Årets musik

Som alla vet är jag en stor musiknörd, så detta inlägget är helt enkelt logiskt. I år har jag upptäckt mycket ny musik, dock hade jag hört talas om många av banden jag har bara inte lyssnat på dem fören i år. Det finns så extremt mycket musik där ute så man orkar inte lyssna på allt. Men här kommer en fin lista över det jag har lyssnat på mest under detta året.

I Januari kom You me at six nya skiva ut och jag var i extas. Hela året har varit fyllt av YMAS. Och efter paramore konserten i december började jag nu lyssna på Paper route.

Februari blev Neverstores månad tack vare konserten i Malmö den trettonde. Soundtracket till Alice i underlandet kom och jag lyssnade som bara den. All time lows MTV unplugged inköptes på skivlagret. Jag upptäckte the blackout till min stora glädje.

Mars och OneRepublic fick en plats i våra hjärtan. The auditions nya album kom ut.

 

April involverade B.O.B och Hayley Williams. Ni vet nog vilket låt jag snackar om. Hände inte mycket i musikväg så det får bli allt

Maj och Green day i högtalarna hela månaden lång.

 

Juni, jag vet inte vilken månad jag började lyssna på Kids in glass houses. Men det var inte juni, möjligtvis April eller maj men eftersom jag inte har något annat för juni hamnar de här.

Den största delen utan juli jobbade jag och lyssnade inte mycket på musik. Så jag slänger upp The used.

 

Augusti var det Yellowcard och bara Yellowcard i och med deras återkomst.

 

September och Anberlin.

 

I oktober var det allt möjligt som spelades i lurarna. YMAS, KIGH, YC, TB allt. Men jag bjuder på Quietdrive för de måste vara med någonstans.

 

November är som oktober i musikväg men jag började till min egen förvåning lyssna på Imogen Heap.

 

December och julmusik, det vill säga Relient K. Framing Hanely kom in i mitt liv på rikigt.

Det var det hela. Jag skulle kunna lägga upp en drös till men det blir nog lite långrandigt, som om det inte är det redan. haha

 

Gott nytt år people, se you in the new year!


I am still painting flowers for you

Eftersom jag inte tänker skriva mer här innan det är 2011 så tänker jag lägga upp bilder från det gångna året. Inlägget dyker upp imorgon vid 11 tiden nån gång. Nu ska jag ta något att äta och skriva ihop en liten annan sak till er ;)
//Juuuss

Don't you break my heart

Det har varit dött här i några dagar nu. Men jag kan säga att jag gillar mina fina små julklappar. Men det finns två som skiljer sig från mängden. Äntligen har jag i min ägo en Yellowcard tröja, den är jättefin och bara min. Sen så gillar jag armbandet jag fick av syrran extra mycket. Hon har själv gjort det och har ett likadant, det är tre berlocker i. En karusell som representerar mig, en flygel som representerar oss båda och en bit paj som såklart representerar min syster.
Nu ska jag titta på All time low straight to dvd.
//Juuuss

So happy christmas

Julaftons morgon och jag har precis ätit frukost och öppnat paketen som låg i strumpan. Godis, nageldekorations mojs och det vanliga, trisslotter. Jag vann på båda min :D
Igår var Axel med familj här på middag, som även involverade lite julklapps öppning. Jag fick en fjärrkontrol till min kamera av Axel. Glad Josse! Nu ska jag och syrran köra hem till Tuva och lämna lite paket.
GOD JUL PÅ ER!
//Juuuss

Ohno you didn't!

Jag har alltid tyckt att Hayley Williams (sångare i Paramore) varit en cool tjej som jag har sett upp till och sånt. Men fan heller att jag gör det nu! Det har varit en stor fet jävla lögn bakom Paramore under hela tiden, det gör mig riktigt besviken och arg. Nu är det bara till att vänta och se vad Hayley säger om det här.
//Juuuss

Pretty... and all that other shit

Om ett tag ska jag bege mig in till stan med familjen, men innan dess slänger jag upp en bild på hur det ser ut utanför mitt fönster just nu. Fint som snus people! Idag ska jag inhandla den absolut sista julklappen och försöka hitta en fin tröja till julafton.
//Juuuss

Best of 2010

Jag spenderar min kväll med att läsa best of 2010 listor på ap.net min bibel som alla redan vet. Än sålänge gillar jag Ryan Gardners listor bäst, men jag har bara läst hälften så det kan ändras. Men länk till den kommer här. Jonathan Bautts kan jag också nämna, bara för att yellowcard var med på många ställen i hans listor.
//Juuuss

Photographs and Gasoline

Det råkar vara ett tag sedan jag uppdaterade här. Så vi kan ju börja med att jag är lite nere eftersom två av medlemmarna i Paramore har slutat. Tur att jag han se dem live förra året! Visst de andra är fortfarande kvar men ändå.
Idag var det julavslutning i skolan, det betyder gröt, pepparkakor och skumtomtar. Rektorn och Thomas höll tal, sedan kom en komiker (Fredrik Ekdala) och uppträdde i cirka en halvtimme. Efter det var det en fototävling innen vi fick åka hem. Nu ska jag läsa HP (som vanligt) och lyssna på Framing Hanley.
//Juuuss

I'm dreaming of a white christmas

Igår klädde jag julgranen :D Syrran kommer bli lite småsur över att hon inte fick vara med, men hon får skylla sig själv. Jag tycker den blev riktigt snygg! Nu ska jag sätta mig och läsa HP och dricka varmchoklad. Efter det, matte.
Det är lite kul att läsa på twitter om hur alla klagar på snön i Irland och så, de har typ 20cm. Hade de kommit hem till mig hade de nog fått en chock. Hahah. Här är det 50cm, om inte mer. Dessutom så snöar det just nu, och att det ska snöa imorgon. Det blir en vit jul! Väldigt vit.
//Juuuss

Am I the latest In your art of war?

Jag pluggar matte hemma i mitt lilla rum. Det råkar vara så att hag är ledig idag, tack vare att jag gör uppgifterna klara i skolan i tid. Det vill säga att jag inte behöver åka dit alls, igår slutade jag redan vid klockan tio men kom hem vid ett. Så man kan säga att jag har jullov, förutom det faktum att vi har matteprov på måndag. Elakt, elakt. Nu tänkte jag bege mig ut i snön och fota lite, sedan återgår jag till matten.
//Juuuss

Every room can be forgotten

Jag måste bara tipsa alla om att läsa min kära väns julkalender, (finns på millaismyname.blogg.se) vi har precis blivit tillsagda av en viss person att han vi ha något extra fint utav tomtem för han släppte in oss på sitt bands konsert. Hahah. Nu ska jag äta bakadpotatis och oja mig över ur och jag har i mina tänder.

//Juuuss

I'll give you all I have

Är redan trött på skolan och har bara varit där i två dagar. Som tur är slutar vi om en vecka igen. Ju närmre jul och nyår vi kommer, så kommer vi även närmre mars! Jag är lycklig och längtar snällt. Om man väntar på nått gottväntar man aldrig för länge! Nu ska jag läsa Harry Potter i väntan på middag men jag borde spela piano. Så ska göra det en liten stund det med.
//Juuuss

14

Jag sitter i skolan och ska ha svenska, vi har redan börjat men vi har ingen lärare och inte ens halva klassen är inte här. Men så kom Thomas. Hejsvejs
//Juuuss

21 mars. Kom till mig. NU!

Facebook verkar inte tycka om mig idag, min status uppdatering försvann. Bara sådär! MEN VEM I HELVETE BRYR SIG! INTE JAG, LALALALLALAAAA!

Ursäkta mig för det där. Det var min extrema glädje som tog över mina fingar under att tag där. Dagen är kommen, eller ja typ. Det är nu officiellt att Yellowcards nya skiva kommer ut den 21 mars 2011.

TACK OCH HEJ FÖR MIG. NU SKA JAG SOVA MED ETT STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA!
//Juuuss

I've been chasing dreams for far to long

Jag lyssnar på Quietdrives nya skiva, allt låter bra än så länge. Har bara hunnit höra fyra låtar. Just nu är jag trött och väntar på att maten ska bli klar. Det var hemskt att gå upp kvart över fem imorse. De två senaste veckorna har jag ju sovit tills elva, så min dygnsrytm är inte den bästa. Igår kunde jag inte somna, jag bara låg och tittade upp i taket i timmar. Men i kväll blir det nog ändring på det, är hur trött som helst nu. Jag skulle kunna sova nu på momangen! Men det får jag inte så jag får helt enkelt hålla mig vaken någon timme till.

//Juuuss

13

Detta är brutalt! Hade nyss den tråkigaste svenskalektionen i historien. Men idag är det visst lucia, undrar om vi får se en svenskalärare lussa för oss i år också. haha
//Juuuss

Nu var det roliga slut

Söndag kväll och imorgon är det dags för skolan igen efter sex veckor. Det känns väldigt konstigt men det ska bli kul att komma tillbaka, även om det inte direkt är lönt. Idag har jag gjort klart religionen och nu ska jag börja på nästa uppgift vilket är foto.
//Juuuss

Konsekvensetiken

Som sagt var jag hos Milla igår, men idag har jag och mamma julbakat. Tyfflar, fudge, bullar, ja you name it. Just nu sitter jag och kollar på Narnia samtidigt som jag gör läxor. Tror inte jag blir klar ikväll så får nog fortsätta med det imorgon. Men innan jag bestämmer mig för det måste jag kolla när allt ska vara inlämnat.
//Juuuss

Inte så långt men iaf

Jag sitter på Millas golv och lyssnar på julmusik, Milla hon sitter också och bloggar haha. Jag sitter och sjunger med  och dansar. Observera att jag dansar sittandes, och nu låtsas jag spela piano på tangetbordet. Men nu är det tänkt att jag ska skriva på religionsläxan. Så jag ska nog göra det, då slipper jag i alla fall göra det imorgon eller på söndag.
//Juuuss

Be the young

Jag fäller några tårar när jag tittar på...

Jag är lycklig. De har även laggt upp lite låttexter här kommer en och den är underbar.
“This is loud, this is cold, this is endless and I know
Growing up has just begun.
But there’s a place we could find where this pain is useless.
And we’ll forever be the young.”



//Juuuss


Kallafram

Imorse blev jag väckt utav syrran och två av hennes klasskompisar, deras lärare var visst sjuk igen. Men nu måste jag skriva på min religionläxa, inte alls kul men det måste göras. Jag hoppas bilderna jag har framkallat kommer med posten idag. om inte blir jag sur.
//Juuuss

I'm not gonna wait for eternity

I love it. And so should you! End of story.

And we'll talk all night

Håller på med ett bildreportage, vilket jag tycker inte är alls kul. Jag känner mig inte motiverad för fem öre. Det är hemskt så lat jag har blivit den senaste tiden. Just nu sitter jag och svär över photoshop. Det vill inte som jag vill.
//Juuuss

But on my better days

Tidigare i kväll la jag och syrran ner cirka två timmar på att slå in Axels julklapp. Haha. Den blev så jäkla snygg! Finns inte mycket mer att säga om idag, så nu ska jag sätta mig och läsa slutet på HP och de vises sten. Sen börjar jag på tvåan. Ha en bra dag, imorgon ska jag försöka göra läxan i religion vi fått över praktiken. Jag har skrivit ungefär fem rader, men jag har i alla fall börjat på den.
//Juuuss

The little drummer boy

Jag sitter vid kaminen men syrran och äter chips. Hon skriver en uppsatts och jag ska snart sätta mig och läsa Harry Potter. Har funderat ett bra tag nu på att läsa alla igen. Vet inte hur många gånger jag har gjort det, men det gör inget. Men om man inte har läst de så har man missat något stort. Do it people!
Tidigare idag slog jag och Axel in en julklapp till syrran. Den blev hur snygg som helst. Det tog nog en halv timme, för ett paket. Haha.
//Juuuss

Svamp

Så igår nämnde jag inte att det var ett år sedan jag var i Köpenhamn på KB hallen och såg now now every children, paper route, you me at six och paramore. Men det var det. Ett år går sjukt fort. För ett år sedan vid denna tiden på dagen satt jag i skolan och var jätte trött. Jag skrattade åt allt, till och med ordet svamp. Så bara för det är ett år sedan och nästan en dag....



Snacka om att det var en bra dag.
//Juuuss

Oh snap!

Jag sitter hemma hos Milla i hemmes säng. Just nu läser hon rock sound för mig.  Det, involverar väldigt mycket skratt. Bara vi tittar på varandra skrattar vi. Detta går inte så hemskt bra precis, haha. Fast vi borde nog fota nu, som det är tänkt. Hej svejs!
//Juuuss

RSS 2.0