Harry Potter och lite annat

Blogga, hur gör jag det? Tror nog att jag har glömt det. Nej, nu överdrev jag kanske lite. Men det var ett tag sedan. Insåg också att jag inte har lagt upp med än del ett av Pragresan. Men så har jag ju inte skrivit mer än två delar och bilderna är fortfarande oredigerade. Har helt enkelt inte tid för sånt längre. Innan kunde man ju sitta och göra sånt i skolan. Men det var ju för typ ett år sedan.

Men i alla fall. Vad har jag gjort sedan den åttonde? Lyssnat på Fall out boys nya skiva, som var en stor besvikelse i mina öron. Tyvärr. I tisdags tog jag tåget tio i sju (!!!) till skolan för en föreläsning som varade i 1,5 timme. Lönt. Kom hem, åt och sov innan jag åkte till mormors affär för att hjälpa till på modevisningen. Onsdag var jag i skolan, var hemma själv på kvällen så jag kokade lite pasta och tittade på tv. Torsdag, åkte med farmor till Halmstad och hämtade syrran och Axel vid tåget. Fredag, var i skolan och jobbade med fältarbetet och pluggade lite till tentan. Igår var det Harry Potter fest på Göingegatan. Iklädd "skoluniform" i Ravenclaw stuk firade vi min 20årsdag. För bilder se min twitter och eller instagram. (Shit vilken hightech häxa jag är.) Syrran och Axel har nu åkt hem, jag har pluggat till tentan i Kultursociologi som är en helflummig kurs och jag vet fortfarande inte riktigt vad den går ut på om jag ska vara ärlig. Men så är universitetslivet. Man skriver tentor och låtsas att man förstår även fast man inte gör det.

Kommentarer
Postat av: Milla

"Innan kunde man ju sitta och göra sånt i skolan. Men det var ju för typ ett år sedan." MEN SLUTA HAR DET VERKLIGEN GÅTT SÅ LÅNGT TID??!??!?!??!!?!??!

Svar: Jepp...
Juuuss

2013-04-15 @ 01:02:00
URL: http://millaismyname.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0