I've made mistakes, I know, I know

Hade den konstigaste drömmen inatt. Vaknade och tänkte "vad i helvete drömde jag nyss?". Jag och några kompisar satte oss i en bil. Vi körde i skogen men helt plötsligt så flög vi sittandes på frisbees. Vi bara satt där som om det var helt normalt och pratade om att vi inte tyckte om att flyga över havet. Sen landade vi på en badstrand bland massa familjer och sen vaknade jag. Det var udda som fan.

Nu ligger jag i sängen och tittar på OS. Borde snart klä på mig eftersom jag ska jobba idag också. Måste göra mig redo att besvara frågor som "Är det rea här?","Är det rea på väskorna?", och "Finns denna skon i 40?".

Here I am alive

Spenderade min tre timmars jobbdag med att sortera galgar. För den som vill veta är det ett rent helvete. De fastnar i varandra och lever jävel. Och så ska man vara försiktig så de inte går sönder. Hemskt tråkigt och jobbigt. Men eftersom jag stod ute på lagret kunde jag lyssna på musik på mobilen så det gjorde saken lite bättre.

Nu sitter jag i soffan och tittar på gymnastik. Det luktar mat från köket. Måste ta något litet att äta eftersom middagen dröjer ett tag till.

Yellowcard släppte sin nya singel idag så den tycker jag att ni ska lyssna på. Do it!

Bloody hell

Tittar på OS. Såklart. Har precis beställt två böcker på bokus som kommer landa i brevlådan om några dagar. Det blev Niceville och The book of dead days. Längtar tills jag får dem. Skulle köpt hunger games boxen också på engelska men den kom visst ut i september så det gick ju inte. Får vänta med det helt enkelt. Imorgon blir det jobb igen. Friidrotten har ju inte börjat så jag tänkte att jag like gärna kan tjäna lite pengar. Plus att jag kan fortfarande sova länge eftersom jag börjar två. Skönt!

Är det rea här också?

Sitter uppe på mitt rum efter att ha tittat på OS sedan jag kom hem från jobbet lite efter ett tidigare idag. Jag ska snart sova och ta igen på de timmars sömn jag gick miste om när jag satt uppe och tittade på OS-invigningen igår. Det var helt klart värt det men nu är jag trött. Jag blev helt i extas när JK Rowling dök upp och läste Peter Pan. Och elden. Den är så vacker. Så sjukt jävla underbart snygg. Äntligen är OS igång. Som jag har längtat.

Glass i stora lass

Idag har vi bytt kläder och rekvisita i skyltfönsterna, hängt fram nya kläder för hösten och sålt sommarkläder som är på rea. Nu kom pappa och sjöng lite Van Halen för mig. vackert som snus. Haha. Ikväll är det OS-invigning och jag är taggad. Kommer vara trött imorgon i affären men det får jag leva med.

Vill ha måndag

Skrev precis ett vackert och ganska långt inlägg. Men det försvann. Vet inte varför, eller hur det gick till men det är borta och går inte att få tillbaka. Fy på...ja vems fel det nu kan vara. Inte mitt i alla fall. Ska snart tvätta håret och klä på mig. Jobb idag igen. Ska jobba varje dag veckan ut. Inte kul. Jag vill sitta i solen och läsa. Eller kanske till och med bada. Men nope! Jobba, jobba, jobba.

Ingen åtkomst

Syrran och Axel åkte hem till Göteborg igår. Jag hade vant mig vid att ha dem här men jag har vant mig lika snabbt vid att det bara är jag igen. När de var här känndes det inte riktigt rätt att sitta uppe på mitt rum och titta på film eller läsa, vilket är det jag helst gör om kvällarna. Och gärna ensam. Det var lite jobbigt att inte kunna vara för mig själv och ibland irriterade det mig ganska mycket att behöva var social konstant. Visst, jag tyckte om att syrran var hemma, men nu kan jag göra mer vad jag vill. Och på något sätt känns det inte rätt att hitta på andra saker hemifrån utan syrran när hon var här. Nu är jag mer fri.
 
Idag vaknade jag ganska tidigt. Mamma kom in och sa grattis på namnsdagen till mig men jag somnade om igen. Vaknade lite innan elva men för att undvika grannarna låg jag kvar i sängen och läste tills klockan blev tolv. Jag smög ner till köket och fixade fukost och åt den uppe på mitt rum samtidigt som jag läste. Mormor ringde och undrade om jag ville jobba. Egentligen ville jag vara hemma och sola. Men jag behöver pengarna så jag åkte ner till byn med pappa lite innan två. Jag jobbade bara tre timmar eftersom mormor stänger fem på sommaren. Det kändes bra att göra något och inte bara vara hemma. Så imorgon ska jag jobba igen. Börjar två och slutar fem. Kommer nog jobba de tiderna resten av veckan. Och för de som läser jag kan meddela att jag glömde mobilen i affären och inte kommer att ha den förren imorgon vid två. Känner mig helt naken utan den!

Att kalkylera är icke att analysera

Nyss kom det ett litet glädjeskrik från mina läppar. Michel Tornéus slog precis svenskt rekord i och med att han hoppade 8.22m! Sprang direkt ut till mamma som står och målar huset för att berätta. Så jävla awesome! Nu ska jag leta upp lite solskyddsfaktor och sätta mig i solstolen och läsa lite Edgar Allan Poe.

Vill skriva historia

Taggar OS och längtar efter att få sitta med OS-bilagan och ringa in allt jag vill se så jag inte missar något. Det är något av det bästa jag vet. Och det är så skönt att det är i Europa så man slipper sitta uppe mitt i natten. Snart är det slut med att inte ha något att göra. På Måndag ska jag gå ner till bokhandeln och se om de har The Help. Såg filmen för några dagar sedan och blev grymt sugen på att läsa boken.

Nu kom pappa hem med OS-guiden! Woho!

Elaka bilkö som nästan tog död på mig

Igår blev en lång dag. Lämnade Osby vid elva och begav oss mot Morfars stuga där vi skulle möta upp mina kusiner. Men som vanligt var de sena så vi körde mot Kivik utan dem. Allt jag har att säga om Kiviks marknad är "Hemska, hemska bilköer". Vi körde alltså som sagt från Osby vid elva, när klockan var lite innan tre kom vi fram. Hemskt. Sprang på Bea på marknaden och det var väl det roligaste som inträffade. Förutom att jag fick mina rostade majskorn och godis.

Klockan sex blev det firande av morfars födelsedag i stugan. Inte så jättekul men det gick an. Vi gick en runda ner till havet och begav oss hem efter vi hade fikat. Frågade mamma om vi kunde stanna till hos Milla på hemvägen och visst kunde vi det. Tittade på hennes urgulliga kattungar! Ville sno en och ta med mig hem men det fick jag inte. Och det kan man ju förstå.

Nu ska jag ta med mig syrran och Axel och gå till Sonessons och biblioteket.

A good reason to go

Kom hem från väla för ett tag sedan. I brevlådan fanns det post till mig från Linnéuniversitetet. De välkomnade mig som ny student med lite fina grejer. Fick en mapp med massa information och ett schema över nollningen. Jag hade lite smått planerat att kanske åka upp till Göteborg och gå på finnkampen men nu krockar det med nollningen som är de sista dagarna i Augusti och den första september. Lite sorgligt faktiskt.

Men i alla fall. Kom hem från väla med Funs skiva, slickepott och tre tavelramar. Nu har jag ramat in avslutningsfotot, balbilderna jag fick av Sigge och mitt diplom från Hogwarts. Imorgon ska vi åka till Kivik och på kvällen ska vi till morfars stuga för att fira hans födelsedag. Fullt upp denna veckan.

//Juuuss

Who the fuck wants to die alone?

Som ni kanske såg i förra inlägget så börjar jag plugga på Linnéuniversitetet till hösten. Den tredje september för att vara exakt. Så jag får väl ta tåget upp till Växjö någon dag och titta runt lite så jag vet var jag ska ta vägen. Vilken buss som går ut till universitetet och så.

Idag har det målats och spelats kinaschack. Imorgon pratade vi om att vi skulle gå på bio och se The Amazing Spiderman. Vi får se hur det blir med det.

//Juuuss

Programintroduktion 3/9

Du har tackat ja till följande utbildningar:

Höstterminen 2012
1. LNU-80026
Kulturledarprogrammet, Växjö, 180.0hp
Utbildningsprogram, Linnéuniversitetet, Poängbidrag 30.0, Antagen

Gött!

There's no other way to describe it

Orkar inte direkt skriva här längre, men just nu har jag inget bättre för mig. Jag sitter i soffan, familjen tittar på tv men det är inget som intresserar mig. Vi har nyss spenderat två timmar med att spela yatzy och uno. Sällskapsspel är inte något som förekommer ofta i detta huset. Bara när jag, syrran och Axel spelar. Mamma och pappa brukar inte vara med. Det händer nog max två gånger om året skulle jag tippa på. Imorgon ska vi bege oss till Filippos en runda och på onsdag blir det marknad och loppis i Hästveda. Ska väl hem till Plag på kvällen om allt går som det ska. 
 
//Juuuss

Leaving scars

Tittar på Wimbledon och väntar på att Milla ska komma. Borde egentligen städa lite till men orkar verkligen inte. Har inte mycket mer att säga än så idag faktiskt. Som sagt så kommer Milla om ett tag. Vi ska laga mat, titta på film kanske och ha det allmänt bra. För övrigt så fyller min kära mamma år idag. Men eftersom hon inte är hemma så blir det inget firande idag. Utan det sker imorgon när hon kommer hem.

//Juuuss

Wait

Har precis ätit frukost. Men jag gick faktiskt upp redan vid halv tolv. Det blev bara inte så att jag åt något. Jag tittade på Water for elephants eftersom den gick på canal plus när jag satte på tv:n. Efter det städade jag och lyssnade på musik. Sen blev det tennis en stund innan syrran och Axel kom. Så deras lunch blev min frukost. Nämligen majskolvar. Inte det man brukar ha till frukost kanske men så blev det.

Idag var det utdelning av the house cup på Pottermore. Till min besvikelse så vann tyvärr Slytherin. Mitt elevhem, Ravenclaw, kom trea. Nåja. Om exakt en vecka vet jag om jag har kommit in på universitetet eller inte. Vet inte vad jag tycker om det. Det är nervöst och ganska ofattbart att lilla jag väntar på antagningsbesked från Linnéuniversitetet. Helt ofattbart.

//Juuuss

I can't handel tiebreaks

Spenderat dagen med att titta på tennis. Självklart! Det blev en sjukt bra kvartsfinal mellan David Ferrer och Andy Murray. Tre tiebreaks och jag hade nervösa nervsammanbrott minst en gång i kvarten. Nu ser jag fram emot semifinalerna på fredag. Vet inte riktigt vad jag ska fylla mina inlägg med eftersom det enda jag gör är att titta på tennis. Vad fan ska jag göra när Wimbledon är slut egentligen?! Det blir ett problem som jag får lösa då. Men kom gärna med förslag.

//Juuuss

Dumma regn

Som det verkar just nu är All time low tillbaka på Hopeless. Underbart liksom! Tänkte spendera dagen med att titta på tennis. Men så regnar det av och an så det blir två bollar spelade och sedan avbryter de matchen igen. Jävligt drygt måste jag säga. Igår beställde jag Yellowcards nya skiva som kommer ut i augusti. Så förhoppningsvis får jag den på releasedatumet, signerad och en sjukt snygg tröja på det och jag är glad. Funderar på att äta lite glass. Vi har både fudge och kolasås kvar sedan jag och syrran gjorde marängsviss igår!

//Juuuss

Some nights I wish that this all would end

Och så var EM i friidrott över för denna gången. Det blev ett riktigt fint mästerskap med svenska ögon sett. Tre medaljer, massor med personbästan och fantastiska prestationer. Äntligen håller det på att vända för svensk friidrott. Visst det fanns en och annan besvikelse men det var inte så farligt. Så nu blir det till att fokusera på Wimbledon den kommande veckan. Och sedan taggar vi OS i London. Ska sluta upp med att snacka sport nu, men det gör mig exalterad så kan inte riktigt låta bli. Men i alla fall. Senare idag ska jag, syrran och Axel paddla kanot. Att paddla kanot kommer för alltid att påminna mig om vår friluftsdag i nian då vi paddlade i hålge å och Osbysjön. 

//Juuuss

RSS 2.0