I'm just passing the time

Jag kom hem från skolan för snart en timme sedan. På den tiden har jag hunnit starta datorn gå in på facebook, twitter och ätit en kaka. Nu ska jag vara en duktig flicka och koka lite te och sedan sätta mig med läxor. Av någon anledning känns det bra men jag har ingen aning om varför. Ni kanske vet?.....Nej, nehe det var ju synd.
//Juuuss

I'm just passing the time

Jag kom hem från skolan för snart en timme sedan. På den tiden har jag hunnit starta datorn gå in på facebook, twitter och ätit en kaka. Nu ska jag vara en duktig flicka och koka lite te och sedan sätta mig med läxor. Av någon anledning känns det bra men jag har ingen aning om varför. Ni kanske vet?.....Nej, nehe det var ju synd.
//Juuuss

We won't let go

Till min stora förtvivlan är det dags imorgon igen. 05:30 ringer klockan. Det känns inte så värst bra kan jag tala om. Men innan jag drar mig till sängs ska jag sätta mig vid painot en liten stund. Min lärare kommer bli glad nu efter lovet. Det enda jag har gjort är att äta, hosta, sova, titta på tv och spela piano hela denna veckan. Om hon inte tycker det är bra nog vet jag inte vad jag gör. Jag får nog ett utbrott och skriker på henne skulle jag tro. Det skulle nog inte vara så bra.
//Juuuss

Mix tape

Idag ska jag spela piano, titta på bollibompa (haha!), läsa i religionsboken, försöka göra lite svenska och baka äppelpaj. Det ni. Fullt upp hela dagen. Och så ska jag kolla på skidor som börjar väldigt snart nu. Jag har också tänkt att städa mitt rum lite men får se om jag hinner med det. Det blir tillbaka till verkligheten idag eftersom skolan börjar imorgon så får man ju helt enkelt börja ta itu med allt igen. Det är tråkigt men som mamma brukar säga. Halva gymnasiet är avklarat. Bara resten kvar.
//Juuuss

Time bomb

God morgon! Eller nej. God eftermiddag. Igår var jag och mamma i Lund på en liten shoppingtur. Jag kom hem med, en Kerrang! haha. Stod och tittade på en väska i evegheter som jag nu ångrar att den inte följde med mig hem. Jag kan ju ringa till min kära syster som bara råkar vara i Göteborg men jag tror jag klarar mig utan den. Jag började skriva detta inlägget i hopp om att en viss hemsida skulle funka i tid till att jag blev klar med det. Men så är ej fallet. Skulle lägga upp All time lows nya låt här men ja. Hemsidan jag skulle bädda in den ifrån råkar vara lite smått chrashad för tillfället. Jag har kunnat lyssna på den ett antal gånger tack vare att jag var snabb och fattade vad Alex höll på med i sina kryptiska meddelanden på twitter. Haha. Och så har jag laddat ner den. Och klaga inte på mig för det. Det var Alex själv som la upp länken.

Så ser sidan ut just nu men jaa. http://commonrevolt.com/tagged/all_time_low Den finns där i alla fall.

//Juuuss


EDIT: All Time Low - Time Bomb by CommonRevolt

Ganska enkelt

Man vet att det är vår när man hör motorsågen utanför fönstret. Men det betyder också att de håller på att röja bort träd från den senaste stomen. Solen skiner och det blåser ute. Borde nog gå ut och fota lite bara för att. Det är typiskt februari/mars väder idag. Men först. mat!

I din hjärna?

Jag sitter inne på mitt rum och väntar på att klockan ska gå fortare. Detta är nog det tråkigaste lovet jag någonsin har varit med om. Men imorgon ska det hända grejer i det oranga(eller typ gula) huset. Jag ska vara en duktig flicka men så kom jag på att böckerna ligger i skolan. Det var ju bra jobbat utav mig. FUCK! Det var det sämsta på hela lovet. Jag har varkens matte eller svenska böckerna hemma. Det känns ju bra om något. Oh well. Skyller på att jag är sjuk. Får ägna morgondagen vid pianot dådå. Vilket egentligen låter fan så mycket roligare enligt mig just nu. Men fan också! Jag som skulle vara duktig som in i booommben. Så blev det inte så. OPPSI!
//Juuuss
Detta inlägget blev heludda, men ja. Jag är sjuk och trött, och konstig i vanliga fall ändå så. Haha.

What the fudge!

Det där var det dummaste jag har varit med om! Jag och pappa skulle precis beställa Yellowcards nya skiva. Bara för att de ska vara överjävliga så kan man bara betala med paypal. VAD ÄR DET FÖR ETT MEGA DUMMT PÅHITT!
JOSSE ARG.

When we were only kids

Yellowcard - New Music - More Music Videos

It's okay

Finns inte mycket att säga när jag ligger hemma och är sjuk. Jag har sovit bort hela dagen. Vill sova mer men då kan jag inte sova i natt.
//Juuuss

Knäck i lurarna

Det är inte kul att vara sjuk. Men jag ska tjäna lite pengar imorgon, det är ju något bra i alla fall. Jag ska hjälpa pappa designa lite dekalkitt. Men nu ska jag kolla på lite slalom och äta glass. Det är totalt ologiskt att äta glass när man fryser men det är bra för halsen.
//Juuuss

Light in her eyes

Jag är sjuk men jag är glad ändå. Inser hur dumt det låter men det är sant. Mamma och pappa hämtade mig hemma hos Bea vid två och när vi kör in i Osby hör jag introt till Yellowcards for you and your denial på radion. Först tror jag att jag drömmer men sen hör jag Ryans röst och skriker högt. Det var fint. Det gjorde min dag kan jag lätt påstå. Även fast klockan bara är lite efter fyra.
Igår var en jätte awesome dag/kväll/natt. Det blir något som jag sent ska glömma. Nu ska jag sätta igång en av filmerna jag lånade av Bea och dricka lite te.
//Juuuss

Date line

Jag sitter hemma hos Bea på en...rund uppblåsbar sak. Johanna och Bea sitter i hennes säng. Ikväll ska vi tjejer kolla på film och ha det allmänt bra. Nu ska jag göra, något annat. Haha
//Juuuss

Let's burn a hole, so we can climb out

Jag sitter i fönstret i fotosalen i skolan och väntar på att vi ska börja. Även fast jag inte kommer göra ett jävla dugg på hela dagen. Jag måste komma på fyra till sex fotoideér dock. Men för övrigt ska jag bara flumma vid datorn i sex timmar.
Jag vill ha sommar. Precis som alla andra vill. Det är så tråkigt och man kan knappt fota ute.
//Juuuss

All sure things fall

You won't be coming back
and I didn't get to say goodbye
And I'm sure the view from heaven
beats the hell out of mine here

Cause we both know

Denna dagen har inte riktigt varit min dag skulle jag vilja påstå. Den började med att jag välter mitt sängbord, hinner dock fånga det innan det når golvet. Bussresan till skolan går bara bra tills att vi två minuter innan ankomst ska föras till sidan efter att chaffisen kört för fort. Polisen hade tydligen hastighetskontroller idag. Får sitta på bussen i en kvart innan vi äntligen kan åka vidare efter att någon skrikit på polisen för att de missat bussen de skulle byta till. Detta resulterar i att jag springer till skolan med hörlurarna på sniskan och med oknäppt jacka. Kommer tjugo minuter sent och stressar igenom provet. Välter pennskrinet och tappar nycklarna på bordet. Gött Josse! Och så gick pianolektionen värre än värst. Skoj ellerhur? Nu har jag ont i huvudet och fryser som in i satan. Time for bed.
//Juuuss

Like a time bomb

Jag sitter i skolan och sover lite halft. Jag har precis lyssnat på All time lows nya låt cirka hundra gånger. And I like it! Dessutom så har jag analyserat och jämfört ettans och femmas tv-tablåer. SKOJ! Nej inte direkt.
//Juuuss

To keep you close to me

Jag kom precis på att jag inte har bloggat idag, Men nu har jag det. God natt folket hoppas ni hade en bra tisdag (jag var så nära att skriva onsdag). Mitt pluggande för idag får vara nog nu. Förhoppningsvis klarar jag av ett VG på provet imorgon. Men vi får se.
//Juuuss

I make mistakes just to feel guilt


I'm always thinking of you

Inlägget jag skrev innan idag i skolan har på något magiskt sätt försvunnet. Hmm? Men i alla fall så sitter jag och inporterar låtar till min iPod. Men det är lite problematiskt eftersom jag inte har något minne kvar alls. Så jag måste helt enkelt ta bort vissa låtar, det gör lite ont i mitt hjärta faktiskt. För att jag ska slippa tänka på det ska jag nu plugga näringslära så det ryker mig mig. Kanske.
//Juuuss

I will make it on my own

Jag blev inte klar med engelskan igår. Men jag har bara halva kvar så jag ska nog hinna med det idag. Det känns faktiskt förvånadsvärt bra och jag är inte alls stressad, även fast jag borde vara det tycker man ju. Men jag kommer hinna det vet jag så allt är bara bra. Men jag tror jag skippar matten för idag. Jag fattar inte något av det vi håller på med och det gör bara saken värre att jag försöker själv.
Så fort pappa har kommit hem ska vi dra en snabbrunda till IKEA och sedan blir det läxor resten av dagen för min del. Men med lite musik klarar man allt!
//Juuuss

Come on, give it up

Lördagkväll efter åtta och jag sitter i mitt rum med läxor upp över öronen. Jag har fått förvånadsvärt mycket gjort idag och det är jag glad över. Mitt bildspel är inlämnat likså bildanalysen. Dessutom har jag inte mycket kvar på engelska uppsatsen. Det är den jag håller på med just nu. Jag hoppas jag blir klar med den ikväll. Eller ja. Jag tänker inte sova innan jag är klar med den. Jag ville bara lägga upp bilden på månen jag och Axel tog innan i kväll. Vi är grymt nöjda med den!
//Juuuss

I would tell you everything

Nu är jag sur. Jag har komprimerat alla bilder till halva deras storlek och packat ihop bildspelet. Går ändå inte att ladda upp på adela! Hur ska man kunna lämna in uppgifter i tid när det knappt går att lämna in dem alls? Arg Josefin. Jag behöver godis.

Higher and higher

Lördag förmiddag och jag har precis gått upp. Jag sitter i köket ich äter frukost innan jag snart ska börja med mina läxor. Jag försökte igår men ja, det gick ju inte så värst bra det dära. Det jag bryr mig mest om är engelskan så det är bara till att leta fakta om William Shakespeare. Det är ju även det arbetet som ska in först. Om det inte är ine på måndag blir det en ig varning. Från mvg till ig på en vecka. Det är inte bra det. So lets go!
//Juuuss

Remind us all of what we could have been

I rummet jag sitter i är den enda ljuskällan datorn och ett värmeljus. Detta är min syn på en mysig fredagkväll. För att den ska bli ännu bättre ska jag snart bege mig ut i köket och koka te. Kanelbulle te. Tänk er ett ljus i en lykta, en bok och kanelbulle te. Det är att ta det lugnt. Men imorgon bryter helvetet löst. Skrev en lista på allt jag måste göra i helgen. Den blev lång. Orkar inte. Men efter allt detta kommer en veckas lov.
Tills på
Måndag: En uppsatts om William Shakespeare på två sidor med 1 1/2 radavstånd och matte
Tisdag: Källkritik och bildanalys
Onsdag: Matte och idrottsprov
Torsdag: Piano och bildspel
Fredag: INGET, än.
//Juuuss
(Glöm teet, jag hittade cider :D)

Hahahah, host

Sitter i 101 och har fotolektion. Vi ska snart hänga upp vår lilla utställning här på skolan men i väntan på det sitter jag och lyssnar på Emipres. Deras nya musikvideo kom ut igår så jag tänkte jag skulle slänga upp den här. Dom är riktigt awesome. Hans röst är en av de bästa out there. Den snubben kan sjunga! Om ni påstår något annat så kommer jag hem till er och tar alla era kuddar. End of story! Känner ni det extrema hotet som hänger över er? Jag hoppas det. Om inte kommer det ett värre inom kort. Kanske. Inte, nej.
///Juuuss

How I go

God morgon peeps!
Jag äter frukost och njuter utav min sovmorgon. Varm chokladmjölk, yumie! Dessutom lyssnar jag på min chillaxa spellista på spotify. Vill ni lyssna på den. Well, go here then.
Jag har min nya mysiga kofta på mig för andra dagen i rad. Den är jätte bäst faktiskt, den är både varm och snygg som satan. Men nu måsta jag sätta mig vid pianot så min pianolärare tror jag har övat varje dag den senaste veckan, även fast jag inte har det.
//Juuuss

Mega bundle

Sitter på mitt rum och har dåligt samvete för att jag inte spelat piano sedan torsdag förra veckan precis efter jag kom hem från lektionen. DÅLIGT JOSSE! Men det är sant när jag säger att jag inte har hunnit. Sedan jag kom hem har jag suttit vid datorn och gjort läxor. Jag får helt enkelt gå upp lite små tidigt imorgon så jag hinner spela lite då. Ska ju inte ta bussen förren elva.
//Juuuss

You don't get to get me back

Jag är hemma i köket och dricker kanelbullete och äter men macka, men snart ska jag bege mig ner till bussen. Jag är glad för att jag fick sova länge idag. Om man nu vill kalla halv åtta länge vet jag inte men det är det för mig. I alla fall mitt i veckan. Och i morgon får jag sova länge igen. Det är jag grymt tacksam för!
//Juuuss

Bullet-proof and all black clothes

Efter många om och men sitter jag nu i skolan. Inatt vaknade jag vid halv fyra och låg och lyssnade på när träden knäcktes och föll till marken. Vid lite över fyra kom mamma och frågade om jag var vaken, och ja det var jag ju. Ingen annan i familjen kunde sova tydligen. Så jag bad syrran komma in på mitt rum. Jag sov inte ett skit och precis när jag äntligen somnat ringde klockan. Jag gick upp till mamma och pappa men de sa till mig att sova en halvtimme till och att jag skulle hinna med tåget. Till slut gick jag upp och åt frukost med pappa som skulle till jobbet och beslutade mig för att starta datorn och se om det gick några tåg mellan hässleholm och kristianstad. Och nej, det gjorde det inte, och det kommer det inte göra på hela dagen heller för den delen. Så jag gick och la mig igen, och sov tills klockan blev åtta och stressade till bussen. Nu sitter jag här i 202 och väntar på ett engelskan ska börja.
//Juuuss

And we just get up and go!

Na Na Na na na na na na na na na na na na na na! Jag lyssnnar på my chemical romance och återhämtar mig efter den i historians längsta skoldag någonsin. Det blev många felsägningar och massa konstigt. Vi skrattade och grät (okej, inte riktigt men man skulle ju kunna tänka sig att vi gjorde det). På engelskan tittade vi på en dokumentär om det engelska språket. Sigrid var så trött och uttråkad att hon somnade. Men det roligaste den lektionen var att vår lärare påstod att vi inte alls tittade på en film från youtube. Men ack så fel hon hade. Filmen var bara inbäddad på en annan hemsida. Som vi skrattade åt henne.
//Juuuss

Cause you are in them, still

Jag och Milla siiter i skolan och lyssnar på musik. För den som vill veta så lyssnar vi på yellowcard och Milla är lite sur över detta. Men jag orkar inte bry mig om det just nu. Och nu slutade internet funka så vi kunde inte lyssna på the blackout så jag satte på samma yc låt igen. Hon blev surare än surast. Typ. Och nu klagar hon på att jag är sur och anti mot allt. Men det är sant. Dock är jag trött, så här trött har jag nog aldrig varit. Men så brukar jag säga. men det bryr jag mig inte om det heller. Så ni kan nog fatta hur trött jag är när jag inte orkar bry mig om något. Ooch nu svamlar jag bara en massa gojs. HEJDÅ!
//Juuuss

Too know you is hard

Jag kom hem för cirka en timme sedan och nu sitter jag i min nya säng och dricker chokladmjölk. Jag tror jag ska ta en liten tupplur eftersom det inte blev mycket sönm i natt. Sov nog cirka en halvtimme. Igår firades Beas artonårsdag i Önnestad med massor av folk. När alla stuckit var vi för lata att blåsa upp luftmadrassen så vi hanmade tre pers i en soffa och Bea låg i fortöljen.
Jag kan ju meddela att det var nära att jag hamnade i Älmhult på vägen hem. Vaknade precis när de sa nästa station Osby. Snacka om att jag hade tur där.
//Juuuss

Kungen är död på spåret

jag höll precis på att skriva lördag som rubrik. Men jaa. Det känns ju lite som det faktiskt. Det må låta sorligt som satan men jag håller på att somna och klockan är inte ens tio än. En fredagkväll! Vafan liksom. Så kan vi ju inte ha det. Men jag vet att jag inte är ensam om att vara trött i alla fall, det får mig på lite bättre humör. Men jag funderar på att lägga mig i sängen, lyssna på musik och filosofera. Fast nu är det ju så att jag är för lat för att ta mig till mitt rum.

//Juuuss

Hon klippte av A:et!

Jag sitter hemma hos Milla i hennes rum och flummar allmänt mycket. Vi kan säga såhär. Vi klipper, men jag tänker inte säga vad vi klipper. HA HA! Nu ska jag börja limma nu. Ha en bra fredag peeps!
//Juuuss

Lampa

Jag skulle ladda upp mitt bildspel på adela. men det gick inte för filmen var för stor. Vad fan ska jag göra nu?! Jag måste ju lämna in det. Detta var ju skojsigt om något. Aja. Då försöker vi med att länma in manligt/kvinnligt istället i hopp om att det ska gå bättre. Och det verkar som om det funkar än så länge.
//Juuuss

What is she doing?


Jar of hearts

Jag och mamma var påväg till IKEA nyss. Mamma skulle gå ut och starta bilen men kommer inrusande igen. Jehova körde tydligen upp på vår parkering men de körde även fast i snövallen. Vi spenderade de senaste tio minuterna av våra liv med att försiktigt titta ut genom fönstret och se vad de höll på med i hopp om att de inte skulle se oss. Och till vår stora lycka gick de inte ens upp och knackade på dörren utan körde vidare. NU ska vi i alla fall bege oss mot IKEA.
//Juuuss

Give me therapy

Jag ligger hemma i soffan och...gör inte ett skit to be honest. Jag kom hem och ville baka kladdkaka men nejdå! Syrran hon skulle göra citronpaj. Jag vill inte ha någon jävla citrionpaj. Jag har gått hela dagen och varit sugen på kladdkaka så kommer hon förstör alla min planer för resten av dagen. Men nu ska jag få upp humöret lite genom att spela piano. Min terapi. Om det går bra det vill säga. haha. Om jag spelar fel blir jag bara sur och allmänt arg på allt och alla tills jag vaknar nästa dag och allt är bra igen.

//Juuuss

radio

Då var det tisdag igen och snart ska vi ha engelska. WOOPIE! Kind of. Just nu sitter vi i klassrummet och väntar på att börja. Under tiden lyssnar jag på bbc radio one. Den bästa radiokanalen out there. Bara ett litet tips till er från mig. Hoppas ni tar det till er och lyssnar ikväll innan ni ska sova. Hahha. Ofta jag skrev det, innan ni ska sova. Men det brukar jag göra så whatever.
Nu börjar vi
//Juuuss

RSS 2.0