Sport, sport och sport

Snart har ytterligare en dag fylld med sport passerat. Just nu väntar jag på att taket på center courten ska stängas och att matchen mellan Murray och Baghdatis ska dra igång igen. I väntar är jag inne på tumblr. Har varit väldigt inaktiv där se senaste veckorna. Det är för mycket sport att titta på helt enkelt. Det låter som att jag är värsta sportnörden men det är jag egentligen inte. Bara när det gäller friidrott och tennis. Så med EM i friidrott och Wimbledon samtidigt blir det lite körigt. Men jag gillar det!

//Juuuss

Det är bara till att köra på!

Har precis bakat kladdkaka och tittar nu på friidrott. Damernas final i kula har nyss börjat och Helena Engman fick till en bra första stöt. Men det som jag mest ser fram emot är ju såklart Moa Hjelmer när hon springer final på 400m senare ikväll. Jag har suttit klistrad vid friidrotten hela dagen och hade svårt att få tiden gå under pausen. Men jag fick det brillianta idéen att baka. Ska gå och hämta Harry Potter och halvblodsprinsen så jag kan läsa lite mellan varven när det inte är någon gren som jag tycker är intressant. Kan även glatt meddela att vi nu har en diskmaskin i det nya köket. Gött liksom! 

//Juuuss

No, just no

Så jävla besviken just nu. Nadal är ute ur Wimbledon i andra omgången. Inte okej! Och jag kunde inte ens se matchen för internet ville inte fungera. Så jag fick snällt lyssna på WimbledonRadio i mobilen. Nu blir det helt enkelt till att heja på Andy Murray. han lär nog inte vinna men man kan ju alltid hoppas. Ska gå och lägga mig och försöka komma över detta och se fram emot friidrotten imorgon.

Dijonpucko

I tisdags åkte jag, syrran och Axel till Lund. Vi köpte present till mamma som fyller år snart. Jag shoppade loss för pengarna jag fick i studentpresent. Det blev nya jeans, kalender och ett ursnyggt linne. Innan vi skulle åka hem tog vi en fika på Patisseriet. Sjukt goda macarons! Syrran åt smultron och jag passionsfrukt. Helt underbara! 
 
Igår satt jag i soffan hela dagen och tittade på friidrott samtidigt som jag höll mig uppdaterad på vad som hände i Wimbledon. På kvällen tittade jag faktiskt på fotbollen. Eller typ. Tittade inte hela tiden. Idag kommer bli väldigt lik gårdagen. Jag gick upp redan klockan åtta och satte på tvn för att se kvalet i damernas stavhopp. Känner mig lite lagom trött just nu men det rullar på. Idag är det mycket som händer. Tiokampen med hela tre svenskar som deltar, Helena Engman i kula, Mattias Jons i slägga, Moa Hjelmer och Johan Wissman på 400m, spjutfinalen för Gabriel Wallin och Kim Amb och damernas höjdfinal med Emma Green Tregaro och Ebba Jungmark. Exciting! 
 
//Juuuss

Låt som en apa!

Kom i säng vid fyran och blev väckt innan elva av pappa som spelar musik sjukt högt i vardagsrummet. Så jag kan meddela att jag är extremt trött just nu. Tror jag ska ta en liten tupplur faktiskt. Men jag sitter och tittar på tennis och det vill jag inte missa. Det kommer nog inte hända så mycket som är värt att se. Djokovic han lär ju vinna.

//Juuuss

Rain, rain come again another day

Funderar på vad jag ska göra för att få tiden att gå. Vid ett sänder Fuse live från warped tour så det är vad jag väntar på. Tre timmar kvar typ. We the Kings är först, sen vet jag inte vilka det är men tio i två är det Yellowcard och fem i halv tre All Time Low. Så jag kommer komma i säng vid tre om inte det är The Used direkt efter ATL. Imorgon inleds Wimbledon (!!!) så självklart kommer jag sitta bänkad i soffan hela dagen med datorn i knäet. Vi har inte canal plus längre så får titta på datorn istället. Och på onsdag börjar EM i friidrott. Mycket sport på gång! Sen taggar vi OS som bara dem.

//Juuuss

Harry Potter over and over again

Tog studenten för åtta dagar sedan och har redan tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Jag bara sitter här och glor. Får lite panik faktiskt. What to do, what to do? Jag vill ha en bok att läsa, men jag kan inte läsa Harry Potter igen. Läste alla böckerna för en månad sedan och typ samma sak med Hungerspelen. Jag har ingen bok som jag inte redan har läst minst två gånger. Vill inte låna en bok på biblioteket och vill inte köpa en här i Osby. Måste åka någonstans för att köpa en bok. Damnit liksom! Harry P får det nog bli.

//Juuuss

Kan inte komma på en bra rubrik...

Jag har fortfarande kvar min hemska hosta. Har hostat som en galning i över en vecka nu. Kan den inte bara försvinna? Sjukt irriterande. Har tagit så mycket astmamedicin att jag knappt kan skriva. Händerna skakar som jag vet inte vad! Kan ju för fasiken inte träffa rätt tangenter. Anledningen till att jag började skriva var att önska er alla en fin midsommar. Såå... Glad midsommar på er! Hoppas ni får en fin dag.

//Juuuss

Bara för att jag kan


Studenten i bilder


Ta den, ta den. Nej, jag dog!

Insåg att jag inte har bloggat på några dagar. Men det är för att jag inte har startat datorn sedan i söndags. Jag har helt enkelt haft andra saker att göra. I Måndags åkte jag in till stan och köpte ett sängbord, ett tv-spel och ett par nya shorts. Sigge mötte upp mig utanför skolan eftersom vi skulle hämta hennes tavlor som hängde i trappan. Det var så konstigt att vara där men ändå så rätt. Går liksom inte riktigt att förklara den känslan. Efter det åkte vi hem till Milla, myste med kattungar, pratade, tittade på film och åt frukt.  Igår bakade jag och syrran heeeela dagen. Två sorters cupcakes blev det. Idag har vi spelat Spyro och nu sitter jag här och redigerar bilder från studenten. De kommer upp här sen skulle jag tro. Om ni har tur, haha. Sitter även och klurar lite på vad jag ska ha på mig på fredag. Kanske mina nya shorts?

//Juuuss

So surreal

Det har inte riktigt sjunkit in än att jag faktiskt har tagit studenten. Helt plötsligt stod vi där innanför dörrarna och väntade på att få springa ut på balkongen. Det känns bara så konstigt och fel. Satt och tittade på bilderna från i fredags men det hjälpte inte mig att inse vad som har hänt. Men i alla fall så har jag ju faktiskt tagit studenten även om jag inte kan förstå hur allt hände så snabbt. Det liksom bara hände. Orkar inte beskriva allt i detalj nu men det kommer jag säkerligen göra om några dagar. När jag har redigerat bilderna och samlat mig lite. Är helt slut nu. Fest efter fest gör att man inte vill annat än sova. Mycket mat har vi över så det blir rester i flera månader nu. Haha. Till frukost blev det en macka, lite paj och sedan rulltårta och en pingvinstång på det. Efter frukost gjorde jag en inventering av alla mina presenter. Så imorgon blir det en tur till Kristianstad för att utnyttja mina presentkort.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!!

When I see stars

Dagen innan studentdagen. Jag har nyss målat mina naglar och innan det städade jag rummet. Måste sätta kameran på laddning och tömma minneskort. Slå in Emmys present, och gå till bokhandlen. Mycket som ska göras en dag som denna! Har ont i halsen och är allmänt seg också för den delen. Inte bra. När jag går ner till byn ska jag gå inom Coop och köpa godis. Helt klart. Senare ikväll ska jag åka hem till Ida för jag ska sova hos henne inatt. Så jag måste packa ihop alla mina saker som jag ska ha med mig. Klänning, studentmössa, kamera, smink och annat gojs. Först ska jag dock måla ett sista lager på naglarna. Taggar student med att lyssna på fun. Älskar fun!

//Juuuss

Karneval


Nöjd tjej!

Just nu älskar jag Banafshe! Jag fick mitt MVG i textkommunikation, och i projektarbetet. Så nöjd och glad! Galet trött dock, haha. Sitter och beskådar mina betyg på adela och känner mig grymt nöjd.
Idag var det karneval och allmänt kaos i stan. Dagen började med förfest hos Muffe innan vi drog in till stan och tivoliparken. (Bilder kommer snart). Nu är jag trött och har ont i både halsen och huvudet. Men det blir ingen vila än för mig inte. Måste städa rummet och måla om mina naglar. Vill inte annat än sova dock. Måste lista ut hur jag ska ha håret på fredag. Platt, lockigt, vanlig fläta eller fiskbensfläta? Svårt beslut. Får testa helt enkelt. 

//Juuuss

Magiskt del två


Jag kan vara din profil!

Idag vaknade jag i en extrasäng hemma hos Sigrid vid sju. Igår var vi i Hörby för att välkommna Plagman hem till Sverige. Chocken han fick när vi hoppade fram var helt underbar. Jag ska försöka redigera lite bilder på denna datorn om den vill sammarbeta. Det är liksom så att vi lämnade ifrån oss våra kära datorer idag så nu sitter jag med min egna laptop som är allmänt seg. Men bilder ska det komma! Från balen, Plags hemkomst och skolan idag. Lite från De tre studenterna jag var på i lördags och den jag precis kommit hem ifrån. Men först ska jag byta kläder, från klänning till pyjamasbyxor och tröja.
Sista gången jag var i skolan innan studentdagen. Kan inte fatta det, vill inte fatta det. Magiskt del två kommer snart.

Magiskt del ett

Uppe för att titta på tennis efter att ha sovit i underbara elva timmar. Igår var det bal på Bäckaskog. Jag var riktigt trött efter att endast ha sovit lite mer än fem timmar men det gick hur bra som helst ändå. Vi åkte in till stan tidigt igår, fixade mitt hår i Idas lägenhet innan jag gick på make up store för att bli sminkad av Ida. Efter det köptes det pommes åt mig på donken som jag åt innan jag bytte kläder. Jag hade så mycket mer roligt än vad jag förväntade mig att jag skulle ha. Lite ont i fötterna men det var faktiskt inte så farligt alls. Var ganska så snurrig när jag kom hem. Alkohol och det faktum att pappa kör som en galning är nog inte världens bästa kombo precis. Haha. I väntan på vad som ska hända ikväll så ska jag redigera bilder och titta på tennis. (Go Nadal!). Måste redigera bilderna innan jag ska lämna in min dator imorgon. Kommer sakna den jättemega mycket! Men för att sluta positivt. Plag kommer hem idag! Det ni. Har lite svårt att fatta det men så är det. 

//Juuuss

See me smiling

Är hemma en snabb runda innan jag ska åka hem till Hanna på förfest innan vi ska dra vidare till Borgen. Dagen den inleddes på grusplanen framför Ekbacke, utspring för för mina kära kompisar Ebba, Hanna och Lina med flera. Åkte hem till Hanna efter det med Syrran och Emmy. Där blev det mat innan jag och Emmy drog oss vidare till Lina. Vi kom precis i tid till presentöppningen. Sedan blev det tårtbuffé hos Ebba! Nu sitter jag hemma och under tiden är Emmy i Älmhult. Lagom kul att jag kommer vara helt slut på balen imorgon, haha. Men det klarar jag nog av det med. Ska bättra på sminket aningens sedan är det full rulle igen. Undrar hur mycket sömn det blir för mig inatt. Det kan inte bli många timmar. 

//Juuuss

Some nights I stay up

Syrran är hemma och jag är glad. Pappa hämtade henne och Axel igår i Halmstad vid tåget. Efter de hade kört en liten stund fick de punka. Så pappa och Axel fick sätta igång med att byta däck mitt ute i ingenstans. De kom hem lite senare än planerat men de kom i alla fall. Vi var uppe till kvart i tre inatt. Syrran och jag chillade och tittade på 50 greatest harry potter moments tills batteriet på datorn tog slut. Idag blev jag väckt av syrran vid tio. Längre än så fick jag inte sova. Brutalt elakt. Nu sitter syrran och gör dekorationer till studenten. Blommor i silkepapper. Jag virkar och tittar på tennis. Det regnar just nu både i Frankrike och Osby så de spelar inte just nu. Sadface. 

//Juuuss

Är ni nykterister?

Åkte in till stan idag för att träffa min och Millas baldejt. Det var lite udda men det gick bra. Det känns bra att ha träffat honom och pratat in real life och inte bara på facebook. Så nu peppar vi balen på söndag! Typ. Haha. Men innan det blir bal händer det massor med annat. Det är ju faktiskt bara torsdag idag. Ikväll kommer syrran hem (!!!!!!!), imorgon ska jag fixa naglarna hos Jessica och på lördag ska jag hinna med tre studenter. Stressigt värre men det ska nog gå. Och på måndag kommer Plag äntligen hem från Brasilien. Det är mycket som händer nu men det gör inte mig någonting.
Efter att vi hade träffat Tim fikade jag och Milla på muffins innan vi gick en runda på stan. Vi tittade på smycken, cowboy hattar, satt i provrummet på Sandelins och annat kul. Nu tänkte jag ta mig något att äta. Hungrig som bara den! Har bara ätit en macka och en muffins idag. 

//Juuuss

You're never gonna smile

Sveriges nationaldag. Kul? Nej, jag bryr mig inte direkt. Jag ska snart ta cykeln och trampa ner till salongen. Ska färga håret innan balen och studenten och allt det där. Får lite smått panik så fort någon nämner bal eller student men det är egentligen bara till att vänja sig vid det och försöka inse att det inte är långt kvar nu. Bara några dagar. Fy. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Alla frågar helt tiden hur det känns och jag vet aldrig vad jag ska säga. Lite jobbigt. 

//Juuuss

Remember when...?

Efter en ganska så onödig men bra dag i skolan så sitter jag nu hemma i köket vid bardisken och dricker varmchoklad. Har ätit en rostad macka och funderar på att sätta på tv:n och titta på tennis. Men först, min dag! Hade sovmorgon och kom in till stan lite innan tio. Gick till skolan med Malin och Rebecca för att ha svenska. Malin och Rebecca höll sina tal/föredrag och sedan var skoldagen slut. Jag, Milla och Elin satt kvar en stund innan vi drog ut på stan på jakt efter cowboyhattar. Några hattar som passade oss fanns det inte på BR så vi gav upp sökandet där. Jag och Milla drog oss mot Bokia, Åhléns och stod en stund utanför gamla LBS och pratade minnen. Som tredje dagen i ettan då Muffe rev ner gardinstången eller när Malin kom hem från USA.

Ekbackes bal

Henke, Viktor och Martin


Ebba

Emily

Har självklart fler bilder men orkar inte lägga upp dem, haha

Still on my mind

Kom hem för en liten stund sedan. Hinner vara hemma en timme till sedan ska jag gå ner till prästängen. Ekbacke har nämligen sin bal idag. Så jag ska ta något att äta, rensa minneskortet till kameran och sedan beger jag mig. Ska sätta min nya kompaktkamera på prov tänkte jag. Funderar på att ta systemkameran med mig också. Kan behövas, man vet ju aldrig. Nu håller batteriet på min dator att ta slut så ni får ha en bra Måndag och så lägger jag kanske upp lite bilder ikväll. 

//Juuuss

Ohshit!

Frustrationen när jag insåg att jag kommer missa finalen av franska öppna på grund av balen. Jepp, jag blev sur. Riktigt sur faktiskt. Får helt enkelt hålla mig uppdaterad på twitter, haha. Fan också säger jag bara.

But suddenly I'm lost

Klampar runt i balskor hemma för att gå in den lite innan balen, som för övrigt är om en vecka. Känner mig inte redo alls. Mest för att min och Millas dejt inte har svarat på facebook på fyra dagar. Om han nu ändå är online varför svarar han inte? Detta irritarar mig duktigt mycket och gör mig aningens stressad. Imorgon ar jag mitt sista prov på gymnasiet och har inte börjat plugga än. Inte bra. Kan inte ens hitta min anteckningar på datorn. Ajaj. På tal om min dator. Ska lämna ifrån mig den om nio dagar. Jag kommer sakna den. Nu måste jag städa klart mitt rum och försöka andas lite. Hur det nu ska gå till vet jag inte. 

//Juuuss

Long live the reckless and the brave

Glömde säga vad jag tycker om All Time Lows nya låt. Sitter och lyssnar på den nu för fjärde gången. Den blir bättre och bättre det måste jag säga. Ganska så catchy. Helt klart mycket bättre än alla låtar på Dirty Work men inte klockren. Den är inte Jasey Rae eller Therapy men jag sitter redan och nynnar med. Kan redan mycket av texten, så den är relativt repetativ. De är på väg tillbaka till det All Time Low som jag älskar. Tack gode gud för det!
Long live the reckless and the brave
I don't think I wanna be saved
My song has not been sung
So long live us

Clownen Josefin

Gick upp ganska tidigt idag för att åka in till stan. Jag och mamma drog runt i jakt på diverse olika saker inför studenten. Jag köpte ett halsband, nagellack, en present och faktiskt till och med en ny kompaktkamera. Efter många om och men blev det till slut en Samsung och jag är jävligt nöjd. Första gången jag köper en kamera som inte är en Sony. Känns lite konstigt men jag vänjer mig nog. Vet inte om ljudkvalitén är bra än men bilderna blir riktigt snygga. Så nu har jag en liten kamera att ha med mig i väskan på studentdagen och sånt. Vill inte asa på systemkameran då. Fy vad ledsen jag blev när min kompaktkamera gick sönder i augusti förra året. Men jag fick i alla fall en bra anledning till att köpa en ny, haha. 
Vi var inte i stan för endast shopping. Jag testade min sminkning till balen hos min moster på Make Up Store. Skitnöjd! Sotade ögon och lite mörklila läppar. Fruksansvärt coolt till mitt hår. Nu hade jag tänkt titta på en film, problemet är bara att jag inte vet vilken. Men det löser sig nog. 

//Juuuss

.

”As long as you don’t choose, everything remains possible”

Osby har världens bästa shopping! (Not)

Efter en shoppingrunda i lilla Osby med Emmy ska jag nu ta något att äta innnan jag sticker till hälsoringen och sjukgymnasten. Vi kan konstatera att vi snart ta studenten men att vi är inte alls bra på huvudräkning efter alla dessa år i skolan. Känns bra. Vad är 30 gånger 6? Det kan man fråga sig men efter en stund kom Emmy fram till att det är 180. Vi är så duktiga! Glädjen som uppstod när karnevalen är den trettonde och inte den tolfte. För nu kan jag gå på Emmys student! Så jävla gött! Nu ska jag kolla upp dagen spelschema på tennisen innan jag byter om till träningskläder.

//Juuuss

RSS 2.0