarar ett godkänt på svenskan så får jag dra upp betyget med hjälp av bokanalysmojsgrejsen. Nu ska jag försöka lista ut vem som bestämmer utbudet på Englands public service kanaler. kul.
//Juuuss

Takpanna

Jag och Milla sitter i skolan och lyssnar på Yellowcard (!). Jag är stolt. Och Josse dansar i stolen som... ja, jag vet faktiskt inte vad det ser ut som om jag ska vara helt ärlig. (Milla).

Save tomorrow, I will follow you there. Just close you eyes and sing for me.
//Juuuss (och Milla) 


Mest Milla faktiskt... fast nee

Six feet under the stars

Jag planerade att plugga massor idag men så har det inte blivit än så länge. Min svenska bok ligger i mitt knä uppslagen och jag har lyckats ta mig igenom hela fyra sidor. Jag sitter och tittar ut genom fönstret och tänker på livet i allmänhet. Jag har märkt att jag har börjat tänka alldedes för mycket den senaste tiden. Allt tänkande har gjort mig lite deppig så jag får helt enkelt sluta upp med det.
Nu måste jag plugga som satan. Jag vill att svenskaprovet ska gå lika bra som religionsprovet gick. VG all the way! 
knowing nothing is better than knowing at all

//Juuuss

Welcome to my life

Söndag morgon och jag ska sätta igång med läxorna och lyssna på musik. Av någon anledning satte jag på Simple plans andra skiva. Nostalgi här kommer jag. Det känns lite som att komma hem efter en jorden runt resa som varat i över två år. Konstig känsla må jag säga men ändå ganska fin på något sätt. Det sjuka är att jag kommer ihåg varje litet ord i varenda låt. Vissa saker glömmer man visst aldrig.
//Juuuss

En resa mot norr

//Juuuss

Save tomorrow

Jag blir så less på människor som läcker skivor på youtube. Ni kan väl för helvete vänta i tio dagar till era as. Jag tänker i alla fall inte lyssna, inte ens en sekund. Jag ska klara två veckor till. Har jag väntat i nästan tre år på detta är två veckor ingenting i jämnförelse.
//Juuuss

Sing for me

Jag är jättejättejätteglad samtidigt som jag är deppig. Min hörlurar är sönder så jaa, nu har jag inga. Vad är det med mig och hörlurar. Jag har aldrig haft ett par mer än sex månader. Men som tur är har jag kvittot kvar på dessa och garantin har inte gått ut så måste ta mig till närmaste onoff och införskaffa ett nytt par så fort som möjligt. Men det som gör mig sådär glad är klipp från varje låt på Yellowcards nya skiva. Det låter töntigt men de är så bra att jag grät lite. Lyssna själv så får du se. Länk här.


Every lock on
every door.
I put them there
to try and hide you
from the world.

//Juuuss

Den ligger vid min bak

Jag sitter i fotostudion i skolan och tittar på bilder från dagen som varit än så länge. Vi i fotoklassen åkte till Ryd på en liten fotoutflykt till bilkyrkogården. Jag slänger upp bilder senare när jag har redigerat och kommit hem. Men jag får se om jag hinner det innan vi ska till Glimåkra på konsert. Nu ska jag vara social med mina kära vänner innan jag och Milla ska dra oss mot rese om en kvart.
//Juuuss

Dream another sunset with you

Jag älskar akustiska låtar!
//Juuuss

I hope you're ready

Jag sitter hemma på mitt rum och analyserar barnprogram. Kul, nej det kan jag inte påstå. Men jag tror jag skiter i detta nu och speöar piano istället. Det är mycket roligare. Jag har typ idag insett faktumet att jag ska åka till köpenhamn på tisdag och se My chemical romance på KB hallen. Jag älskar att gå på konsert, det är något av det bästa jag vet. Det är underbart och man blir så glad utav det. Om man aldrig har varit på en konsert är det sorligt för det är fantastiskt. Men nu måste jag öva inför min egen konsert.
I went no where, you went gold
//Juuuss

Blåa naglar

Denna dagen, denna dagen. Den började med en fotografering i studion och sedan drog vi till idrotten och hade spinning. Där vi klappade händer och sjöng med i låtarna, som för övrigt var för det mesta Carola. Ett, inte pinsamt men något i den stilen möte i matsalen. På matten skickades ett sms av Ris från min telefon. Inte så värst kul till en början. Jag tänker inte säga vad här. Nu är det tydligen middag för min del.
//Juuuss

All those problems are in your head

Jag har precis lyssnat på världspremiären av we are the oceans nya låt cool som jag är. Denna dagen har varit ganska hyper och den har försvunnit bara poff! Jag ska spela igenom min pianoläxa lite snabbt innan jag ska sova. Imorgon efter skolan ska jag hem till Milla för att fota så jag har packat massor med saker i tre olika väskor. Ska bli trevligt att åka till skolan med alla dem. En ryggsäck, en axelväska och en tygpåse. Fint.
//Juuuss

You'll never break me

Jag skulle lägga upp en bild men det ville inte som jag så det blir helt enkelt inte någon bild här inte. Jag har bara gjort två saker på hela dagen. Pluggat religion och övningskört. Det är allt. Jag känner mig duktig. Nu ska jag vara ännu duktigare och göra mig redo för att sova och läsa lite mer religion. Det ska fanemig gå bra på detta provet. Det förra i religion gick ju inte så värst bra för mig så detta måste göra det. Klart slut!
//Juuuss

When you go

Klockan är tolv och jag har kämpat mig igenom cirka tio sidor i religionsboken. Men till min förtvivlan finns det förtio kvar att avverka. Det kommer bli en lång dag för min del. De tio sidorna har jag lyckats trycka ihop till två sidor anteckningar så jag slipper läsa i boken femtio gånger för att det ska stanna i hjärnan. Nu ska jag lära mig om hur de dyrkar sina gudar. Ha en bra söndag peeps!
//Juuuss

Lost alone

Igår kom jag och Axel hem med över ett kilo godis. Gott som satan. Och nej, det är inte slut än. Haha. Idag har jag duschat, målat naglarna, delat ut inbjudningskort till min 18års fest och övningskört. Det blev även en väldigt spontan fotografering till vår senaste uppgift i foto c. Nu ska jag ta fram religions anteckningarna och plugga lite innan det blir middag och sedan ska vi se Avatar. Som jag egentligen tror jag klarar mig utan men får kolla på den för Bea var så snäll och lät mig låna den.

//Juuuss

Spontant om något

Jag var på jätte bra humör när jag vaknade, men nu visar det sig att jag har alla mina anteckningar till religionsprovet på måndag i skolan. Så nu blev det bestämt att jag och Axel ska åka in till stan vid ett och hämta mitt block och köpa godis på hemmakväll. Haha. Lönt, men det är ett måste så vafan.


//Juuuss

You've made your bed so sleep with him

Hittade en mysig video på youtube på you me at six. Önskar jag var där.
//Juuuss

It's all gone gray

Jag sitter hemma vid köksbordet och äter en rostad macka med skinka och mildost. Gott! Jag kom precis hem från skolan, som idag bestod utav att spela gitarr inne på handikapptoaletten samtidigt som Bea tar kort på mig och springa på en kyrkogård. Ja, och så galloperade jag i koridoren? En helt vanlig dag på LBS kan man säga. Inget är konstigt i mina ögon längre efter ett och ett halft år där. Tiden har gott extremt snabbt. Idag var vi till och med på högskolemässa på Yllan. Det som jag drömmer om är inte så långt borta längre. Blir lite smått rädd när jag tänker på det faktiskt.
//Juuuss

Dark is the way, Light is a place


Lånekortsnummer har du ett sånt?

Idag har jag gått runt och hälsat på alla jag mött och vinkat till de som stannat så jag kunde gå över på övergångstället. Jag har varit glad helt enkelt. Nu ska jag vara ännu gladare och gå och sätta mig vid pianot lite. Typ i några timmar kanske. Fast nä, bara i en sen ska jag sova.
//Juuuss

Plötsligt händer det

Rubriken är fruktansvärt relevant. Jag trodde aldrig det skulle hända. Men tänk så fel jag hade. Och bra är ju det!
Jag är så jäkla glad just nu. Jag kommer somna med ett jättestort leende på läpparna. Det är länge sedan jag har skrattat och varit så underbart glad på en endaste dag. Men det behövde jag, nu känner jag att jag har motivation till att plugga som in i de kommande veckorna och få MVG på varenda prov som läggs på bordet framför mig. Det är underbart. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Yellowcard och le. Och en sak som gör allt så mycket bättre är att vi har sovmorgon imorgon. Bussen går halv tio till stan. Flera timmar mer än vanligt får jag sova. Tänk skillnaden mellan att gå upp halv sex och klockan halv nio. Det är tre timmar för den som inte orkar räkna själv.
Nu vet jag vad som krävs för att det ska bli ett långt inlägg här. Jag måste vara på bra humör. Och som nog märks ganska mycket så svävar jag på moln. Det är fint här uppe ska ni veta. Pellie sitter till och med i sin bur och kvittrar. Om bara den biten var på riktigt. Här är så tyst. Men nu ska jag inte bli på dåligt humör för det. Jag ska sova. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Även fast jag har svårt att tro det. För detta är ju bara extremt! Haha
//Juuuss

Ultimat glädje var det här

Jag måååste bara lägga upp detta innan jag ska äta middag. För kanske ungefär en timme sedan skrek jag högt. Pappa undrade vad det var som hände och jag kan ju berätta att mitt favoritband (som aldrig någonsin haft en konsert i norden innan) svarade mig på twitter. De hade konsert i Finland för några dagar sedan och då twittrade gitarristen om en kille som hade åkt från Sverige för att se dem. Då kunde jag ju inte låta bli med att skriva tillbaka "You should get your asses over here and do a show in Sweden as well. Okey?" Och ja. Han svarade.
Ja och om ni inte fattade att det var Yellowcard så är ni lite efter.
Tack och hej. Nu ska jag äta middag och le som bara den.
//Juuuss

RSS 2.0