Let it roll

Det är varmt som satan, men jag har lyckats sitta i solen och få lite färg idag. Läste ut en av historierna i Edgar Allan Poe boken, ska börja på nästa ikväll innan jag ska sova. För en timme sedan ringde Bea mig så jag fick höra All time low när de spelade på Peace & Love. Jag trodde jag skulle vara lite deppig över att jag inte är där och ser dem men jag såg ju dem för bara två veckor sedan. Så jag har ju faktiskt sett dem två gånger nu. Första gången var bäst, men det är väl för att det var första gången. Ska hjälpa pappa med maten nu sen få vi se vad som händer.
//Juuuss

That is mental

Mitt mästerverk är klart och väntar på upphängning, vilket kommer ske.... inte idag så mycket vet jag. Fint blev det i alla fall.
Jag är en sådan person som inte klarar av när det är för varmt, så ja. Idag är det för varmt för mig, jag har inte kunnat sitta i solen något alls faktiskt. Satt bara ute i skuggan och målade ett tag. Nyss tittade jag på tennis och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag vill måla mer men jag har inte mer att måla. Så har ni något som ni vill ha målat grönt så har jag färg och tid. Haha.
//Juuuss

Endless possibilities

Jag har fortfarande grön färg på armarna efter att ha målat en canvas duk och en ram igår. Jag hade tänkt skriva the best is yet to come på canvasen men nu vet jag inte längre. Har läst massa texter vilket har gjort mig helt snurrig i huvudet. Fick för mig att det skulle stå Yellowcard can sing me a pre-chorus anytime innan jag skulle sova. Men nu måste jag bestämma mig så jag kan måla klart och få upp det på väggen. Lägger upp resultatet här när jag har lyckats fatta ett beslut.
//Juuuss

Welcome to the good life

Frukosten är avklarad. Ni undrar nog vad fasiken jag gör uppe redan. Jag och systeryster ska sätta oss på tåget till Lund om en timme. Det ska inhandlas present till mamma som snart fyller år, om lite mer än en vecka. Sedan får vi se vad som mer händer idag. Jag vaknade till Sunrise Avenue på radion, tryckte på znoos och vaknade till OneRepublic, det var ett helt okej sätt att vakna måste jag säga. fast Yellowcard hade varit det ultimata, haha.
//Juuuss

You made me let go

Det är tydligen söndag idag. Jag har inte så bra koll på veckodagarna när det är sommarlov. Idag ska jag övningsköra, det var ett tag sedan nu. Eftersom det är söndag så är det heller inge tennis att se på. Men igår åkte Söderling ut, det var en plågsam match att se på. Inget kul alls. Har inte mycket mer att säga. Jo, jag har inte lämnat huset sedan i onsdags. Haha. Det är nog dags för det nu. Lat tjej.
//Juuuss

Mina Skotska kompisar (typ)

Sitter i soffan och tittar på tennis med mamma och pappa, men jag är rastlös som satan. Det händer inte ofta att jag är det men idag är en sådan dag. Jag väntar på att Robin Söderlings match ska börja, men det är den sista för dagen så jag lär få vänta i cirka tre timmar tills dess. För någon timme sedan köpte jag Twin Atlantics skiva på Itunes, vill egentligen ha skivan i min hylla men den finns inte att köpa i Sverige så jag får leva med att ha den digitalt. Brännde ut den på skiva och satte i hyllan men det är inte alls samma sak. Jag rekomenderar verkligen dem, senaste skivan heter Free. Check it!
//Juuuss

Light that flame

Midsommarafton idag då. Det känns fel och konstigt. Ta inte detta på fel sätt, men det känns inte som sommarlov. Det har liksom inte hänt något sommarlovsaktigt än. Visst jag har inte varit i skolan på två veckor men, äh jag kan inte förstå att det är lov. Kanske känns mer som det ikväll.
Jag satte precis upp min såndära himmelsängssak, jag blev trött på alla mygg och flugor. Nu kommer de i alla fall inte åt mig när jag sover. Nackdelen är att mitt rum nu ser väldigt prinsessigt ut, men jag får leva med det ett tag.
//Juuuss

En nagelbitare det där

Det blev fyra timmar framför tv:n idag, så lång var Robin Söderlings match mot Lleyton Hewitt. Det var en riktig rysare och jag skrek många gånger, under första halvan av frustration men under andra både av glädje och frustration. Men efter fem set vann Söderling äntligen. Jag är inte den första som ger upp hoppet men efter två set trodde jag der var kört. Så var det inte det! Snart ska jag titta på ännu mer tennis, Roger Federer spelar snart. Jag känner att mina inlägg bara handlar om tennis men jag gör inte mycket annat om dagarna så det finns inte något annat att berätta om. Ska fixa efterrätt med mamma, jordgubbar, annanas och banan med riven choklad på och in i ugnen med det. Gott.
//Juuuss

Fuck you fly!

Tittar ut på regnet och är glad över att jag ska spendera min dag inne i soffan. Om en timme börjar tennisen för dagen. I väntan på det läser jag nattens tweets och Edgar Allan Poe och får utbrott på flugorna. Flug delen är inget jag kan rekomendera, men det andra! Nu skiner solen helt plötsligt. Konstigt väder.
//Juuuss

How do you feel when rain clouds come?

Idag fick jag kämoa mig upp ur sängen vid halv nio, det var jobbigt men det gick. Jag, mamma och syrran åkte till stan en runda. Min syster fick med sig en Kitchen Aid hem. Själv köpte jag en klänning tills på fredag och en typ jackkoftsak i ett tunnt jeanstyg. Klänningen är vit med blommor i olika slags blå.
Eftersom jag inte var hemma idag missade jag ganska mycket tennis men jag får ta igen det imorgon. Då spelar Söderling. Ska läsa lite Poe nu och kanske titta på en film efter det, får se hur det blir. Ska försöka gå ut en runda med kameran någon dag snart men jag är lat. Det blir inte så mycket bilder här inte.
//Juuuss

Bring walls down

Åter igen sitter jag framför tv:n och tittar på tennis. Och redan efter bara en mening utav det här inlägget har jag skrivit fel cirka hundra gånger. Det är nämligen så att jag har den lilla, lilla datorn och jag är inte van vid att skriva på den. Allt är så litet så jag trycker ner tre tangenter på sanma gång. För en gångs skull känns det som om jag har stora händer. Jag väntar på att Söderlings match ska börja, men första matchen för dagen tog precis slut och det är en till innan han spelar. Det lär ta någon timme till. Ska hjälpa syrran att göra rabarbersaft nu dock!

//Juuuss

Oh sunny day, not

Har varit duktig och tömmt diskmaskinen och så har jag startat tvättmaskinen. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Wimbledon ska börja. Jag har en dag fylld med tennis planerad. Det regnar som bara den ute, svensk sommar man kan inte annat än gilla den. Men just nu får det regna hur mycket det vill, bara det inte stör mitt tv-tittande. Ha en bra måndag allihopa!
//Juuuss

Ett rött band i håret

Hemma igen efter att ha sovit hos Hanna inatt. Emmy kom förbi en runda men åkte redan vid tio för hon skulle jobba. Så efter eviheters evigheter fick hon tillbaka sin Glee-box igår. Nu sitter jag och väntar på att friidrotten ska börja Men det är cirka en timme kvar så under tiden tänkte jag läsa lite Edgar Allan Poe. Så cool är jag! Har tänkt att jag ska lyssna på Simple Plans nya skiva idag också. Det sägs att den ska vara bättre än All Time Lows Dirty Work. Återstår att se.
//Juuuss

Let's go to Hanna!

Har precis duschat och ska snart bege mig hem till Hanna. Ska packa ihop mina saker och läsa lite tweets först. Kameran följer såklart med! Jag har inte mycket mer än så att säga faktiskt. Förutom att jag och pappa spelade tv-spel igår, haha. Tennis, för snart är det ju Wimbledon och jag kommer sitta klistrad framför tv:n må ni tro.
//Juuuss

A mute girl

Två videos till!
Imorse när jag vaknade kunde jag inte prata alls. Telefonen ringde och jag kunde inte ens få fram ett ynka litet hej. Så jag blev tvungen att lägga på utan att säga ett ord. Nyss ringde min morfar, denna gången kunde jag prata men det var knappt. Nu sitter jag i soffan och tittar på Project Runway. Jag har tänkt titta på Yellowcards dvd som jag alltid gör när jag är sjuk. Den brukar få mig på lite bättre humör, får se om det funkar idag också.
//Juuuss

I've never told a lie...

Mitt internet har stora problem just nu så det får räcka med en video. Det kommer två till sedan.
//Juuuss

I could be a reason to stare

I går vid halv sex bar det av mot Oredssons för att hämta Hanna sedan fortsatte vi resan mot Köpenhamn och All time low. Förbandet var... inte bra, men det gjorde sitt bästa antar jag. Han sjöng hur mesigt som helst och alla vet hur mycket jag stör mig på att någon inte kan sjunga. Men all time low var lika underbara som förra gången. Jag är dock djupt besviken över att vi inte fick höra therapy. Det var det jag såg fram emot och så spelade de inte den! Elakt värre faktiskt. Men i alla fall så sitter jag just nu i köket och laddar upp mina videos på youtube. Filmade bara tre låtar men ändå. Slänger upp dem här lite senare. Nu bilder!
Sångaren i UpUp Down
Nästa gång bilen styr mot Lille Vega är det Yellowcard som står på scen. Då ska jag stå längst fram, end of story! Haha
//Juuuss

This is loud

Today is the day! Typ. Av någon anledning är jag inte jätte taggad inför det som kommer hända om ett antal timmar. Men jag tror det är för att längtar till 26 augusti så jäkla mycket. Detta är liksom bara ett steg på vägen. En liten uppvärmning kan man säga. I alla fall ikväll ska jag, syrran, pappa, Axel och Hanna sätta oss i bilen och bege oss mot lilla vega i Köpenhamn och se All time low live. För Axel är det första gången men vi andra har redan sett dem en gång innan. Jag hoppas innerligt att de spelar Therapy för det gjorde de inte sist. Det var det enda jag saknade då. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bestämma vad jag ska ha på mig. Ha en bra dag tweeps höll jag på att säga. Jag spenderar för mycket tid på twitter märker jag!
Bild från 17 september 2009
//Juuuss

Graduation

Idag var jag och syrran i Wisselvoffla en runda så jag kunde redigera bilder från syrrans bal och studentdag. Axel är dock sjuk och det är osäkert om han kan följa med på all time low imorgon. Men det tycker jag verkligen han ska! Det får man ju inte missa för guds skull. Det kallas alvedon och så behöver man bara lite vilja. Men om han inte ska med så ska vi se om vi kan sälja biljetten till min kusin. Får se hur det blir. Nu ska jag ladda inför morgondagen med att titta på straight to dvd. Men först slänger jag upp lite bilder.
And that's all you get!
//Juuuss

Tear of the plastic

Jag fick ett ryck för någon timme sedan och började lyssna på Ryan Key blir intervjuad på ap podcast från 2007. Ryan pratar om när han var 16-17 år och gick till skivaffären för att köpa en skiva. När han sen kom hem slet han av plasten och satte skivan i stereon samtidigt som han läste alla texter i bookleten och lyssnade på de nya låtarna för första gången. Idag funkar det inte så, men jag gör så. Jag älskar att slita av plasten och först läsa bandets tack innan jag lyssnar på skivan och läser texterna. Det är något av det bästa jag vet. Visst jag har bara 50 album men jag är väldigt stolt över dem. De är mina käraste ägodelar.
Ibland önskar jag att jag var 16,17,18 i början av 2000-talet när alla de band jag idag älskar och avgudar växte fram och tog plats på tex MTV och liknande. De dagarna är förbi och det gör mig lite ledsen att jag inte fick uppleva det. Jag menar, när Yellowcards första skiva kom ut hade jag precis börjat på mellanstadiet och brydde mig inte ett skvatt som musik. Lyssnade jag på något så var det boybands. Men jag får leva med att jag är en utav de få ungdomar som köper skivor och sätter dem i en hylla på mitt rum idag. Saker och ting förändras ibland till det bättre, men jag tycker verkligen inte om att skivaffärerna dör ut de är så mysiga. För övrigt så har jag en liten dröm om att äga en liten men framgångsrik skivaffär i England någon gång i framtiden. Det hade varit så jag.
//Juuuss

I believe in music

Första måndagen på sommarlovet och jag sov till fem över elva. Även fast det är lov har jag suttit och funderat på mitt projektarbete och skrivit lite saker som jag vill ha med på hemsidan jag planerar att göra. Klockan börjar närma sig tre och jag tänkte starta tv-spelet. Den enda tiden på året det används är på sommaren så nu är ett bra tillfälle för det. Först ska jag dock fixa lite med tvätten och sånt som behövs göras. När pappa kommer hem ska jag och syrran förmodligen dra hem till Axel så jag kan redigera mina bilder från studenten eftersom jag inte kan öppna mina raw-filer på vår dator. 

På onsdag är det All Time Low dags! Funderar på att ta med systemkameran men jag vågar inte riktigt. Dock såg jag ett russin som hade en med sig på you me at six i oktober. Men jag vågar inte ta risken. 

//Juuuss

Direkt från soffan i Osby

Ligger i soffan och tittar på film med Syrran, Axel och Viktor. Vi alla är lite smått döda efter gårdagen, men vi hade kul. Men jag tror Axel är den som är mest död, haha.
Idag orkar jag inte redigera några bilder utan gör det imorgon när jag har återhämtat mig. Nu ska jag övertala mina soffbuddies att spela lite tv-spel med mig.
//Juuuss

De kan se läskiga ut

Kom hem från byn för lite mer än en timme sedan. Jag har barit på två skolavslutningar i kyrkan. Först var det syrran och Axels. Min syster sjöng Shadows and regrets (Yellowcard, inte Yellow card som det stod i programmet!) och Jonathan Almfjord spelade gitarr och det var asbra! Mamma hon filmade, men det blev skakigt som satan. Om ni inte var där missade ni i alla fall något. När vi skulle gå från min kusins avslutning några timmar senare träffade jag min gamla lärare. Har inte sett honom sedan nian så det var kul. Nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll, förmidligen blir det byxor även om solen börjar krypa fram.
//Juuuss

(Syrran fick hela 19 MVG!!!)

Dark blue, dark blue

Sitter på golvet och borstar tänderna, sen bloggning ikväll men här kommer den i alla fall. Jag har en lila tå just nu efter att ha varit klantig och fastnat i min egen väska. Och träningsvärk i benen efter dagens bränboll och jag blir ännu gladare av att det blir en match till imorgon. Nu måste jag sova så jag inte är helt död imogron. Sista dagen i skolan för min del innan det är sommarlov. Det känns konstigt och svårt att tro på. Med det råkar vara sant så jag får helt enkelt sätta mig in i det.
//Juuuss

Time after time

Idag är der bal i Osby, det vill säga Josefin har tagit ledigt från skolan för att kunna vara med och fotografera lite. Det betyder att jag fick sovmorgon men we the kings hade livestream chat och spelade några låtar akustiskt från den nya skivan. Så efter alla i min familj hade gått till sängs satt jag uppe i mörkret i min ensamhet och väntade på att den skulle börja. Det där med tidsskillnader är jobbigt. Under tiden läste jag i min bok som jag fick förra sommaren när jag jobbade på biblan. När jag väl kunde lägga mig och sova var klockan så mycket som halv två. Men det är inte lätt att sova när det är som en bastu i rummet. Låg där ett bra tag innan jag lyckades somna. Jag har ett svagt minne av att den sista gångngen jag tittade på klockan stod den på 02:38. WHOPPIDO!
Nu ska jag tömma mina minneskort och göra mig redo för dagen.
//Juuuss

Dreamember

För någon dag sedan hade jag tråkigt så jag gjorde något som inte händer så ofta. Jag fotade blommor. Sitter och redigerar bilderna just nu, fast det behövs knappt. Bara för att jag inte lagt upp en blid på länge gör jag det nu.


//Juuuss

Borsta borsta tänderna!

Borstar tänderna och ska snart åka ner till salongen för att klippa och färga håret. För den som vill veta vill jag gärna ha ett betyg på min engelskaboksak nu. Det börjar bli jobbigt att inte veta vilket betyg och kommer få i kursen. Och jag "bara" får VG kommer jag gråta. Helt ärligt det kommer jag. Så som jag har kämpat så borde jag fan ha mitt jävla MVG.

//Juuuss


Some people believe in God,
I believe in Music
- Josh Franceschi, You me at six

Crash land

Jag funderar på att beställa en tröja från sångarens i You me a six klädmärke eller kanske en skiva från cdon. Men det kommer förmobligen sluta med att jag inte köper något av de.
Igår spelade Twin atlantic på Siesta, Bea skulle ringa mig men dum som jag är glömde jag bort det. Men jag hade faktiskt ljudet på på mobilen så det kan jag inte skylla på. Vi satt och åt när hon ringde och jag kom inte på det fören klockan var tio på kvällen. Snacka om att jag blev sur på mig själv. Axel han fick stå ut med mina utbrott resten av kvällen för vi höll på att fixa saker till studenten. Det blev fel hela tiden och vi slösade hur mycket papper som helst. Det började med att jag skrev att Marita var mamma till sin man, sen blev det bara värre och värre. Till slut lite innan elvatiden var vi äntligen klara och vi stack till grushålan för att bada. Det blev mitt första dopp för iår och det var riktigt skönt. Syrran var feg och tittade på. Badkruka!
//Juuuss

You don't have to die

Kom precis tillbaka efter en runda på moppen. Kollade så allt funkde, men det var mest för att jag ville köra en sista gång innan den ska säljas. Den är fin och jag kommer sakna den lite. Senaste gången jag körde den var sommaren innan jag började gymnasiet så det var ett tag sen nu. Ska ta ett glas vatten och sätta mig i solen nu. Igår brände jag låren så var tvungen att sova på mage i natt. Haha, så kan det gå!
//Juuuss

Yeah yeah!

För tillfället sitter jag inne men jag ska snart gå ut i solen igen så fort jag har letat upp lite glass i fysen. Om vi har någon, vilket jag hoppas innerligt. Glass i solen är ju bara så awesome! Sommar here I come. Och för den som vill veta så är det tolv dagar kvart till All Time Low så förvänta er bilder om två veckor. Och kanske en och annan video om ni har tur.
//Juuuss

So bad

Idag igen sitter och i soffan och tittar på tennis. Robin Söderling mot Rafael Nadal. Nadal vann första set med 6-4 i andra står det 1-0 till Söderling. Han har kommit in i matchen nu ovh det ser bra ut. Hoppas han vinner hela skiten! Men det återstår att se. Nu ska jag se om det finns något att äta. Vilket det gör, men frågan är om jag är sugen på något av det.
Idag åkte jag vill skolan en minirunda sen åkte jag och Milla till Hässleholm för att hälsa på Seperis som jobbar på Siesta. Nu ska jag fokusera på tennisen.
//Juuuss

RSS 2.0