Tar ni kort?

Kom i säng vid midnatt igår och gick upp lite efter åtta imorse. Slängde i min en macka och gjorde mig redo för dagen. Är nu helt slut efter att ha jobbat sex timmar. Det dummaste jag fick höra idag var bland annat "Man kan ju nästan tro att du jobbar här!". Tack, eller va? Nu tänker jag spendera resten av dagen och kvällen med att beundra min nya coola taklampa. Endast 200 kronor, ett äkta fynd. Kanske tar en liten tupplur, tycker att jag förtjänar det efter denna dagen. Det är tur att det är påsklov nästa vecka så jag får sova på måndag. 

//Juuuss

I've got nothing left to lose

Lyckan som uppstår när man får redan på att Warped Tour kommer till London. Jag ska(!) dit. Inget snack om saken. Och chocken jag fick när Patrick Stump sjunger på Yellowcards nya skiva. Han var gårdagens överraskning och shit så paff jag blev när han visade sig på stickam. Skulle precis gå och lägga mig men blev så exalterad att jag stannade uppe två timmar till. Längtar som fan efter att få höra den där låten. Men det blir typ i augusti eller september. Nu ska jag försöka lugna ner mig lite och ta något att äta. Ska sedan platta håret och kanske börja på psykologin. Ska ta bussen till Hanaskog vid tjugo i fem. Ikväll är det nämligen Harry Potter som gäller hemma hos Bea. 

//Juuuss

Älskar låten


I for you

Say the words I cannot say
Say them on another day
Fragile words like these will cut your tongue
Was I good enough, was I bad enough
When I wanted more, yeah, you had enough
But nobody’s gonna try for you
Nobody’s gonna do like I for you

And every slow-lit cigarette
that nervous hands can barely get the courage
I could always feel your eyes
and those dresses you made look like gowns
you’re a sinner but the devil didn’t even turned you down

Cause, nobody’s gonna try for you
Nobody’s gonna do like I for you
Nobody’s gonna try for you
And nobody’s gonna lie for you
And nobody’s gonna do like I for you

Hold me like you never could
I’ll hold you like I said I would
Air or light won’t breathe nor shine between
With your feather lips, yeah you fly away

Cause, nobody’s gonna try for you
Nobody’s gonna do like I for you
Somebody’s getting by for you
I don’t bend, I just break in two
Somebody like me
I’d die for you


Never going home, never going home

Känner att det är dags för en ny design snart här på bloggen. Men det får bli på påsklovet, som faktiskt inleds idag för min del insåg jag nu. Kanske gör det lite senare idag eller imorgon innan jag ska hem till Bea. Om inte då så kanske söndag efter jag har jobbat. Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan städa mitt rum. Som mamma brukar säga "Det ser ut som ett bombnedslag här inne!". Väldigt sant. Faktiskt ganska hemskt, finns inte en ren yta här inte. Golvet är täckt av kläder och annat skit. Måste göra något åt det. 

//Juuuss

Gone

Har nyss varit hos grannen och lämnat en liten present till den nyfödda extremt söta flickan. Det blev en liten klänning, blå och vit. Nu ska jag och mamma laga lite mat och sedan blir det läxor för min del. Halva läxan i engelska är klar så det ska nog gå ganska kvickt. Just nu lyssnar vi på lite Kelly Clarkson. Mamma gör sallad och jag sitter här. Allt prat i yellowcardchatten har gjort att jag är insnöad på "girlpop". Jag skyller på Mendez och Ryan. Allt är deras fel, haha. 

//Juuuss

I'm Peeta and I know it?

Jag tycker om att prata med mig själv. Specielt på facebook så alla andra kan se det. Haha. På svenskan idag hyrde jag och Milla Hotel Rwanda och parkerade oss i 102:an med en påse nappar som vi fick av snubben på hemmakväll. Åt lunch och jobbade sedan med hemsidan till skoltidningen tillsammans med Malin och Sigge. Mallen till sidan blev klar efter några timmar. Under dessa timmar ramlade jag nästan av stolen, (två gånger) och mot lektionen slut gjorde Sigge precis samma sak. Begav mig sedan mot Bokia för att stå i kö i evigheter för att köpa ett lyka litet block och mötte upp Bea vid stationen och hoppade på bussen hem mot Osby. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. Läsa lite och kanske se en film. Who knows? Får se hur det blir. 



//Juuuss

This isn't how I go

Tror jag har kommit fram till att Lights and sounds är Yellowcards bästa album enligt mig, eller paper walls. Igår, precis när jag tänkte gå och lägga mig sätte de på ljudet på stickam och jag dog av lycka. Satt upp till halv två och lyssnade på Mendez när han spelade gitarr. Helt jävla underbart! Behövde verkligen något som fick mig på bättre humör. Yellowcard lyckas alltid och finns där så fort jag behöver dem. But, anywho! Idag har det tapetserats i smedjan, jag har gjort våfflor, tittat på Gilmore Girls och spelat musik så högtalarna nästan sprängdes för att irritera våra grannar som brukar spela musik så fönsterrutorna skakar. Ganska kul måste jag säga. Och såklart spelade jag ju Yellwcard. Nu ska jag titta på lite mer Gilmore Girls och ha en allmänt bra lördag. 


//Juuuss

Make up your mind

Jag säger bara, köp aldrig något på megastore. Förra gången väntade jag på skivan i över två veckor och den kom aldrig så jag avbeställde till slut. Avbeställningen var ju inte den smidigaste heller för den delen. Igår ville jag köpa mayday parades skiva. Jag lägger den i varukorgen och trycker mig vidare till kassan. Loggar in, väljer betalsätt och så vidare. Ska ändra adress eftersom vi har flyttat. Men det går fan inte! Satt i över en timme igår och försökte, gick inte. Beslutade mig för att försöka igen idag men nejdå. Det är inte meningen att jag ska ha den skivan. Så omständingt allt ska behöva vara. 

Men i alla fall så var jag och Milla och såg Hunger Games igår. Har lite svårt att komma fram till om den var bra eller inte. Visst, den var väl bra men jag störde mig på masssa små detaljer hela tiden. Ska nog inte skriva vad eftersom många inte har sett den än så jag avstår från att göra det. 

//Juuuss

Real, or not real?

Till min stora lycka blev dagens engelska inställd vilket gjorde att jag var hemma redan vid två. Jag har hunnit äta en glass, tittat på ett avsnitt pretty little liars och lite annat smått. Nu ska jag måla naglarna och efter det blir det lite mat framför ett avsnitt Gilmore Girls innan jag beger mig in mot stan igen. Jag och Milla ska gå på fotoelevernas vernisage på barbacka. Milla ska intervjua en elev och Carin och jag ska stå för fotograferandet. Klockan nio är det dags för Hunger Games! Det är en väldigt händelserik dag idag. Det är ett år sedan Yellowcards When you're through thinking say yes kom ut och det har jag firat med att lyssna på låtarna om och om igen. 

//Juuuss

More than ever, I see the real you

Såg precis att LBS Kristianstad har mina, Beas och Millas Converse-beklädda fötter som cover photo på facebook. Tycker vi har snygga fötter! Eller ja, skor får det ju bli. Men i alla fall så kom jag hem från musikskolan för en liten stund sedan. Har hunnit äta en glass och starta stereon. Ur högtalarna strömmar Yellowcards vackra musik och håller mig sällskap. Shit vad jag älskar dem! För er information så vill Ryan Key och Ryan Mendez flytta till Sverige, Sean valde Danmark, men det var nog mest för att han inte har varit i Sverige. Det är ju nära i alla fall, haha. Just nu är jag allmänt lycklig över att inte ha en endaste liten läxa tills imorgon att göra. Undrar vad jag ska göra med alla denna fritid? Läsa Hungerspelen och lyssna på Yellowcard. Kanske en film innan jag ska sova. Alla dessa möjligheter! 

//Juuuss

Try harder

Har pluggat psykologi hela kvällen och känner mig ändå inte redo inför morgondagens prov. Samtidigt som jag pluggade hade jag datorn framför mig där Sean Mackin satt och spelade mandolin för mig och höll mig sällskap. För en stund sedan stack dock alla utom Ryan för att äta lunch så jag passade på att spela lite piano och ska nu bege mig till sängs. Dock kom de andra tydligen tillbaka från lunchen och satte på ljudet på videon igen. Tror jag stannar uppe en stund till men max en kvart. Måste sova sen. Ska nog vara busig och ta lite sovmorgon och ta tåget 07:40 imorgon igen. Orkar bara inte gå upp tio i sex. 

//Juuuss

Finns det ingen cuttingmakapär?!

Svenskan är inställd idag så har sitter jag och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Sigrid sa precis till mig "I wanna hit you, with things.". Känns helt okej. Min tröja gör mina svarta byxor oranga. Nu tuggar vi tuggumi och ska bli fokuserade. Men det kan ju bara gå dåligt.
//Juuuss

Yo Ho, A Pirate's Life For Me

Dagen inleddes med en tur till Ikea och kommer avslutas med att plugga. Dum som man är skjuter man upp allt tills in i det sista. Som alltid, eller nej inte alltid men nästan. Ska plugga lite psykologi och göra klart den där dumma affärseidé analysgojset som jag har hållt på med i evigeheter nu. Hoppas på att bli klar med skiten så jag slippper stressa. Men det skulle inte förvåna mig om jag fastnar framför ett avsnitt Gilmore Girls eller fem innan kvällen är slut. Kan ju inte påstå att jag är bra på att prioritera. Men vem är det egentligen? 

//Juuuss

You can be your own spotlight

Hade en megabra kväll hos Milla igår. Påväg dit chillade jag och Bea på Willys lite. I bilen sas det saker som Kelly Clarksson, muffins, hund och lite annat. Väl hos Milla gjorde vi pizza, jag lekte med en kavel och kastade med degen medans Milla och Bea rev ost, och skivade skinka med mera. Sigrid kom och vi tittade på Millas balklänning innan vi gjorde det vi åkte dit för att göra. Titta på Harry Potter. Måste dock sorgligt nog säga att vi spolade förbi en hel del. Mår lite dåligt över det men det var tvunget. När filmen var över åkte jag med Bea till Bjärlöv där mamma och pappa hämtade mig. En bra dag! 

Jag kom hem från mina kusiner för en stund sedan efter att ha varit där och fikat lite. Idag var det första gången min kusin bakade helt själv. Blev aningen rädd när jag fick redan på det men kladdkakan var god och jag bjöd på några av mina muffins som jag bakade igår. Nu sitter jag på mitt rum och funderar på om jag ska starta en film, men det är nog inte lönt eftersom jag inte kommer hinna se hela innan vi ska äta middag.
//Juuuss

Pretty handsome awkward

Tänker baka lite muffins och det betyder att jag måste gå och handla. Ikväll är det Harry Potter i massor och pizza hos Milla som gäller. Innan jag beger mig dit ska jag baka, duscha, måla naglarna och spela lite piano. Borde hinna göra allt men då måste jag gå till Coop och köpa citron och choklad nu. Ska göra min vanliga follow friday på twitter också nu. 

Ha en bra fredag folk!
//Juuuss

My paper heart

Sitter i solan och har samhällskunskap. Som vanligt gör jag inte det jag borde. Men jag har varit duktig och gjort min annons till mediekommunikationen så nu slipper jag tänka på den. För den är klar! Jättenöjd över det, trodde aldrig jag skulle bli klar i tid. Men så ska det lämnas in på fredag nästa vecka. Det kallar jag god marginal. Vill åka hem nu men borde vara med på engelskan eftersom jag missade den i måndags. Borde stanna. Men vill inte. Ohwell. Palla ha håltimme snart också. Har ingen bok med mig att läsaså kommer inte ha något att göra. Förutom att gå och hämta ut mina och Millas biobiljetter till The Hunger Games! Men det är långt att gå.
//Juuuss

Listen to the radio

Pappa lagar mat och jag tittar på. Ungefär. Jag jobbat lite med mitt projektarbete och det går bättre och bättre. Efter skolan idag åkte jag, mamma och Marita och köpte tyg till min balklänning. Köpte inte allt men spetstyget ska beställas för de hade inte så många meter som vi behöver. Kom hem en kvart innan jag skulle spela piano och slängde i mig en macka innan pappa körde mig till musikskolan. Mamma är nu på frisörmojs med jobbet så jag och pappa är hemma själva. Vi spelar musik på hög volym och har det bra. Idag hade vi debatt på psykologin, det var den flummigaste debatten jag varit med om. Ingen visste exakt vad de skulle säga eller vad de stod för men vi var alla lika dåliga. Förutom Malin som ägde ut alla och tog hem vinsten till henne och Sigge. 

//Juuuss

Strange Days

Borde göra psykologi men det finns andra saker som är mycket roligare. Vilket har resluterat i att jag har tittat på två avsnitt Gilmore Girls sedan jag kom hem lite efter två. När jag gick hem från tåget stannade jag till på Ica och köpte mig en burk Ben & Jerry, Oh My Apple. Parkarade mig på golvet i smedjan för resten av huset var som en bastu, och är fortfarande. Helt sjukt varmt på mitt rum. Svettas bara jag tänker på det! Fönstret står på vid gavel men det gör ingen märkbar skillnad. 

För övrigt så kom pappa precis hem efter att han har varit i England. Som vanligt hade de inte någon av de skivor jag bad honom leta efter. Istället kom han hem med en skiva av ett band jag aldrig hört, We are Augustines. Har inte lyssnat på den än men gör det senare. Efter psykologin. 

//Juuuss

btw, jag ska bli kulturtant

Oj,jag brännde muffinsen

Stannade hemma från skolan idag helt utan anledning. Hur nice som helst, borde göra det oftare, haha. Borde ha dåligt samvete över det men det har jag inte alls, inte ens en ynka liten gnutta dåligt samvete. Känner mig extremt nöjd! Råkade bränna muffinsen jag hade i ugnen. Men det är pappas fel för han ringde vilket gjorde så att jag glömde dem. Ohwell! 

//Juuuss

Många, många timmar

Kämpar på med engelskan men kommer inte framåt. Ska skriva en creative text med massa cliché uttryck men som om! Tror jag skippar den delen av läxan. Sitter och tittar på friidrott såklart som säkert gör att koncentrationen inte är på topp. Men skit samma, det är inte varje dag det är inomhus-vm. Snart drar stavhoppsfinalen igång för damerna så ska titta på den. Senare idag ska jag och mamma hem till mormor och äta middag. Pappa åkte till England igår så det är bara vi två hemma. Vilket betyder, jag får gå till tåget imorgon. Lat tjej.
//Juuuss

With me, today!

Har varit hos Marita och provat klänningen till balen. Bara testklänningen dock och inte den riktiga. Men den var jättefin. Så fort jag såg den kom jag att tänka på en klänning från när jag var liten. Typ fem eller sex år. Farfars brors sambo (tror inte dem är gifta) hade en klänning som vi brukade prova hemma hos dem när det var kalas. Den var vit med spets och såg nästan extakt likadan ut som min provklänning. Nostalgi på hög nivå. Allt är fixat inför studenten utom balklänningen nu. På onsdag efter skolan ska vi åka och köpa tyg. När man pratar om studenten, måste titta i alla kataloger från utbildningsmässan, har inte gjort det än och har möte med Banafshe på tisdag. Fick även lite på posten. Men just nu lutar det åt Kalmar big time!

//Juuuss

Jag mår lite illa nu faktiskt

Såg precis Moa Hjälmer slå svenskt rekord i 400m. Helt underbart lopp att se. Så nära finalplats, hon ledde loppet i 375 meter men slutade sen fyra. Var helt i extas och hoppade och skrek. Jag älskar friidrott, så är det bara. Nog om det. Har valt tapet och den är nu beställd. Känner mig nöjd men ändå lite förvånad över mitt beslut. Men nöjd. Ska se avslutningen av herrarnas kulstötning nu. Spännande! 

//Juuuss

150, give or take a few years?...

Tittar på friidrott (Inne EM) men ska snart ner till Olssons och titta på tapeter. Det är tänkt att jag ska ha bestämt mig imorgon. Som om säger jag bara! 

Igår hade jag planerat att titta på Harry Potter och sedan Yellowcards livestream från studion. Men så blev det inte. Jag somnade ungefär i mitten av filmen och vaknade igen vid ett. Helt utmattad startade jag datorn och tittade på Yellowcard i cirka en kvart innan jag somnade igen. Så trött var jag! Man somnar ju bara inte till HP och sedan när man tittar på Ryan Mendez när han spelar gitarr. Helt sjukt. Jaja, får titta på streamen i efterhand, men tyvärr utan chatten. Chatten är ju halva nöjet! 

//Juuuss

But God does it feel so good

Sitter på tumblr och creepar runt lite bland alla taggar som har med Yellowcard att göra. Hittade ett inlägg där en tjej skrev att hon saknar Yellowcard jättemycket och att hon vill att de ska komma tillbaka från sin paus. Liksom hallå ja lite efter! Var har du varit de senaste 18 månaderna? Förmodligen under en sten någonstans i skogen. Kära du, de släppte en ny skiva för ett år sedan och är just nu i studion och spelar in nästa. Tyckte det var lite småkul. Om du verkligen gillar dem så mycket så vet du att de har varit tillbaka ett tag nu. Tydligen inte, haha. 

Snart är det middag och efter det ska jag göra lite engelska och titta på Harry Potter. Eftersom imorgon har jag sovmorgon och behöver inte vara i skolan alls. Vilket gör att jag får sova hur länge jag vill. Asnice! Ska vara uppe halva natten och titta på Yellowcard när de sänder live från studion. De säger att de inte får säga var de är eftersom Justin Bieber är i studion brevid men jag kan se är det är sunsets sound. Så varsågoda nu kan ni stalka JB om ni vill. Hälsa Yellowcard från mig så är ni snälla. 

//Juuuss

Ninja Mackin

Försöker komma på två aprilskämt till men det går inge bra. Är för trött för detta och vill inget annat än att sova. Kan dock inte gå och lägga mig redan så ska hålla mig vaken några timmar till. Funderar på att titta på Yellowcard i natt igen men tror inte det är en bra idé. Har varit som en zombie hela dagen och vill inte vara det imorgon igen. Men på fredag kan jag vara zombie hur mycket jag vill! Woho!
//Juuuss

Where'd you go?

Så fruktansvärt trött. Tänker ta en tre timmar lång tupplur möjligtvis fyra. Klockan elva kommer Yellowcard sända live från studion. Kameran kommer vara på hela dagen (natten här i Sverige) och natten (dagen här i Sverige). Innan det börjar måste jag få lite sömn så jag inte är helt död i skolan imorgon. Men det kommer jag nog vara ändå så det kan kvitta egentligen. Orkar dock inte vara vaken till elva då det börjar så det är bäst att sova lite. Tittade på säsongsavslutningen av the lying game när jag kom hem och blev så arg. Finns nog ingen annan serie som gjort mig så arg som den. Jag fortsätter ändå att följa den för den är så bra! Men arg blir jag efter varje avsnitt elakt nog.

//Juuuss

For all the sleeves I stained red

Är i skolan och har webdesign. Det blev många skratt tidigare under lektionen när vi höll på att arrangera navigeringen till vår webbaserade skoltidning som ska lanseras i slutet av månaden. Är lite stressad äver det men det är nu det roliga börjar. För övrigt ska jag ta bussen hem om lite mer än en timme. När jag sitter här och väntar tänkte jag att jag skulle..... jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Jag har inget att göra alls. Tråkigt nog. Ohwell.
//Juuuss

Du älskar mig. Sant eller inte?

Har läst ut den sista boken i Hungerspelstrilogin nyss. Jag har skrivt lite på min artikel till skoltidningen om aprilskämt. Den blev inte riktigt som jag tänkt men tror inte den är klar än så det kan ju kvitta. Känner mig tom nu när jag läst ut boken men ska försöka fokusera på allt som jag måste skriva innan torsdag och jag är på god väg att hinna bli klar tills dess. Om jag bara gör det jag ska och inte kommer efter min tidsplan ska det nog gå. För övrigt tror jag att provet idag gick rätt så bra. Kanske inte så bra som jag ville men känner mig nöjd med det jag åstadkommit. 

//Juuuss

Sant

MAKE IT MOVE!

Hemma igen efter en awesome helg i Göteborg. I fredags gick jag och syrran en runda i Haga och tog en liten fika i solskenet. Jag skaffade mig en tatuering, ni vet en sån som man brukar få med tuggummi som går bort efter några dagar. Kännde mig väldigt stolt efter det! Igår bar det av till Universeum då även Axel följde med. När vi kom till ormarna kom vi alla tre att tänka på Harry Potter och de vises sten och sa med jämna mellanrum "Make it move!" Lite roligt får man ju ha. Sedan pluggades det en hel del resten utav dagen. Men jag och syrran lagade middag ´, bakade en kladdkaka och tittade på melodifestivalen. Idag pluggade jag lite till samtidigt som Pretty Little Liars gick på tv innan vi drog oss till mitt tåg. Och nu sitter jag här och läser alla mina naturkunskaps anteckningar och fasar inför morgondagens prov. 

Nu blir det till att ta reda på vad en röd jätte är.
//Juuuss

Say you will

Sitter i Syrrans och Axels lägenhet på Kemivägen och chillar lite. Tror jag och syrran ska ut och gå en runda sen. Funderar på att åka till Bengans men är lite för lat för det faktiskt. Senare ikväll måste jag skriva på mina artiklar till skoltidningen och plugga naturkunskap. Skoj. Just nu håller Syrran på att färga Axels skägg. Intressant fakta. Ur hägtalarna strömmar The blackouts skiva The best in town.
Igår fixade Axel lite med min laptop så den mår aningens bättre nu och gör faktiskt som jag vill. Ett mirakel har inträffat. Igår gick det knappt att göra något över huvudtaget men nu funkar den utan några problem alls.

Här har vi ju två nya reseledare!

Är hemma en liten runda innan jag ska bege mig mot Göteborg. Vid halv tre ska pappa köra mig till Halmstad och tåget som avgår där ifrån vid fyra. Denna morgon har vi spenderat med att gå runt på Utbildningsmässan på Yllan och samla på oss så mycket kataloger vi kunde bära. Nu ligger de i stora högar på mitt golv och bara genom att titta på dem blir jag ännu mer förvirrad än vad jag var innan. Tänker ta med mig de som intresserar mig mest till Götet så jag kan titta i dem i lugn och ro. Och ännu bättre, utan att mamma kommer med hundratals åsikter och kommentarer. Det är mitt val, inte hennes. 

Packningen är redan avklarad och nu blir det lite lunch samtidigt som jag ska läsa Hungerspelen och ta det lugnt. Om inte annat skriver jag på söndag när jag kommit hem igen.
//Juuuss

RSS 2.0