This is black

This is loud, this is cold, this is endless and I know, Growing up has just begun. But there’s a place we could find where this pain is useless. And we’ll forever be the young.
“it’s ten years now and im still learning to let go, its not the same without you theres no-one keeping time, you were the rhythm that was bringing us to life”. “All I can do is keep you closer now, cause i know you’re somewhere out there looking down. wherever you are, i hope you can see me smiling now”.

See me now, hear me out. Look for me tonight, and swear that nothings gonna break our hearts this time. Save me from myself, and be the soundtrack to these stories that I tell

Every wish we made is finally coming true“.

If you can find a way to reach me take your time, i could be underneath you, looking up to see you, from where we used to hide

a message sent with no reply, you used to hang on my every word, now they never come out right, I know it feels like I let you down, but I’m still around

I started out in the last slow motion scene, watching everyone change, made a map of the one way road from here, had no reason to stay” The catchy chorus begins with “I am awake and alive, there is something calling me, more than a moment in time, it’s a dream i’m following on my own“.

This is a black and white of you I found, I hang you up and then I pull you down“.

All I can think about is you and me drivin’ with a Saves The Day record on, we were singing ’til our voices were gone, and I was falling hard, you were barely hanging on

And now I wanna chase forever down, with you around

4am you called to spit some fire out, did you think that I would listen to you now“. “You got sadness twisted up with jealousy, show your fist to make them look like loyalty“. “Hate me all you want, i’ll be ok. I’m letting you go now“.

Are you there, putting all the words together, painting your new masterpiece. Ocean air, carrying reminders of that perfect pair that we used to be“. “Lost inbetween the truth and a dream, I’ve never been more ready to move on

Bring walls down, hear all my sound, let me back in, love me againOh that did not just happen!

Varför ska allt hända på lördag? So not fair dude! Duden jag snackar om är han där uppe ni vet, han som alla kallar Gud. Visst jag är verkligen inte religös men ibland undrar jag vad det är som gör att saker och ting händer. Karma karma I guess. Antar att beslutet i torsdags, tjaaa det fick jag allt sota för. FUCK! 

 

And we'll forever be the young

Idag lyckades jag göra hemuppgiften i mediekunskap klar, dock ska jag finputsa lite på engelskan så det blir perfect. Jag hatar muntliga redovisningar! Visst engelska är min grej men det är inte kul att stå där framme helt själv. Hoppas att det blir i halvklass som Emine sa. Nu ska jag fortsätta titta på shear genious med syrran innan vi ska äta. Efter det´så ska syrran kolla igenom engelskan och hjälpa mig lite med den.

//Juuuss

You've gotta swim

Jag är hemma själv och sitter i soffan med läxor upp över öronen. Jag har fortfarande inte räknat någon matte, gjort klart hemtentan eller bildanalysen, så jag antar att jag måste göra det idag. Jag trodde allt skulle bli klart igår men såklart han jag inte. Men frågan är vad ska jag börja med. Hemtentan känns viktigast, men också jobbigast för jag kan inte hitta någon fakta alls. Lets google away!
//Juuuss

This is loud, this is cold

Jag har precis blivit klar med mitt bildspel! Och innan imorse läste jag en recension av Yellowcards nya skiva, snacka om att det gjorde mig glad. I recensionen fanns det en massa låttexter och jag älskar låtarna utan att ens ha hört dem än. Det finns en röd tråd mellan alla låtar och det är bara så genialiskt alltihopa! Skivan handlar om Yellowcards resa de senaste åren men som Ryan alltid brukar göra har ha skrivit alla låtar som om de vore ett förhållande för att fler ska kunna relatera till låtarna.
Första låten börjar med att de tittar tillbaka på när allt var bra och sedan går den över till att vilja att allt ska va som förut.  De kommande tre låtarna är arga och berättar om hur det var när bandet var på väg att splittras. Sen ändras det och den ena parten går vidare och lägger allt bakom sig. Men i nästa låt vill den andra parten att bandet ska göra en comback men får inget svar "a message sent with no reply, you used to hang on my every word, now they never come out right, I know it feels like I let you down, but I'm still around. Men i låten efter är de tillbaka igen som ett band. Om den sista låten har de själva sagt “for all of us, and all of you. It reminds us why we do what we do, and how lucky we actually are.
Jag tycker det kan vara slutet av mars nu.
//Juuuss

Jag hälsar dig, kanske

Idag har jag knappt varit i skolan alls. Jag fick en timmes sovmorgon för jag skulle till tandläkaren och byta båge i tandställningen så jag kom inte till skolan fören klockan blev tio. Efter bara ett litet tag gav jag och Milla oss ut på stan för att fota. Kom tillbaka och la in bilderna, hade klassråd och lunch sen "slutade" jag. Jag och mamma gick en liten runda på stan och jag införskaffade en ny kofta och ett par leggings. Nu blir det handboll med päronen innan middagen, efter det På spåret och Skavlan innan jag lägger mig i sängen och kollar på Step up 3. En burk med cider står och skriker mitt namn i köket. Haha, ha en bra fredag peeps!
//Juuuss

Bigger than usWhat are you waiting for?

Jag sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Jag ska vara i studion med Milla och fota idag på förmiddagen, hoppas det blir något vettigt utav det. Höjdpunkten på dagen blir the blackouts artwork till den nya skivan som snart ska komma upp på kerrangs hemsida. Slänger nog upp bilder från dagen efter lunch.
//Juuuss

Painted it red

De senaste veckan har min musiksmak ändrats ganska mycket. Jag och min syster diskuterade detta igår när vi letade låtar till henne att sjunga på en konsert som ska hållas på Granada här i Osby i mars. Vi kom fram till att det är tack vare Paper Route. Jag har börjat gilla mer indiemusik typ som Fanfarlo, Neon Trees och Daniel Merriweather. Syrran sa att min musiksmak har blivit mer vuxen och att jag börjar dra mig från pop/rock/punk scenen. Vilket är sant. Jag har blivit lite trött på den, allt låter likadant numera. Men Yellowcard kommer alltid behålla en gigantisk plats i mitt hjärta.
Hela dagen idag har har suttit och lyssnat på BBC radio 1 och upptäckt massor med ny och bra musik, med lite mer mysfaktor kan man säga.
Av någon anledning är låten bättre om man inte tittar på videon. Men det kanske bara är jag som tycker det, känn efter själv.
Love and rockets
Juuuss

My door is always open

Bara för jag har fotat som en galning idag.

Girls with guitars


I am stolen

Idag ska jag vara ordentlig och få massor med saker gjorda. Jag har varit uppe i drygt en timme och jag har redan fotat tre bilder till bildspelet som ska vara inlämnat vecka fem. Förra veckan hade jag ingen inspiration men nu har jag så mycket ideér att jag snart sprängs om jag inte gör något åt det. Jag har två bilder att fota i studion imorgon till manligt/kvinnligt uppgiften och sen har jag bara en bild kvar till den som ska fixas i helgen. Detta känns faktiskt väldigt bra.
Senare idag tänker jag göra klart bildanalysen och hemuppgiften i mediekunskap och så hoppas jag att jag kan bli klar med engelskan så jag slipper den i helgen. I'M ON A ROLL!
//Juuuss

Nights like gasoline

Jag sitter och har extremt tråkigt på vår engelska lektion, det är meningen att jag ska fota till vår uppgift men det kan jag bara göra hemma för det måste vara mörkt ute, och det är det ju inte precis nu. Klockan är halv tolv det vill säga mitt på dagen, då är det tyvärr inte mörkt i södra Sverige. Även om jag önskar att det skulle vara så ibland är det nog för det bästa att det är som det är. Här kommer en bild bara för jag inte har något bättre för mig. Den var tagen till vår andra uppgift i foto A förra terminen. Inte den bästa bilden men den är lite creepy. Synd att den är en aning suddig.
Vi slutar om tio minuter vilket betyder mat för vår del. Och det är jag tacksam för, jag är brutally hungry. Bara så ni vet. haha.
//Juuuss

Ambition is critical

Jag sitter i skolan med resten av MPKR09 och så smsar jag med Hanna. Milla sitter på tyda.se och...tyder något. Men nu gick hon in på twitter, för att twittra lite. Nu sitter hon och läser mitt inlägg innan jag är klar med det. Vilken liten fuskis där! Men nu till något helt annat! The blackouts nya låt och musikvideo!
//Juuuss

I want the old times back

Jag beslutade mig för att inte blogga idag eftersom jag har varit på så dåligt humör att det skulle bara resultera i att hag spydde galla på allt och alla. Men det ska inte hända nu jag lovar. Ni ska få se varför snart men för att dra ut på det lite.
   Tänkte bara meddela att jag hatar när jag måste välja mellan olika saker. Jag hatar att varje gång jag har tagit ett beslut så ska jag ändra mig i sista minuten, samma visa varje gång. Jag kan ju inte precis påstå att jag gillar det. Men det är sånt jag får leva med för jag är jag, och jaa. Jag kan ju inte vara någon annan. Jag har försökt men whats the use? Det blir bara värre då.


Maräng....typ

Gårdagen och morgonen spenderades hos Malin i Norra strö, vi firade att Sigrid fyllt arton och hade en awesome kväll/natt/morgon. Det blev helt klart en av de bästa get togethers ever. Vi spelade Rappa Kalja, Twister, kort och dansade. Om man nu vill kalla hoppa runt och bete sig allmänt udda att dansa vet jag inte men i alla fall.  Åt pizza, kladdkaka och macarons.
Men nu sitter jag hemma i mitt egna kök, äter chips och funderar på om jag ska sätta igång en film.
//Juuuss

Underneath it all

Jag sitter i fönstret i klassrummet i skolan och fryser. Trevligt. Jag har planerat att åka hem om en och en halv timme men det kan ju bli kattskit utav det. Den snälla läraren är sjuk så jag vet inte riktigt hur jag ska slungra mig ur att sitta i skolan till tre och göra inget alls under hela dagen. Får hoppas på att det inte blir ett förhör precis som förra veckan. Då blir jag inte glad!
//Juuuss

Ice baby ice

Jag sitter i skolan och har precis ätit lite, innan på morgonen var vi i Åhus och fotade lite. Dock var jag modell. Och det var sviiiin kallt! Det var något så infanaliskt brutalt kallt. Bara så ni vet. Jag planerar att ta bussen hem vid två så jag hinner hem en runda innan min pianolektion. Mest för att jag vill kunna äta en kaka eller två, haha. Nu ska jag återgå till min konversation med Milla på msn och vänta tills jag kan åka hem. Slänger nog upp en bild eller två när jag kommit hem.
//Juuuss

From yesterday

Jag sitter i skolan och har lektion, för att vara men precis har vi föreläsning på mediekunskapen. Just nu låtsas jag anteckna. Min buss går kvart över fyra men vi slutar om en kvart. Vilket betyder att jag och Milla ska hänga på skolan ett tag till efter det. Undrar vad vi ska hitta på. Jag ska tydligen hjälpa henne med något, så vi får se hur det går. haha. Just nu vill jag ha mat, lunchen var inte den bästa idag precis. Som tur var hade jag två kakor med mig, en till mig och en till Milla. Men den åt jag snabbt upp, tror dock jag har lite godis i väskan :D
//Juuuss

Desperation kills

CAN YOU HEAR THE CROWD THEY ALL GO WILD FOR YOU AND YOUR DENIAL THEY'RE WATCHING YOU BREAK DOWN BREAK DOWN HATE ME ALL YOU WANT I'LL BE OKEY I'M HALF THE WORLD AWAY I'M LETTING YOU GO NOW GO NOOOOW!
Imorse är jag åt frukost satte jag på datorn bara för att vara på den säkra sidan. Och gissa vad jag ser när jag går in på ap.net?! Jo den fina bilden med fet text där det står yellowcard. Jag dog lite när jag såg det. Och det bästa av allt var att sidan crashade precis efter att jag hade lyssnat på låten. Vilken tur man kan ha ibland. Såklart dagen till ära har jag min snygga yellowcardtröja. En bra dag som ni kan förstå. Och om sex dagar kan man ladda ner the blackouts nya låt helt gratis på deras hemsida. Glad Josefin!
//Juuuss

JEEEAA

GLÖM DET JAG SA!!!!!!!!!!!
YELLOWCRAD
NU ska jag till skolan, Svejs!
//Juuuss

I DO NOT LIKE YOU. JUST SO YOU KNOW THAT

Jag blev lite ledsen nu. Jag kommer behöva vänta tills onsdag morgon för att få höra yellowcards nya låt. Eftersom den kommer upp klockan åtta på kvällen PST tisdag. Jag blev lite smått arg nu. Mer än lite smått faktiskt! FUCK YOU KARMA!
//Juuuss

Take it deeper

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN SIGRID!
Jag är hemkommen från skolan och har precis ätit lite. Jag beslutade mig för att vara en rebell och smita från religionen för att slippa sitta i skolan och vänta på bussen i över en timme. Men det var nära att jag fick ångra det beslutet. Tåget stannade utanför Hässleholm för att invänta ett mötande tåg. Det slutade med att tåget stod kvar där i cirka en kvart och vi kom in på Hässleholms station en (EN!) minut innan mitt andra tåg skulle gå. Jag kom precis i tid innan dörrarna stängdes. Jobbigt värre! Jag hade även turen att batteriet på iPoden höll sig hela vägen till Osby station. När jag öppnade dörren till bilden tystnade musiken i mina öron.
På dagens mattelektion sjöng vi för Sigge, fast det hela var ganska så fail. Men jag ska vara snäll och inte lägga upp videon här. Haha!
Mattelektionen. Ja, hon har två klockor på armen. Fast den ena är Plags. Haha
//Juuuss

Can we move on now?

Idag har jag läst och tömmt mitt skrivbord på prylar. Imorgon ska det ut i garaget och förhoppningsvis säljas inom kort. Men nu till ett par skor jag vill ha. Skor kan man aldrig ha för många av. Förutom dessa skulle jag vilja ha ett par klassiska vita dr martens. Men det tillåter inte min budget så jag får vänta ett tag med det.
Nu till något helt annat. Ta inte detta på fel sätt, men jag vill vara typ 22år ha mitt drömjobb (det vill säga rockfotograf och samtidigt jobba på ett skivbolag)och bo i ett annat land. Jag är trött på skolan och vill bara komma vidare i livet. Men tyvärr är det som det är och jag är 17år och går fortfarande i skolan.
//Juuuss

You know the words, so sing along

Jag kom hem från salongen för cirka en timme sedan. Sedan dess har jag plattat håret och läst i svenskaboken. Men här kommer en bild på min nya hårfärg. Jag är jättenöjd!
//Juuuss

Vad hände nyss?!

Jag måste bara dela med mig utav en sak som jag tyckte var ganska så hilarious. Som alla vet (eller kanske inte alla men alla som kände mig under mellan och höstadiet) var jag ett stort fan av...fuck jag vill inte skriva det men jag måste för detta är bara så himla fucked up. Simple Plan. Okej, there you have it people. Men nu till det roliga, ni kan fortsätta läsa när ni kommit över chocken ;)
Jag sitter och läser på absolutepunk.net och läser för skoj skull årets line up till warped tour. Och gissa vilka som står med där, jo SP. Som alla vet finns det ju alltid lovers och haters av band. När jag gick i åttan var alla på ap.net haters av SP. Nu när jag sitter och läser kommentarerna så är alla helt plötsligt lovers.
Så ni kan se för er själva
Vad har hänt under de senaste två åren jag slutade lyssna på dem och kom på att de är så fruktansvärt lama och extremt dåliga? Jo alla haters kompå att de är bra all of a sudden! Det är sjukt konstigt och roligt. Nu kan jag vara stolt över att jag lyssnade på dem innan alla andra på ap.net. Hahaha!
//Juuuss

I am the rumour on everyones lips

Jag åt nyss frukost, vilket inte alls är bra. Det betyder att jag är tillbaka i dyngsrytmen jag hade på jullovet, och det är verkligen inte bra. Men nu ska jag ta tag i mitt liv (haha) genom att göra lite läxor, det vill säga läsa en jävla massa sidor i en jävla massa böcker. Skoj! Nej jag skulle inte tro det på långa vägar, men det är något som måste göras innan måndag så det är lika bra att göra det nu.

Bara för att visa vad jag gjorde igår på fotolektionen. Jag har även gjort en för you me at six och tänker göra många fler när jag inte har något bättre för mig att göra.
//Juuuss

Hope is tha shit

Vi har foto och sitter och letar efter bilder som är typisk manligt och kvinnligt, men jag gör såklart inte det jag ska. Som vanligt. Jag sitter och har lite panik för jag måste svara på ett mail och jag vet inte vad jag ska skriva. Så som vanligt när jag inte vet så frågar jag min syster ;)


The Masterplan

HEYOOOOO PEOPLE OF SWEDEN! I hopp om att Joss inte ska mörda mig övertog jag hennes blogg och planerar att så att säga "concour the world" med hjälp av den. Detta är första steget- att skriva ett inlägg. Det känns kanske inte som världens smartaste drag, men skenet bedrar. Jag måste liksom först lära mig hur detta med bloggande funkar, sen kommer jag att systematiskt äga ut er alla och, som sagt, ta över världen. Eftersom jag är en lat människa kommer det dock att ta några år innan ni märker något, men vid 2050 kommer världen vara en bättre plats, och allt på grund av denna bloggen- grattis joss, du är en del av the masterplan.
Nu ska jag återgå till mitt andra projekt, att komma hem innan midnatt. Så ha det fint, peace out och allt sånt där. HEJSVEJS.
P.S Jag är Batman... D.S
/M

We ride in silence, because we can not let go

Så jag slängde ihop en ny design för jag hade inget bättre att göra på lektionen. Hoppas ni gillar den själv är jag väldigt nöjd med den. Nu ska jag spela spel och lyssna på musik i väntan på att kunna rymma hem, vilket borde bli snart.
//Juuuss

It's not my fault

Jag sitter i klassrummet och har foto, vi gör absolut inget över huvudtaget. Vi har betygssamtal så alla bara sitter med sina laptops och väntar på sin tur. Själv läser jag på ap.net för att roa mig lite. Men nu vill Milla att vi ska spela spel. Så bye bye!
//Juuuss

Hope

Idag har bestått av mycket skratt och flummigheter. Såå ja, bästa dagen denna veckan även om det bara är onsdag haha. Idag fick alla the blackout fans reda på att den nya skiven heter Hope. Nu orkar jag inte skriva mer, jag tänker umgås med min syster och titta på tv med henne.
//Juuuss

The battle of the past and the present

Jag har spenderat kvällen med att bekämpa dammet i mina lådor under sängen, det blev en lång match men jag vann till slut. Jag har slängt gamla okejtidningar från 2005 till 2008, posters på föredetta favoritband, saker jag gjorde i träsjöjden på mellanstadiet och liknande saker. Jag har även bytt plats på en massa andra saker i rummet, nu har jag faktiskt böcker i bokhyllan, haha.

Internet är döende

Milla stör sig lite på mig just nu. Haha. Hon vill gå in på sin twitter men jag ville blogga så jag skiter i att hon vill det. Och FYI så sitter vi i klassrummet och ska snart ha svenska samtidigt som vi undrar var Sigrid är. Min mage kurrade nu med bara så ni vet.
//Juuuss

This is war

Idag har varit en sådan fruktansvärt dålig dag. Allt har bara varit pest, jag har varit trött hela dagen för jag inte kunde sova och på det var det bara massa tråkiga lektioner i skolan. Genomgång på genomgång och en läxa som imorgon ska presenteras muntligt på engelska. Bra start på en ny termin. Jag tröstade mig med en brownie när jag kom hem men det hjälpte inte så värst mycket.
//Juuuss

Nittion

Grattis till syrran som fyller nitton i dag då!
Jag sitter just nu och ler som en idiot och ser allmänt dum ut haha. Jag har precis lyssnat minst tio gånger på en preview av yellowcards nya singel. Finare musik är svårt att hitta. Check it out here.
Idag är det sista dagen på lovet och jag har spenderat den mest av min tid upp tills nu med att spela alfapet med familjen. Om tio minuter bärjar Greek på femman och sedan ska jag redigera bilder från gårdagens fest.
//Juuuss

Fillipines

Jag steg upp för en timme sedan, och ofta att jag tittar ut genom fönstret och ser en fjäril flyga förbi nyss. Det var något random det. Nu måste jag ställa mig och stryka innan mamma kommer hem. Suck. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film. Jag får se till att ta vara på de sista dagarna på lovet nu innan det är för sent. Jag vill ut och fota men det är så grått och tråkigt ute så får se hur det blir med det.
Bara för jag blev så glad klicka här
//Juuuss

Such a perfect denial

Jag kom hem vid halv tre tiden inatt, vilket resulterade i att jag sov tills klockan var tolv idag. Idag ska jag fira ytterligare en födelsedag så jag måste snart hoppa in i duschen. Min kusin fyller tretton, det känns som om det var igår han fyllde tio. Haha. Så nu ska jag i all hast försöka fixa ihop ett födelsedagskort i ps. Jag har inte så mycket ideér just nu men får se vad det kan bli utav det. Jag hoppas syrran och Axel kommer hem snart så de kan hjälpa mig lite på traven.
Ha en bra dag, och så ska jag försöka att inte bli alltför arg och frustrerad på småbarnen ikväll. Det råkar vara så att jag är släkt i släkt med en av familjerna från familjen annorlunda på tv4. Ni vet de med trillingarna. Det kan bli lite mycket ibland. So don't you judge me ;)
//Juuuss

Such a beautiful lie

Jag har målat naglarna gröna dagen i ära och lyssnar på 30 seconds to mars. Det råkar vara så att Linda fyller 18 idag, hon gillar grönt och 30 seconds to mars. Igår var jag på väla och jag råkade hitta deras tre skivor för endast 200kr på skivlagret. Så nu har jag utökat min skivsamling utterligare. Jag lyckades göra av med tusen kronor på cirka sex timmar. Det ni, haha. Jag införsaffade en ryggsäck, tre skivor, present till Linda och en till syrran som fyller 19 på söndag.
Så grattis på 18års dagen Linda! Nu ska jag sminka mig innan jag ska bege mig mot Broby och och hennes fest.
//Juuuss

Shit pommes is what I sayJag dog lite. Det är inte ofta man får direktmeddelande på twitter från ett band man typ avgudar.
Meddelandet säger er kanske inte så mycket men to tell you the story. De skrev något i stil med: 2011 kommer bli året då vi spelar i din hemstad. Då kunde jag ju bara inte låta bli att svara med : My hometown? That would be a miracle.


2011 är Yellowcards år, deal with it

1. The sound of you and me
2. For you, and your denial
3. With you around
4. Hang you up
5. Life of leaving home
6. Hide
7. Soundtrack
8. Sing for me
9. Se me smiling
10. Be the young
Jag längtar men jag har lovat mig själv att inte ha några förväntningar. Hoppas jag klarar det.
//Juuuss

When I woke, my friends were sleeping

Jag har redigerat lite bilder från nyårsafton och lyssnar på Paper Route och sjunger med för full hals. Igår när jag kom hem var jag helt slut så jag bäddade ner mig i soffan och sannade där tills det blev dags för att sova på riktigt.
//Juuuss

Fireworks

Kudden försvann! Ja, jag halvligger i en säng med Milla som halvsover, i ett hus som håller på att rasa ihop. Trevligt trevligt. Jag invigde det nya året med att dansa på vägen och fnissa allmänt mycket.
Igår tittade jag och Milla på den andra HP filmen som vi pausade för att gå ut och titta på fyrverkerier. Men nu måste vi avgöra om jag ska ta busen hem om en timme eller klockan sex i kväll. Hur som helst måste vi gå upp nu, haha.
//Juuuss

RSS 2.0