I am not happy.

Nu blev jag lite arg!



Ännu en födelsedag förstörd. Förra året var det matte nationella och i år, ja då bestämmer sig Mayday parade och The used att ha en konsert tillsammans. I NASHVILLE! Hallå, snacka om det är en drömkonsert.  En drömpresent med för den delen.
Idag var ingen bra dag, nu ska jag sova.

//Juuuss

I am SO going down!

Hej hej.
Ingen bloggning på ett tag nu. Jag har kännt mig som en zombie de senaste dagarna. Och gör det fortfarande med för den delen. Känns inte bättre av att veta man har nationella i engelska imorgon och ett samhällsprov att göra klart. Inte särkillt peppad nej. Nu sitter jag och Siggy och chattar i datorsalen i skolan. Allmänt vanligt ja. Ska nog gå och köpa hängen till mitt armband efter att vi har slutat.


//juuuss


I get by with a little help from my friends

Har inte bloggat på ett tag nu. So here we go, a shortie innan jag ska sova. Ikväll har jag sett på film med syster och Tuva. Den var bra, fast vi gillade inte slutet. Johnny Depps karaktär dog! Not nice. Men i alla fall så var det mysigt. Tuvaluva åkte precis hem och nu snackar jag lite med Bea på msn.

Imorgon ska jag ta med mig tre Barbiedockor till skolan. Man kan ju undra varför jag ska det haha. Vi ska ha dem på matten när vi räknar skalor. En till mig, en till Millhouse, och en till Beatricen. Vi kommer sååå ha snyggast! haha. Imorgon ska vi även hem till Rebecca och ha lite myspys. Kommer bli awesome! Innan dess kommer Malin och Siggis hem till mig. Och nu ska jag sova. Ha en bra fredag! :D

//Juuuss

SO YEAH WE'RE GOING DOWN!

Dagens låt: All the right moves - One Republic
Dagens besatthet: All the right moves - One Republic
Dagens bästa: All the right moves - One Republic
Dagens allt: All the right moves - One Republic

Ja jag tror ni fattar. Min och Beas nya favo låt <3 Det borde bli din också!



Hoppas ni haft en bra måndag. Min har varit okej. Man kan inte gå in på facebook, bdb, youtube eller något liknande i skolan längre. IT-snubbarna blockade allt i helgen. Vår rektor visste inte ens att de skulle göra det. Hallå? Komunikation heter det!

//Juuuss

You just gotta love it.

Bara för att den kvällen var så jäkla awsome!


Danny - The Audition


Alex,Jack - All Time Low

17 september 2009 <3

//Juuuss

The art of living!

God middag på er!

Sitter och lyssnar på The Auditions nya skiva. Den är något jag lär bli beroende av, men i alla fall.
   Igår kväll var mycket nice och mysigt. Linneas födelsedag firades hos henne i Harphult. Vägen dit var minst sagt intressant. Det tog ett tag att åka dit. Det var dimmigt och Malin W trodde en varulv skulle hoppa ut på vägen, vi körde fel håll men kom dit till slut. Det var nästan mörkt, dimmigt och skog överallt. Jag som trodde jag bodde mitt ute i ingenstans! Antar att det finns dem som lyckats slå mig. Jaja. Tack för en bra kväll tjejer! Bilder kommer när jag har fått dem :D

Mammsen min kom in med en stor smothie till mig nyss!

Ha en bra söndag. För min del består den utav läxor.
//Juuuss

Can we have some spring soon?

Ytterligare en vecka lider mot sitt slut. Imorgon lördag bär det av hem till söta Linnea i Hörby för att fira hennes födelsedag. Nu på kvällskvisten har jag suttit och redigerat bilder. Tänkte bjuda på en här. Bilden är tagen i oktober förra året.
 

Never, never, never again.

Jag säger bara aldrig mer!

Tic tac...

Åt precis min första godisbit sedan i lördags, fast då åt jag bara en seg kola och jag fick inte tugga på den så det var lite jobbigt. Nu åt jag en tic tac. Fast räknas det som godis? Jag är tveksam till det. Nu ska jag i alla fall göra mig redo för att gå på systers Jane Austin konsert. Stavas det så?... whatever. Glömde borta att det var idag så nu vet jag inte när jag ska öva på min pianoläxa. Övade nyss innan vi åt, men bara i tio minuter max. Ops!

//Juuuss


It's three flights down to happiness

Hello! :D

Det har varit en relativt bra dag idag. Dock pratar jag fortfarande som en bebis, eller något liknande. Upptäckte igår att jag inte kan vissla längre, det går bara om jag anstränger mig väldigt mycket. Och ofta man orkar anstränga sig för att vissla. Mitt huvud håller på att explodera så jag ska nog bara lägga mig i sängen och...bara va. Satte mig här för att göra det sista på samhällsarbetet men det blev inte mycket gjort. So i give up, for now.

//Juuuss

I'm changing trains the station remains
Footsteps in the stairwells echo
I lost track of days
I found thousands of ways
But how to quit you, nobody knows

So leave me, you're free
It's three flights down to happiness
Be sure you close the door
And I'm on to you
Nothing ever works out like it should
Three flights down - Yellowcard

I wont be with you but I wont be far away.

Sitter i datorsalen som vanligt. Sigge sitter brevid och kollar på kent video. Själv väntar man ju på att lärare Linus ska komma men det verkar inte som han gör det. Jag har inte sett honom nu på morgonen. Men i alla fall så är han sen, vi började för cirka tio minuter sedan. Man kan ju undra vart han håller hus. Linnea frågade Emine nyss vart han var och hon sa han inte hade kommit än. Jaha, där ser man. Kan det vara tåget som är problemet kanske. Det är ju inte alls ovanligt. Pappa åkte tåg i går och då fick han byta vagn två gånger på grund av tekniska problem. Och i lördags när han skulle till flygplatsen var det ingen värme på tåget, han hade ändå köpt förstaklass. Hur kasst är inte det egentligen. Idag var mitt tåg sent men det kom inte upp någon ny tid på särmen så där stod man och förs. Dåligt med info? Svar: Ja, väldigt.

//Juuuss

Oh my gosh!...Josh!



Video says it all :D <3

//Juuuss

I better keep on walking

Var hos mormor i affären och hjälpte henne igår. Efter det åkte vi hem och åt, sedan körde vi hem till mormor helt spontant och tittade på melodifestivalen med henne. De andra åt godis medans, jag inte gjorde det.
   Igår fixade jag även bloggdesignen lite hastigt och lustigt. Men det blev ganska bra och jag hoppas ni tycker det med. Fick ju photoshop av Axel i fredags så jag kännde för att göra en ny header, men när jag ändå var igång ändrade jag på allt. Nu ska jag gå och ta en dusch innan det blir lunch med syrran och friidrotts vm. Go Christian!

//Juuuss

I'm a creep...

Jaha då har man tandställning och pratar allmänt udda. Men jag tröstade mig med att köpa en ny och väldigt fin väska. Den är grön för den som vill veta. Jag har precis ätit fyra kex, och det tog cirka 20 minuter. Om man vill gå ner i vikt kan man ju alltid skaffa tandställning. Fast nu är det ju så att jag behöver gå upp i vikt och det kommer inte gå så bra längre. Dels åt jag min sista godisbit igår! Och det tar flera timmar för mig att äta. Dear god hur ska detta gå till? Ikväll ska vi äta potatismos och lax så det ska nog gå ganska bra. Hoppas jag.

Nu ska jag installera cs3 på datorn som jag har fått utav Axel. Tack tack! :D Kommer nog sitta och nörda photoshop hela helgen nu. Men det är kul.
//Juuuss

I can bearly sleep
I can bearly eat
It's been three whole weeks
since I've heard you speak.

Foto :D

Sitter inne på min systers rum. det var meningen att jag skulle göra samhällskunskap men det blev inte något av det. Men i alla fall så laddar jag upp två bilder.


Vi skulle fota känslor i skolan. Detta är min ensamhet


För skoj skull :D

//Juuuss

A foxtrot above my head

Ytterligare en dag är snart slut och det är dags att dra sig till sängs snart. Visst klockan är bara lite över 20.00 men i alla fall. Jag tänkte lägga mig i sängen med iPoden och bara drömma mig bort ett slag. Men innan dess slår jag upp samhällsboken på sida 426 och läser ända fram till sida 448. Jag känner även att en varm riskuddde på ryggen är nödvändigt. Sned rygg är jobbigt och gör ofta ont! Tänkte att jag skulle ladda upp några bilder jag redigerade igår men mitt USB-minne ligge i min jacka i hallen så det får bli en annan dag.

//Juuuss

I need food!

Jaha då har vi planerat klart vår reklamfilm, och nu sitter jag och har allmänt tråkigt i en sal full med datorer. Det ni! Jag är fruktansvärt hungrig och längtar tills det blir mat. Fast jag vet itne om jag ska äta i matan efterso det är fickgratäng. Not nice! Men jag måste sluta slösa mina pengar på donken. Det är inte bra. Vet inte hur det ska gå  till men det ska gå. Jag får äta där denna veckan men nästa blir det NoNo. Och medan mer NoNo efter det. Hoppas det går bra. Wish me luck!

/Juuuss


I'm in a lost for words

God morgon!

Jag sitter i skolan i datorsalen som vanligt. Sandra sitter till vänster om mig och är inne på facebook. För tillfället har vi rast anners har vi mediaproduktion, rörlig bild. Vi ska göra en reklamfilm i grupper. Dagen har i alla fall börjat bra. Tåget har inet ens varit sent idag. Det var det lite igår dock men det går framåt.

/Juuuss

Muma

Sitter in da skola och har multimedia. Dock vet jag inte vad jag ska göra under dessa tre timmarna. Ska fråga Jonas om jag bara ska sitta här eller om jag kan åka hem. Lite tråkigt att sitta här i onödan när man lika gärna kan åka hem. Tror det går en buss snart om 25 minuter.

New music coming your way!

Känner någon för att höra lite ny musik? Det gjorde jag i alla fall. Ni borde följa mitt exempel och lyssna på The Auditions nya låt. En ny låt kommer varje dag upp på deras hemsida tills den 16mars då skivan släpps. Just so you know. I like it! theauditionrocks.com för den som är intresserad. Först måste man dock skriva upp sig för att få nyhetsbrev från dem men vad gör det?



Sitter just nu i soffan med syster Zandra vid min sida. Snart blir det fika med familjen som innehåller kladdkaka med glasyr på. Kanske ska kolla på andra chansen i melodifestivalen senare ikväll men jag får se. Tror inte det blir så. I am not a fan! Har bara sett en deltävling av fyra, och det var den senaste. Fyi så var det inte bra enligt mig. Jag är nog inte ensam om det heller. Om jag är det så är det något allvarligt fel på svenska folket!

Ha en mysig lördag
//Juuuss

My day today.

Min dag idag : Tåget inställt. Jag blev ilsken och satt hemma hos mormor i väntan på nästa. Kom till skolan cirka en halvtimme för sent. Dessa satans jävla tåg helvete!
   Mediaproduktion och jag gick till tivoliparken med lite söta flickor i klassen. Fotade away med en nikon D90 (se bilderna i förra inläget). Sedan blir det matte med cirkar och dess fina area. Och jag är en godisgris! heh. All people know it. Nu längtar jag efter mat med familjen. Pappa han håller på att laga den. Tror den är klar snart.

Pics from the day!

Lite bilder från dagen.









/Juuuss


Bad morning!

God morgon alla fina personer!

Nu äntligen är jag i skolan efter ett inställt tåg och allmän ilska. Orkar verkligen inte med dessa jäkla tåg! Kan ju knappt ta mig till skolan nu längre. Och sedan på tåget från Hässleholm till K-stad var det för lite vagnar. Stod och trängdes med mass random people, och en äcklig gamal gubbe som luktade rök. Trodde jag skulle kvävas. Stod och höll andan så länge jag kunde tills jag var tvungen att ta några andetag, och sedan hålla andan igen. Helt sjukt vad man kan lukta rök! Det är så uschigt! Tog lite astmamedicin direkt när jag kom till skolan. Det var ett klart måste.

Nu ska jag återgå till skolarbeten. Have a good day!
//Juuuss

Pics of me!

Lite bilder från idag!




Fotat av Milla. Redigrerat av mig.
 



Rindvik: Skicka den med hissen!
Hon ville att Linus skulle komma upp med en laddare till kameran hon ska låna hem. Men han ville inte.
Nu gjorde han även det ,så den kom inet med hissen.


Today is a good day!

Sitter och pratar med Milla och Sandra i skolan (i datorsalen). Vi har redan slutat men jag och Sigge ska stana kvar för vi ska ju på bio ikväll. Alice i underlandet. Jag har väldigt höga förväntningar så jag hoppas den lever upp till dem.

Nu ska jag redigera bilder från dagens lektion. Vi har fotat kännslor.

1234...

Sitter och tittar på Grey's Anatomy och har ont i tänderna. Gjorde ett besök hos tandläkaren innan idag och gjorde lite avtryck på tänderna, fick även fjädrar mellan tänderna istället för gummiband. Vilket nu gör ont! I reklamen pluggar jag idrott eftersom vi har prov imorgon.

//Juuuss


The day is finaly over

Sitter i skolan. Har precis gjort klart min hemsida i multimedia. Började om på den för cirka 1,5h sedan. Känner mig sjukt duktig som hann bli klar. jag ska snart ta bussen hem. 16.15 för den som vill veta. När jag kommer blir det till att plugga matte med mera.

//Juuuss

RSS 2.0